Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Prodej - stavební chemie - hutní materiál - elektrické nářadí - spojovací materiál - potrubní díly - objímky.

Cukrářská výroba PANDA: - domácí svatební cukroví - dorty - koláče - zákusky.

Prodej - potravinářské zboží - smíšené zboží Obchodní činnost.

E-shop. Chovatelské potřeby, klece, hračky, krmiva, teraristika, hlodavce, ryby, ptáky.

Služby v oblasti výroby kosmetiky, a to privátních značek. Nabízíme kompletní servis. Prozraďte nám váš záměr a jeho realizaci nechte na nás, ať už se jedná o pleťovou, tělovou, vlasovou či jakoukoliv jinou kosmetiku.

Čistírna peří Čistírna a prádelna Výroba - prošívané přikrývky a polštáře Opravy - deštníky, oděvy.

Ekologická přestupní stanice. Nabídka zeleniny a ovoce v bio kvalitě v bedýnkách.

Prodej, e-shop: -přikrývky -polštáře -povlečení -prostěradla -matrace -rošty -přehozy -postele -skříně -komody -noční stolky ad.

Internetový obchod, prodej: - stylové oblečení pro kojence a batolata - pro kluky a holčičky - dupačky - kalhoty - kraťasy - lacláče - overaly - sety - trička - topy - šaty.

Prodej potravinových doplňků na čistě bylinném základě. Bylinné přípravky k povzbuzení obranyschopnosti organismu - potravinové doplňky na čistě bylinném základě - přípravky pro hubnutí a zdravý životní styl - vše značka OKG.

Prodej: - pneumatiky pro osobní, nákladní vozidla, pro zemědělské stroje, pro EM a nakladače. Skladem máme cca 1200 položek osobních, nákladních, zemedělských, průmyslových pneumatik, dále EM pláštů, malých a moto pneumatik značek GOODRIDE, DOUBLECOIN, FULLRUN, DOUBLESTAR, ÖZKA-SEHA, PETLAS, TRIANGLE, ARMPOWER, BKT, VOLTYRE, DNEPROSHINA, ...

ZÁLEŽÍ NÁM NA VAŠÍ SPOKOJENOSTI Velkoobchod, maloobchod, prodej, vzorkovna, poradenství, zásilková služba: -kování pro vestavěné skříně ALUPROFIL -fotoskla -nábytkové úchytky, reling -hliníková dvířka na nábytek SIRO ALU-Style -dekorativní fólie SIRO-BURG -nábytkové kování SCHWINN, SIRO, NOMET, GAMET, BLUM, HETTICH: ...

Výroba a prodej razítek. Tisk, sazba, vazba. Gravírování laserem. Doplňkový prodej kancelářských potřeb.

Prodej: - zemědělské produkty -potravinářské zboží.

Specializovaný obchod čajem Dilmah, dárky, čajový porcelán a potřeby, dárkové kazety .