Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Prodej - matrace všech rozměrů - zdravotní matrace - antialergické matrace - kompletní související sortiment - postele - rošty Výroba matrací atypických rozměrů Dodávka - kompletní související sortiment - přikrývky - polštáře, ...

Přijďte si prohlédnout grily a udírny na vlastní oči na naši prodejnu v Brně. Poradíme vám s výběrem nejvhodnějšího produktu i jeho příslušenství. Doporučíme, jak grily udržovat, aby zůstaly v co nejlepší kondici co nejdéle a navrhneme vám osvědčené tipy, jak vaše umění uzení a grilování dostat na profesionální úroveň. Prodej grilů Brno: - ...

Specializovaný prodej papíru, pomůcek a materiálů pro kreativní tvoření zejména z papíru. Scrapbookové materiály a pomůcky z celého světa. Scrapbooková alba, čtvrtky, papíry, brads, stuhy, vše na embossování, papírové i látkové kytičky, raznice a výsekové strojky, silikonová razítka, gumová (cling) razítka, razítkovací barvy, jednu z největších ...

Bytové studio: -bytový textil -záclony, povlečení, ložní soupravy, prostěradla -ručníky, osušky -ubrusy, utěrky -e-shop. Rozvoz zboží po Brně zdarma.

Společnost ALPREN s.r.o. zajišťuje účetnické služby pro zákazníky z Brna a okolí. V rámci služeb provádí archivaci dokumentů, daňovou evidenci a poradenství.

Provádíme opravy a úpravy dámských i pánských oděvů. Potřebujete opravit či upravit kousek z Vašeho šatníku a nevíte na koho se obrátit? Potom nezoufejte a využijte služeb paní Vladimíry Maňákové. Provádíme úpravy a opravy oděvů z různých materiálů. Mezi nejčastější služby které provádíme patří výměny zipů, podšívek, zkracování délek, ...

Tiskárna. Služby: -ofsetový tisk, samolepicí etikety, grafika, DTP -ofsetový tisk: -tisk letáků, prospektů, katalogů, kalendářů a dalších ofsetových tiskovin včetně knihařského zpracování na vlastních tiskových strojích -plnobarevný tisk až do formátu B1 -tvarové výseky, možnost strojního laku nabo lamince ...

Výroba a vývoj vozíků pro rychlé občerstvení (Hot dog, kukuřice) Provozovatel rychlého občerstvení - OBČERSTVENÍ NA KLÍČ - Občerstvení a catering na velkých společenských a kulturních akcích: -dětské dny, městské slavnosti, sportovní a kulturní akce... -občerstvení až pro 20 000 lidí -mobilní grily, lednice, vozíky -prodej zmrzliny a ...

HADROMAT s.r.o. dodává v České republice second hand oblečení. Tím je textil pro děti a dospělé včetně obuvi a jiných souvisejících doplňků.

Mezi prodávané produkty společnosti ItaVision s.r.o. patří lahodná vína výrobců Gaja, Opera, Bellavista, Pandolfa, Noelia Ricci, Corteaura. Ochutnejte a jistě si přijdete na své.

Prodejna Brno Soustřeďujeme se na výrobu a prodej kožených bot na léto i zimu. Dodáváme kvalitní obuv z české přírodní kůže a podle vlastních návrhů. Devízou našich bot je stylovost, funkčnost a odolnost.

Věnujeme se obalovací technice a výrobě a prodeji obalového materiálu. Sortiment: strech fólie, bublinkové fólie, lepící pásky, kartony a LDPE fólie. Provozujeme chráněnou dílnu. Poskytujeme náhradní plnění.

Velkoobchod, distibuce, rozvoz: -žvýkačky, cukrovinky, džusy, bonboniéry Značky: -Wrigley (Orbit, Winterfresh, Airwaves) -Ferrero (Kinder, Ferrero Rocher) -Snickers, Twix, Merci, Toffifee -Relax.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální ...

-Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Zasilatelství a zastupování v celním řízení -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Úprava nerostů, dobývání rašeliny a ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - dámská a pánská móda - firemní odívání - plesové a společenské oděvy

SOLO SIRKÁRNA, a.s. Výroba a obchodní činnost v oblasti plamenných výrobků: - standardní a domácnostní zápalky - krbové a doutníkové zápalky - zapalovače - podpalovače - reklamní zápalky - interiérové a venkovní svíčky - grilovací potřeby atd.

Distribuce, velkoobchod, prodej: -mycí hardy, prachovky, mopy, švédské utěrky, utěrky, ručníky, bryndáky -smetáky, WC štětky, rejžáky, stěrky, oprašovače -kbelíky, koše, tácy, odkapávače, mýdlenky, kolíčky, šňůry na prádlo -žárovky, baterie, sanitární drátěný program, autoškrabky, rohožky -pracovní rukavice gumové -textilní ...

Lucky Kitten s.r.o. vyrábí běhací kola pro kočky, které zabaví domácí mazlíčky a dopřeje jim dostatečné vybití přebytečné energie.

Na vynikající kávu se zaměřuje společnost MOTMOT Plus, s.r.o. coffee roastery z Brna. V e-shopu prodává výběrovou kávu, speciální blendy, vybavení pro přípravu kávy, ale také vánoční dárky, jako jsou doutníky, rumy, vouchery atd.

Na vynikající kávu se zaměřuje společnost MOTMOT Plus, s.r.o. coffee roastery z Brna. V e-shopu prodává výběrovou kávu, speciální blendy, vybavení pro přípravu kávy, ale také vánoční dárky, jako jsou doutníky, rumy, vouchery atd.

Prodej: - dětské kočárky hluboké, sportovní, golfové hole a trojkolky - autosedačky, tříkolky a chodítka - postýlky, kojenecký textil a potřeby pro děti a maminky. Provoz internetový obchod, e-shop, eshop s výše uvedeným zbožím.

Řeznictví s masem z lokálních ekofarem. Prodej, internetový prodej masa. Dodej kvalitního vyzrálého masa do restaurací a obchodů.