Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Velkoobchod, maloobchod: -materiály pro výrobu nábytku. Zakázková výroba: -kuchyňské linky -interiérový nábytek. Služby: -doprava výrobků zákazníkům -formátování -olepování ABS hran. -prodej kování pro nábytkáře - Blum, FGV; spojovací materiály - vruty, spojovací šrouby, krytky; kuchyňské dřezy Franke; brusivo a pilové ...

Autoskloservis: -NONSTOP 608262707 -prodej, montáž a opravy autoskel při splnění pojistných podmínek zdarma -vyřízení pojistné události -tónování autoskel -leptání VIN na autoskla -autosklo na všechna vozidla. Pneuservis, motopneuservis: -NONSTOP 774262707 -motocyklová pneu -pneumatiky prodej, montáž a opravy -kompletní nabídka ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, autorizovaný distributor olejů a maziv.

Přímý dovozce šafránu a šafránového čaje z Íránu. Na území ČR dále vyrábíme šafránové delikatesy jako např šafránový med, šafránový sirup, šafránové drinky v BIO kvalitě. Provozujeme e-shop a velkoobchod.

Dárkové obaly v módních barvách a dekorech. Dárkové krabičky, dárkové tašky, dárkové sáčky, dárkové a obalové papíry, vázací stuhy, aranžérské potřeby, obaly na víno - tašky na víno i krabice na víno.

Eshop se značkovými hodinkami. Nabízíme kolekce pro dámy a pány od výrobců Tissot, Festina, Jacques Lemans, Michael Kors, Armani, DKNY, Certina, Longines, Diesel, Zeppelin a mnoho dalších za nejnižší ceny na trhu s dopravou zdarma na veškeré zboží. Poskytujeme záruční i pozáruční servis.

Velkoobchod, maloobchod, výroba, prodej: - obaly - obalové systémy - folie - pásky - HDPE a LDPE fólie - etikety.

Výroba: - obleky na míru - košile na míru - doplňky - kravaty, pásky.

Vytváření dámských a pánských modelů na zakázku a poradenstvím. Atelier.

Velkoobchod s vejci: - prodej vajec, vaječných výrobků, rostlinných olejů a majonéz.

Výroba a prodej potravinových doplňků. Bylinný sirup Chance Česnek Ginkgo Kapsle pro ženy 40+ Olej z ryb Multivitamín Co-Enzym Q-10 Kapsle na dobrou noc Švédské Byliny Zinek + vitamín C

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - potřeby pro kuchaře.

Nabízíme moderní způsob krabičkového stravování. Soustředíme se na to, aby naše krabičky byly čerstvé, aby Vám chutnaly, pomohly vám zdravě a chutně jíst a ušetřili váš drahocenný čas, který byste jinak strávili nakupováním a vařením. Vše upravíme na míru podle vašeho cíle.

Prodej, eshop, showroom: -kontinentální postele -čalouněné postele -matrace -polštáře & přikrývky -podložky -povlečení -hotelový program.

Prodej, velkoobchod: - alu misky, tácy - kelímky - potravinářské obaly - folie - pytle, sáčky, tašky - technické obaly - balící technika.

Nýtovací technika FASTY -trhací nýty, nýtovací matice -ruční a pneumatické nářadí a ostatní spojovací materiál Obchodní zastoupení firmy MUNGO (Švýcarsko): -kotevní a upevňovací technika (hmoždinky, kotevní šrouby, zarážecí hmoždinky, chemické kotvy). Obchodní zastoupení fy GIESS & QUANZ (SRN*): -závitníky, závitořezná technika -vrtáky ...

Maloobchod, prodej: -kožená výroba na zakázku -speciální na bojová plemena -obojky, vodítka, náhubky, postroje.

Rozvoz jídel: - krabičková dieta - pravidelná pestrá strava

E-shop: - chemikálie - oleje - aromata - medovina - nemrznoucí kapaliny - plastové obaly - zahrádkářské potřeby

V současné době se zabýváme hlavně prodejem luxusního dámského oblečení značky SASSOFONO. Naše prodejny naleznete v Praze, Brně a Bratislavě.

Prodej jezdecké potřeby a vybavení: - jezdecká sedla pro koně, pony, Prestige, Kentaur, westernová Zajac - westernové uždění - podsedlové dečky, čabraky, masky, uzdečky pro koně - podbřišníky kožené Kentraur, Prestige, - udidla, provazové ohlávky na koně, - deky bederní, odpocovací, nepromokavé, zimní, - přilby Casco, jezdecké helmy - ...

Prodej online, eshop nebo na prodejně v Brně: -svatební boty, svatební obuv, svatební doplňky.

Prodej: - hovězí lícové kůže, usně galanterní, obuvnické, oděvní, užitkové - kování na výrobky - doplňkový sortiment.

Výroba, velkoobchod, maloobchod: -kompletní sortiment samobarvicích razítek COLOP včetně pozáručního servisu -dřevěná razítka. Tiskařské práce včetně grafického zpracování: -vizitky, hlavičkové papíry, obálky -reklamní a kancelářské tiskoviny -svatební, promoční oznámení -digitální tisk malonákladový -laminování ...