Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Zámečník S. O. S. Výroba, služba, maloobchod: - nouzové otevíraní dveří všech typů zámků - výměna, montáž zámků - zámky, kování, bezpečnostní prvky - konzultace bezpečnosti - zámečnické práce - otevírání zabouchlých dveří.

Kavovnik - velkoobchod s kávou: -káva světoznámých italských značek Lavazza, Pellini, Illy, Lucaffe, Bristot, Hausbrandt, New York, Segafredo a další. Zboží dodáváme do druhého dne po celé ČR, s rozvozem zdarma po Brně a okolí i v den objednání.

Prodej, aplikace: - bezpečnostní a protisluneční autofólie - termoizolační okennífólie Výroba, prodej: - geodetické hraniční značky, mezníky.

Eshop, internetový prodej autodílů: - univerzální díly - poklice na kola - autobaterie, nabíječky - motorové a převodové oleje, brzdové kapaliny, kapaliny do chladiče, vody do ostřikovače. Prodej značek Bosch, Valeo, Brembo, ATE, TRW

Výroba, instalace, oprava: -elektrické přístroje. Práce: -šití textilních výrobků, dětské zboží -kartonáž, balení, třídění, kompletování výrobků dle přání zákazníka -výrobky z netkaných textilií Výroba: -předměty z buničiny -dřevovýroba -hračky -předměty z plastů. Výroba: -pyrotechnické pomůcky. Služby: ...

Pronájem: - hudební zkušebny Půjčovna: - hudební aparáty Hudební výuka: - hra na bicí

Dceřiná obchodní společnost španělského výrobce: -trhací nýty (hliníkové, nerezové, ocelové, měděné, speciální) -nýtovací matice (hliníkové, ocelové, hexagonální) -nářadí -profi nářadí pro nýty, matice (ruční i pneumatické). ISO 9001, ISO TS 16949.

Prodej, e-shop: - chovatelské potřeby

Služby v oblasti retailu elektroniky, financí i administrativy

Maloobchod: -oleje, maziva Služby: -půjčovna vozů.

Velkoobchod ovoce a zelenina - zásobování čerstvého ovoce a zeleniny - široký sortiment ovoce, zeleniny, lesních plodů, bylinek, hub, exotického ovoce. Sklad Brno Masarykova 118, 664 42 Modřice.

Květinářství. Prodej - květiny, kytice - rozvoz květin - čerstvé řezané květiny, moderní květinové vazby - suché dekorace a doplňky - hrnkové květiny - dárkové zboží, keramické a plastové květináče - zeminy, pěstící substráty.

Prodej, e-shop: - kufry, batohy, brašny, tašky, kabelky, doplňky.

Hostinská činnost -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Výroba, prodej, montáž, oprava, servis: -dopravní, orientační a reklamní značení -směrové sloupky, vodící obrubníky a zpomalovací retardéry -orientační, informační systémy a uvítací tabule -různé konstrukční a materiálové provedení, včetně nosných sloupků, kotvících a spojovacích materiálů, upevňovacích i atypických konstrukcí.

Obchod, prodej, dodávky včetně dopravy a poradenství - sortiment Paramo Pardubice: -oleje automobilové, průmyslové, obráběcí, ekologické, technologické, konzervační prostředky. Plastická maziva: -MOGUL, MADIT. Další značky: -SLOVNAFT, PARAMO, FUCHS, ESSO, CASTROL, SHELL, KLUBER, TEXACO MOBIL a další. Technické kapaliny: ...

Dodávka : - vybavení pro autoservisy, pneuservisy - dílna, nářadí, vzduchotechniky - ochranné pomůcky - materiál - spotřební, spojovací - doplňkové komponenty

Velkoobchod (775161561), maloobchod, půjčovna, prodej, vlastní servis, poradenství, vychystání zboží dle objednávky, zásilkový prodej, rozvoz, internetový obchod www.naradi-bartak.cz: -železářství: -nářadí a spojovací materiál pro řemeslníky a domácnost -kompletní vybavení dílen vč.dílenského nábytku: -skříně -ponky i pojízdné ...

Kvalitní obalový materiál pro bezpečný transport zboží. Zajistíme vše potřebné od návrhu konstrukce obalu, balící lišty a po potřebná prohlášení k obalům. Provádíme také fixaci balení do kontejneru. Exportní balení do smrštitelné fólie - nadrozměrné výrobky - volné výrobky - přeprava na paletách, v bednách atp. Obalové materiály - ...

Cukrárna a kavárna LUNA:¨ - mini zákusky - dorty - vánoční cukroví

Salon: - poradenství s výživou - proteinové diety - potravinové doplňky

Zabýváme se prodejem karnevalových kostýmů, masek, paruk a různých doplňků pro párty, večírky a karneval již téměř 25let. V našem širokém sortimentu nabízíme také spoustu vtipných dárků a žertovných předmětů pro Vás a Vaše přátele k různým příležitostem: svátku, narozeninám, promoci, odchodu do důchodu nebo jen tak pro radost.