Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
-Ustájení a výcvik koní -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej

Prodej - impregnační nátěry Prodej - řezivo - dřevařské výrobky - truhlářsky zpracovaný materiál Prodej - hřebíky.

Velkoobchod, prodej. - zemědělské produkty, zemědělské komodity: - obilniny, olejniny, kukuřice - proteinová krmiva - mléčné krmné směsi - chovatelské potřeby. Chovatelství. Lesnictví. Poradenský servis pro chovatele, včelaře a myslivce.

Kopírování a tisk. Tiskařské práce, vazba diplomových prací. Výroba reklamních předmětů.

Internetový obchod - včelařské potřeby medomety, odvíčkovací vany, úly. Internetový obchod - včelařské potřeby medomety, odvíčkovací vany, úly.

Maloobchod, prodej: -kuchyňský nábytek -sedací nábytek -stoly -postele -zahradní nábytek -kancelářský nábytek -květináče -grily -matrace

AVITEX agency: Ubytování a servis pro veletržní vystavovatele v Brně a okolí Zajištění: -prostor pro prezentaci na BVV* -návrh a stavba stánků -party servis, rauty, večírky, školení, semináře -občerstvení na stánek, catering, dovoz obědů -hostesky-casting, ušití kostýmů -tlumočnice -letenky (transfer do hotelů) -zajištění dopravy-půjčení ...

Dovoz, prodej pravých sladkovodních kultivovaných perel, pravé perly.. Zaměřujeme se na velkoobchodní prodej, spolupráci s klenotnictvími a prodej prostřednictvím internetu, e-shop. Osobní odběr zboží po předchozí domluvě na adrese Karásek 1, 621 00 Brno - Řečkovice.

Prodej, výroba - bižuterie náušnice, náramky, brože.

Velkoobchod, prodej: -hotelové, restaurační zařízení -hotelový porcelán-Princip, Praha, Melodie, Kent, Bellevue (zhotovení vlastního loga, znaků, obrázků) -užitkové sklo-sklenky, džbánky, odlivky, pivní sklo, zmrzlinky -gastronomie-umělé hmoty-podnosy, kelímky, kbelíky, dózy atd. -hotelové a restaurační textilie- ...

Dodavatel olejů a plastických maziv pro motorová vozidla, zemědělství a průmysl - oleje pro osobní a nákladní automobily a autobusy - oleje pro stavební stroje, motocykly, motorové lodě - oleje pro zemědělství a lesnictví - průmyslové oleje (hydraulické, kompresorové, převodové, …) - technologické oleje (emulgační, antiadhezní, obráběcí, ...

Dámské, pánské, dětské kadeřnictví. Prodej - vlasová kosmetika.

-Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Reklamní činnost, marketing, mediální ...

Prodej - dárkové předměty. Květinářství, kytice PRO všechny příležitosti - dárkové - svatební - smuteční.

Kuchyňské potřeby Koupelnové doplňky Výtvarné potřeby Originální dárky Sada hrnců Bytové doplňky.

Fitness shop. PRODEJ proteinů, Gainerů, spalovačů, kreatinů, anabolických látek, aminokyselin, vitamínů, proteinových tyčinek a jiných doplňky ke cvičení.

Prodej - kosmetika FOR LIFE & MADAGA, kosmetický salon, prodlužování řas, barvení řas a obočí, depilace teplým voskem. Péče o tělo.

Prodej čerstvého vepřového a hovězího masa, kuřecího, krůtího. Masa mražená, telecí, zvěřina a uzeniny. Zásobujeme prodejny, restaurace, školy. Rozvoz chladírenskými vozy.

Maloobchod, prodej: - dárkové koše - dárkové kazety - bonboniéry - káva, čaj - salámové kytice.

Prodej - dámské oblečení. Šití na zakázku.

Výroba papírových vlaječek, gastrovlaječek, praporků a mávátek. Designové polepy interiérů: - samolepky na stěnu, stěnolepky.

Zprostředkování obchodu a služeb. Výroba: - stavební hmoty - porcelánové, keramické a sádrové výrobky.

Květinářství. Maloobchod, prodej: - květiny - sušené, řezané, květinová vazba - keramika - dárkové zboží.

Velkoobchod, prodej, e-shop: - kliky - okapové plechy - madla - větrací mřížky - příslušenství ke dveřím - krbové nářadí - zavírače dveří - závěsné háky - poštovní schránky