Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Prodej obuvi. Dámská podměrné i nadměrné velikosti. Letní, zimní, jarní, podzimní, svatební.

Prodej dětské obuvi. Obuv pro děti. Zdravotně nezávadná, kvalitní a certifikovaná obuv, vyráběná převážně českými výrobci. Nabízíme také kvalitní značkovou obuv od renomovaných zahraničních výrobců.

Pánská, dámská obuv. Prodej na obuvi.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Zednictví -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Velkoobchod, prodej: -potraviny -nápoje alkoholické a nealkoholické, pivo, víno, sekty, šampaňské, minerální vody -sirupy -konzervovaná zelenina -kompoty -kečupy, hořčice, tatarka -oleje -koření -cukrovinky -slané doplňky -káva, čaj -mléčné výrobky -mražené a chlazené potraviny -cigarety, doutníky -drogistické zboží.

Nejstarší české knihkupectví v Brně. Prodej: -knihy -učebnice, slovníky -beletrie -reprodukce -noty -odborná, cizojazyčná literatura -kazety, LP, CD, MC. Další prodejna: -Masarykova 26, Brno tel./fax: 542218014, 542218099 e-mail masarykova@barvic-novotny.cz

Zlatnictví.Zlatník. Prodej zlata, šperků.

Zlatnictví, klenotnictví -ruční umělecká výroba šperků -vlastní brusírna drahých kamenů -kompletní zlatnická výroba: snubní prsteny (zlato, kombinace červeného, žlutého a bílého zlata, kombinace zlato-ocel), dámské i pánské prsteny, řetízky a náhrdelníky, brože, kravatové spony a jehly, lovecké šperky, přívěšky, závěsy, naušnice -opravy a ...

Zlatnictví, výroba: -snubní, zásnubní prsteny -šperky na zakázku. -ruční výroba -snubní prsteny ze zlata s originálním designem -ruční kusová výroba šperků podle vlastních návrhů -zakázková výroba -rytecké práce.

Květinářství, květinové studio AMMI: - řezané dárkové kytice - květinové šperky - dekorace - výzdoba interiérů - hrnkové rostliny

Výroba, maloobchod: -pohřební kytice a věnce, vazárna -tisk stuh: -počítačově, klasicky -kytice slavnostní a svatební -dekorační, dušičková, suchá vazba -výzdoba interiérů -věnce vavřínové vítězům. Prodej, včetně dopravy: -řezané a hrnkové květiny, keramika. Maloobchodní prodejna: -Brno, Květinářská 2, tel.542210281, ...

Výroba, prodej: - bagety - palačinky

Prodej - sportovní obuv - obuv vycházková, společenská, domácí, sportovní - dětské papučky - jarmilky - kožené pásky - punčochové zboží.

Klenotnictví Présence. Síť maloobchodních prodej s klenoty a šperky - prodejny ve velkých obchodních centrech v ČR. Maloobchod, prodej: - hodinky Calvin Klein, Cerruti, Festina, Girl Only, Guess, Hanowa, IceWatch, Kenzo, Nautica, Obaku, Pierre Lannier, Police, Rodania, Rochet, Ted Lapidus, Thierry Mugler, Tissot - šperky ALTESSE, ...

Prodej - pneumatiky. Veškeré opravy - dodávková vozidlapříprava na STK. Servis, veškeré opravy - osobní vozyzajištění, příprava na STK. Pneuservis Stanice technické kontroly - osobní, nákladní a užitkové automobily.

Výroba: - kartonáž, nábytek, vestavěné skříně.

Pekárna - pečivo na objednávku, na přání zákazníka včetně dopravy výroba - maxi koblihy - maxi vdolky - koblihový špíz - speciální výrobky pizza rohlíky, sedlácké rohlíky, slané tyčinky, tvarohové - chudí rytíři, babiččin perník - pečivo na slavnostní příležitosti a rauty - pečivo s upravenou gramáží dle přání zákazníka.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -německá energetická čokoláda

Dodáváme pro luxusní resorty, hotely a restaurace vodní dýmky a mobilní plážové přístřešky

Výroba, prodej, e-shop: -potravinové doplňky stravy

Výroba, prodej, e-shop - plavecké oblečení a příslušenství - plavky, brýle, čepice, ploutve.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -absinth -absintové zboží