Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Nakupujte online, e-shop, eshop z pohodlí domova dámské, pánské a dětské oblečení a doplňky. Objednávejte ještě dnes šaty, košile, trička, mikiny, svetry, kalhoty, bundy, punčochy, prádlo, plavky, boty, kabelky, šperky a další. Většina zboží skladem! Odesíláme do 48 hodin!

Cukrárna: -výroba a prodej cukroví, dortů, zákusků, vánočního a dalšího svátečního cukroví, vdolečků ale i chlebíčků. Nabízíme velký výběr. Vyrábíme všechny sladkosti i pro diabetiky.

Lahůdky. Výroba chlebíčků. Domácí buchty a moučníky Chlebíčky Minichlebíčky Obložené mísy Bagety Domácí buchty a moučníky Obložené pečivo Saláty Pomazánky Teplé nápoje Záviny Dovážené sladkosti Další lahůdky Otevírací doba Po-Pá: 6:30 - 18:30 So: 8:00 - 11:00 Ne: ZAVŘENO

Prodej dětské obuvi a reflexních prvků.

Hodinářství. Opravy - hodinky, budíky, opravy, hodinky

Prodej, dodávka: - zubní pasty, ústní vody, bělící přípravky, péče o rovnátka, elektrické přístroje a dentální přípravky.

Zámecká nekuřácká restaurace Monâme

Zdravá výživa Bioslunečnice. Prodej -bio bedýnky a biozelenina -široká nabídka produktů místních farmářů -sortiment zdravé výživy.

Klinický výzkum - vývoj léků i onemocnění.

-Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Úprava nerostů, dobývání rašeliny a bahna -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Výroba krmiv, krmných směsí, doplňkových látek a premixů -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Zpracování dřeva, ...

Prodej, e-shop, internetový obchod: - kvalitní čaje, čajovna. Thajské masáže celého těla, thajské foot masáže, masáže terapeutické, čínské a shiatsu.

Autorizovaný distributor olejů a maziv ESSO, MOBIL, OrlenOil, ROCOL, Statoil, Wisura a Lubrilog. Velkoobchod, prodej, distribuce, servis olejů, poradenství: -motorové a převodové oleje -oleje a maziva pro průmyslovou výrobu -speciální maziva a odmašťovadla Servis: -analýzy maziv a management mazání -Fluid Management -Total Fluid ...

Fitness trenér. Aktivní cvičení ve fitcentru. Tvarování postavy - osobní tréningy Poradenství v redukci hmotnosti Rehabilitační cvičení po zranění Konzultace a celkové poradenství v oblasti výživy Působnost: Brno (konzultace a poradenství, aktivní poradenství při cvičení v posilovnách) Moravská Třebová, Boskovice, Letovice ...

Pekařství, cukrářství Hostinská činnost -Vydavatelské a nakladatelské činnosti -Maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny -Velkoobchod -Činnost podnikatelských, finančních a ekonomických poradců -Pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti -Pořádání výstav, přehlídek a obdobných akcí

Provádíme návrhy a realizace interiérů.

Maloobchod - drogistické zboží - toaletní potřeby - kosmetika.

Prodej - potraviny - smíšené zboží Obchodní činnost.

Prodej - dezinfekční prostředky, prodej zdravotnický nábytek, zdravotnické prostředky.

Včelařství. Prodej medu, prodej kosmetiky z medu, léčivé výrobky se včelích produktů, a další včelí výrobky.

Drogerie Teta. Jako výrobce výhradně pro nezávislý trh vyrábíme vlastní značky, cca 300 výrobků výhodných pro spotřebitele i maloobchodníka.