Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Internetový obchod, e-shop, prodej: - vysoce účinná pasta Labu Clean k mytí silně znečištěných rukou. Vhodné zejména do autodílen, pneuservisů, zámečnictví, brusíren, tiskáren (odstraní i tiskařskou čerň), masného průmyslu (vysoká odmašťovací schopnost) atd.

Prádlo. Výrobce dámského spodního prádla a plavek.

Výroba a opravy strunných hudebních nástrojů.

Safari kids. Prodej oblečení pro miminko, holky, kluky.

Velkoobchod s nápoji, potravinami, tabákem: -alkoholické nápoje (vína atd.) -nealkoholické nápoje (minerální vody atd.) -potraviny -tabák Specializovaná služba: -zásobování gastronomických zařízení, benzínových čerpacích stanic, obchodů atd. Distribuce-zásobování-dodávky (od objednání po dodání s limitem do 24 hod.). Odborné ...

Prodej granulí, krmiva pro psy a štěňata a kočky. Obojky, vodítka pro psy, doplňky.

Prodej, e-shop: -dámské a pánské nadměrné oděvy od vybraných českých výrobců.

Prodej, e-shop motoeleje. Autokosmetika. Filtry.

Prodej: -autíčka -prodej modelů aut.

E-shop! Sklo a porcelán od českých mistrů. České křišťálové sklo, to je český křišťál. Nabízíme broušené sklo, nebo sklo hladké.

Prodej, dovoz, doručíme do 48 hodin až k vám: - delikátní sýry - vybrat si můžete koš, bedýnku, papírovou krabici nebo jen celofán - slané doplňky, olivy, těstoviny, sušená rajčata, trvanlivé uzeniny, francouzské paštiky, omáčky aj. pochutiny.

Tapetování, malování, prodej tapet, prodej led osvětlení, lepení grafiky, lepení velkoformátových tisků. E-shop.

Výkup, prodej, komise, aukce se sběratelským zbožím - faleristikou (odznaky a vyznamenání), filatelií (známky), pohlednicemi, notafilií (papírová platidla), numismatikou (mince a medaile), nově také historickými dokumenty (mapy, akcie, cenné listiny) a dalším sběratelským materiálem.

Provoz pneuservisu. Zaměřujeme se také na prodej pneumatik.

Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin.

Boutique, butik s oblečením. Německé značky.

Řeznictví a uzenářství Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Kanceláře společnosti, zásobování: Zemědělská technika. Prodej, oprava, servis i pozáruční: provoz Střítež, Frýdek - Místek -traktory ZETOR -traktory, sklízecí mlátičky Case IH -závěsné stroje Kverneland, Vicon, Rau, Accord, Underhuag, Taarup -náhradní díly: -přívěsy, fekální vozy, rozmetadla, kultivátory, ...

Krejčovský salón. Prodej, maloobchod: -dámské, pánské oděvy -kolekce -módní doplňky.

Prodej - vlasová kosmetika BESS, FRAMESI Kadeřnictví - pánské, dámské a dětské střihy - klasický a extravagantní střih - vlasové regenerace a zábaly - melírování - přelivy - DUO barvení a odbarvení - vlasová preparace - vodová ondulace - foukaná ondulace - společenský účes - vlasové masáže.