Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Prodej - kosmetika AVON Masáže - klasické - lymfatické - manuální - přístrojové - rehabilitační - reflexní - reiki - proticelulitidové - aromatické

Velkoobchod - drogerie GILLETTE, ASTRA, ORAL - B, DURACELL, BRAUN, VILEDA, JOHNSON & JOHNSON

Návrh, realizace, spolupráce s architektem, prodej, servis: -sudová a lahvová vína oblast Jižní Morava -dovozová vína Maďarsko, Slovensko, Rakousko i z celého světa -výroba mobilních stáčecích zařízení -výroba a montáž stacionárních stáčecích zařízení -dodávka vína do vinoték a obchodů.

Dodávka - keramické nádoby a květináče Dodávka - zahradní nábytek Sečení trávy - průklesty - prořezávky včetně kácení Dodávka - čerpadla a filtrace pro zahradní jezírka Dodávka - automatické závlahy.

E- shop - ručně malovaná trička Výroba - ručně malovaná trička

Kurzy - hra na djembe Prodej - africké bubny DJEMBE - příslušenství

Prodej - sportovní oblečení - taneční oblečení - plesové šaty Prodej - taneční oblečení - plesové šaty

Služby pro hubnutí a formování postavy hypoxitrainer, vacunaut, vacumassage odbourávání tuků problémových partií - odstraňování ceulitidy Prodej - vitamínové preparáty - doplňkové preparáty STAR LIFE Masáže.

Výroba, prodej - veterinární přípravky pro psy Výroba, prodej - veterinární přípravky pro psy.

E- shop-nehtová kosmetika Kurzy - nehtová kosmetika - manikúra - modeláž nehtů gelem za studena, gelovou technologií UV, gelovou hmotou UV Pink Glass, acryl system

Maloobchod, velkobchod, prodej: -drogistícké zboží v Brně (prací prášky, zubní pasty, dětské pleny a další), barvy, laky pro malíře a natěrače.

Výhradní dovozce a zástupce firmy HARIBO. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - HARIBO (želatinové cukrovinky) - MAOAM (žvýkací ovocné bonbóny) - CHAMALOWS (pěnové bonbóny) - JAMBOREE (kuličkové žvýkačky) Dodávky na základě požadavků zákazníka.

Velkoobchod, distribuce, maloobchod, e-shop, eshop: - květiny. Velkoobchodní a maloobchodní prodej řezaných a hrnkových květin.Aranžmá a vazby kytic včetně svatebních či smutečních vazeb. Prodejny: Černopolní 8, 602 00 Brno 777 915 653 po - pá 8 - 17:30 so 8 - 12 Dukelská 17, 617 00 Brno 776 380 763 po - čt 8 - 18 pá 8 - 19 ...

Prodej nehtové kosmetiky Expa-Nails. Pořádání kurzů Nail Art, školení pro nehtové designerky i začátečníky. Nabídka rozvozu.Přímý prodej výrobků EXPA-NAILS a PNP Basic (ceny jsou shodné s katalogem a E-shopem expa-nails.cz) Kompletní servis a odborné poradenství Osobní odběr zboží

Výroba, prodej, šití: - svatební a plesové šaty na míru - svatební šaty - plesové šaty.

Výroba a distribuce: -značka coFEE, reklamní čepice a kšiltovky (široká nabídka, moderní designy, vysoká kvalita) -tiskové technologie (výšivka, sítotisk).

Výroba, prodej: -reklamní smaltové cedule -vývěsní štítky, štíty -plechové cedule s prolisem -plechové tabule na popis křídou -plechové podnosy, magnetky. -hliníkové cedule.

Snubní prsteny - svatební oznámení Půjčovna - šaty svatební, společenské, větších velikostí, dětské - pánské a dětské společenské obleky - šperky. Pobočka: Veselská 5, 591 01 Žďár nad Sázavou tel.: 602 815 172 nebo 731 777 989 provozní doba: út - čt 14 - 18 hodin salon@krissbey.net

Logistické centrum ČR. Velkoobchod: - nápoje, lihoviny (vodka, rum, líkery, brandy, ovocné destiláty a fernety).

Prodej, opravy: - výpočetní technika Profesionální ohňostroje pro různé příležitosti.

Opravy: -obuv - kabelky - batohy. Výroba klíčů.