Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
datum zániku: 27.12.2002 Maloobchod, prodej: -materiál topenářský, vodoinstalační -vany, bytové armatury, odpadní a kanalizační litiny -baterie -sanitární keramika -kulové ventily -hadice (zahradní, pračkové, plynové) -dřezy, vany (plastové, kovové) -sprchové kouty -trubky (černé, pozink) -veškerý materiál pro rozvod vody, ...

Velkoobchod, maloobchod: -stavební materiál, maltové a omítkové směsi, hutní materiál, spojovací materiál, trubkové lešení, řezivo, dlažby a obklady, okna a dveře.

Datum zániku:30.06.2008 Floristické studio a prodej květin : -květiny (řezané a hrnkové) -svatební kytice a aranžmá -pohřební kytice, smuteční vazba -dárkové a gratulační kytice -prostorové a květinové dekorace interiérů (prostorová floristika) -neživé květiny -e-shop.

Velkoobchod a import květin. Rozvoz po ČR.

Knihkupectví. Maloobchod, prodej: -knihy -literatura -beletrie -dětská literatura -vojenství, dějiny -kuchařky -odborná literatura -filosofie -populárně naučná literatura -mapy, průvodce -encyklopedie -psychologie, sociologie -právní a ekonomická literatura -chovatelská literatura -astrologie a horoskopy -karty, ...

Hodinář. Oprava: -hodiny -hodinky.

Velkoobchod, maloobchod profesionálním nářadím, stroji a příslušenstvím: -hmoždinky -kotevní technika -vruty -nářadí elektrické, pneumatické -nástroje -brusivo -měřidla -příslušenství -stroje -mechanizace -stavební chemie, hmoty, materiály -lešení -věže -plošiny -bednění.

Řeznictví, uzenářství. Prodej: -uzeniny, uzenářské výrobky zdravotně nezávadné, bez karcinogenních látek (uzení tekutým kouřem), vhodné i pro bezlepkovou dietu.

OAZA jídelna a prodejna: -zdravá výživa. Teplá jídla, polévky, nápoje, celozrnné pečivo, dezerty. Potraviny zdravé výživy.

Služby: -krabičková dieta. dieta pro mě -jídlo, jídla pro muže i ženy -rozvoz Brno a okolí.

Distribuce: -dekorativní kosmetika -laky na nehty, výživy na nehty, odlakovače -oční stíny, linky na oči, řasenky, konturovací tužky -lesky na rty, pudry, růže na tvář, glitry, make-up. Výhradní dovozce: Flormar a Moda.

Půjčovna, maloobchod, prodej: -svatební a společenské šaty dámské i pánské -šaty pro družičky -chlapecké obleky -doplňky (závoj, kytičky na vplétání, korunku, svatebních ozdoby, pánské a dámské klobouky) -bižuterie -spodní prádlo -punčochové zboží -obuv -pánské košile, vesty a doplňky Zajistíme: -snubní prsteny ...

Výhradní dodavatel zeleninových specialit z Rakouska pro ČR a SR.

Dům koberců. Prodej: -koberce metráž -koberce kusové -plovoucí podlahy -PVC -doplňky -matrace. Další prodejna: Stránského 28 (u marketu BILLA), 616 00 Brno T: 541218261 F: 541218261 E-mail: brno.zabovresky@kobercetrend.cz Otevírací doba: Po-Pá: 9-19hod So-Ne: 9-14hod

Maloobchod, prodej, jezdecká škola, chov, výcvik, testace, přeprava: -jezdecké potřeby (zboží pro jezdecký sport) -výstroj pro jezdce.

-Oprava obuvi a jiných kožených výrobků -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej

zánik poslední živnosti: 8.1.2014 Výroba - cukrovinky. Pekárna.

Velkoobchod, prodej: -krmivo pro zvířata.

Maloobchod, prodej: -kožená galanterie -kabelky, tašky, školní aktovky -rukavice -pásky, opasky -manikury -obuv pánská, dámská. Další prodejna: -Brno Olympia U Dálnice 777 tel.: 547 212 644 po-pá 10-21, so, ne 9-21.

Maloobchod, prodej: -potřeby pro kutily -lišty, hranoly, pletivo, ubrusovina -hospodářské nářadí, nástroje -kování, spojovací materiál -násady, nábytkové díly -sololak, klempířské výrobky, lepidla -stavební chemie.

datum zániku: 5.4.2013. Výroba - osobní prádlo.

datum zániku: 30.7.2013 Výroba, prodej: -textilní výrobky, pracovní oděvy pro zdravotnictví, sociální ústavy, školství, učňovská střediska, úklidové a strážní služby.

Prodej, internetový obchod, e-shop, eshop: - exkluzivní a luxusní šperky - klenoty.

zánik poslední živnosti: 22.10.2012 Prodej - smíšené zboží.