Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
IREKS ENZYMA s.r.o. dodává suroviny pro pekaře, cukráře a výrobce zmrzliny.

Mitrovský dvůr, a.s. se zaměřuje na chov prasat, zpracování a prodej masa a provozuje restauraci.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling

Naše firma Engines AP s.r.o. nabízí kompletní sortiment originálních náhradních dílů a příslušenství Mopar pro vozy Chrysler,  Jeep,  Dodge. Téměř veškerý nabízení sortiment dodáváme do 4 dnů od objednání. Samozřejmostí je pravidelné zásobování servisů po celé ČR a SR. Současně nabízíme také kompletní sortiment originálních olejů Mopar: - ...

Prodej : -semena konopí, exotických rostlin, bylin -masážní oleje -pivní kosmetika -chilli koření -omáčky -čokoláda a další.

Sklad, velkoobchod, maloobchod, prodej: -materiál vodoinstalační, topenářský, plynoinstalační (kompletní sortiment) -čerpadla do vrtů ponorná, vodárny domovní -uzavírací armatury -radiátorové zátky, ventily vřetenové, kulové, klapky, termostatické hlavice, šroubení -fitinky, těsnění -hadice - voda, plyn -izolace potrubí -kotle ...

Dovoz, maloobchod, velkoobchod: -široký sortiment -pravý cejlonský čaj - ceylon tea -vysoce kvalitní velkolistý černý a zelený čaj -oblast Srí Lanka, Darjeeling - Indie a japonské čaje Sencha -rozličné, různé balení – originální dárkové dózy, porcovaný, sypaný čaj. Nápoj značka MABROC - kvalita, ocenění, certifikát. Internetový ...

Prodej zimních, celoročních a letních pneu. Osobní odběr Brno Židenice. Velký výběr kvalitních pneumatik, litých kol a ocelových ráfků. Na Pneu-Kvalitně.cz najdete více jak 12000 skladových položek zimních, celoročních i letních pneumatik. Pneumatiky, které jsou skladem, odesíláme obvykle následující pracovní den, nejpozději do 48 hodin. Dovážíme ...

Adriena Korábková provozuje kavárnu a rumotéku Adrinela Cafe s dětským koutkem a Wi-Fi zdarma

Karolína Čejková provozuje kožešnictví a zaměřuje se na opravy a předělávky kožešinového zboží, kožešin a čištění.

Helena Sokolová se zaměřuje na poskytování kosmetických služeb pro psy a kočky a na prodej krmiva a chovatelských potřeb.

Maloobchod, prodej: -spodní prádlo -pyžama -župany -punčochové zboží -domácí oblečení -trička -plavky -kapesníky.

Velkoobchod ovocných stromků a rostlin. Prodej sazenic subtropického ovoce, balených sazenic růží Produkce mraženého ovoce.

Auto, moto, pneuservis -lakování - specializace PLASTIDIP -dovoz aut z Německa na přaní -diagnostika, geometrie, servis klimatizace -prodej nových i jetých pneumatik na auto i moto např. Continental, Barum, Bridgestone, Dunlop, Michelin, Firestone, Pirelli... prodej nových i jetých litých kol např. OZ, Sparco, Brock, Dezent, Alutec…a ...

Prodej, internetový obchod, e-shop: -pyžama, noční košile, župany, spodní prádlo, trička, ponožky Penzion, ubytování, wellness, restaurace

Prodej - hnojiva, substráty, balkónové květiny vazba velikonoční, dušičková, vánoční. Prodej- květináče, koše, truhlíky. Zahradnictví- trvalky, skalničky, okrasné traviny a dřeviny, dřeviny (popínavé, okrasné), jehličnany, vysazování truhlíků, košů a jiných nádob. Prodej - byliny, koření.

Výhradní dovozce a distributor italské drogerie MADEL (Pulirapid, Deox, Neflek - Smacchio Tutto, Sprizzo, Love) Prodej: - úklidová chemie - odstraňovač vodního kamene Pulirapid - desinfekce, desinfekční prostředek pro prádlo, ruce, podlahy - odmašťovač - odstraňovač skvrn (koberce, oděvy) - bělič - prací prášky a gely. Přírodní ...

Jaroslav Krakovský se zaměřuje na výrobu domácího medu z vlastní produkce.

Květinářství. Maloobchod, prodej: -řezané květiny -hrnkové květiny -keramika. Služby: -aranžování, aranžmá ze suchých květin -vazba svatebních, smutečních kytic -příležitostná vazba.

Josef Sklenář se zaměřuje na pěstování salátů, rajčat, kedluben a další zeleniny

Vinařství v Kurdějově. Výroba šumivých i sladkých vín nebo vín zrajících v sudech vín z ušlechtilé odrůdy Ryzlink Rýnský. Doplňkové pěstování odrůd Veltínské zelené a Rulandské bílé. Zákazníci mohou navštívit náš vinařský dům, kde je možné zakoupit vína z naší produkce.

Společnost VyhrejŽivot s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej hry Vyhrej Život. Jedná se o deskovou hru pro zlepšení investičních dovedností.

Prodej, e-shop vína, výroba - vína. Vinařství-výroba kvalitních přívlastkových vín a vín pro speciální příležitosti. Bojanovský sklep. Ubytování, penzion: -celková kapacita penzionu je 49 lůžek.

Zahradnictví. Prodej: -jehličiny, keře, skalničky, trvalky, pokojové květiny, řezané květiny -postřiky, zemina, sazenice, hnojiva, květináče, truhlíky, dušičková vazba, vánoční vazba, smuteční kytice -zahrádkářské doplňky -ekologická zelenina.

Firma provozuje vinařství s možností degustací vína také prodejem vína přes e-shop. Poskytujeme také ubytování v Penzionu Pivovar, Vinice Hnanice, Obecná škola, U Kostela, U Pivovaru. Vyzkoušet také můžete Apartmány Velký a Malý sklep.