Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
E-shop, prodej: - chovatelské potřeby pro psy, kočky, ptáky a další domácí mazlíčky. Najdete u nás také potřeby pro teraristiku a akvaristiku.

Služby: -železniční doprava -silniční doprava -městská doprava -vodní doprava

Výroba, šití: -dámská a pánská konfekce

Prodej: - maziva, oleje - náhradní díly na nákladní automobily - autodíly na osobní vozy

Služby: - marketingová agentura Výroba, distribuce: - léčebná kosmetika - doplňky stravy - zdravotnické potřeby

Výroba, šití, velkoobchod, maloobchod, prodej: -pracovní oděvy -sportovní oděvy - oděvy pro volný čas.

Internetový obchod, e-shop: - orientální parfémy - dámské parfémy - pánské parfémy

Prodej těhotenské módy Belly - těhotenské oblečení - kalhoty, šaty, trička, spodní prádlo.

Maloobchod: - zdravá výživa - potravinové doplňky

Maloobchod, e-shop: - potřeby pro ústní hygienu - zubní pasty - zubní kartáčky - ústní sprchy

Internetový obchod, e-shop: - oblečky pro psy

Výhradní zastoupení italské firmy BIOCHIMICA spa kompletní sortiment drogerie zn.SOFT, Bioform, Scansa Fatiche a další velkoobchod i maloobchod. Výhradní zastoupení bulharské firmy ZHIVAS Ltd. kompletní dezinfekční program pro zdravotnictví, veterinární ordinace i soukromé využití. Nabízíme zastoupení ve všech regionech ČR i SR.

Vinotéka. Vína od malovinařů a rodinných firem a to především z Moravy. V příjemném nekuřáckém prostředí vinotéky je možné posedět nad sklenkou sudového či lahvového vína

Truhlářství, zakázková výroba nábytku. Internetový obchod, e-shop: - solné produkty z Himáláje a Mrtvého moře - šperky z drahých kamenů a polodrahokamů - výrobky z přírodních produktů, čakrových svící, figurek a přívěsků z polodrahokamů - dárkové a dekorační předměty z polodrahokamů aj.

Prodej: - balená pramenitá voda - barely s vodou do nápojových automatů. Provozování: - nápojové automaty, automaty na vodu, aquamaty.

Výroba, prodej, rozvoz (zdarma): - polévky - polední menu - zeleninové saláty - grilované kuře. Zaměřujeme se na vaření poctivých jídel z kvalitních moravských surovin.

Cukrárna: -zmrzliny, zmrzlinové poháry -zákusky, dorty -míchané nápoje -obložené chlebíčky -točené pivo, kofola. Příjem objednávek na: -obložené chlebíčky -dorty -vánoční cukroví -cukrářské výrobky.

Cukrárna Řečkovice s kavárnou. Dorty Zákusky Mini zákusky Vánoční cukroví Zmrzlina Chlebíčky

Prodej, dodávka: -textilní galanterie -metrový textil. Služby: -zakázkové krejčovství.

Distribuce, maloobchod, prodej: -konopná kosmetika Trompetol, Cannabios -konopné potraviny.

Návrh designu, konstrukční a grafické návrhy, výroba, dodávky, individuální řešení na míru. Obaly: -spotřebitelské, skladovací a přepravní -archivační boxy -magazin box -zásilkové obaly -lepenkové obaly na CD -potravinářské obaly (zákusky, pizza...) -fixační vystýlky -u všech obalů je možnost potisku - ofset, flexo, ...

Velkoobchod, distribuce, prodej - káva FAIR TRADE