Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
E-shop plný originálních kousků do Tvého šatníku. Kromě značky Wolfgang zde najdeš i dánskou, švédskou, francouzskou, jihokorejskou, holandskou, ale především slovenskou a českou značku. K dámskému a pánskému oblečení si určitě vyberete i stylové dámské i pánské boty i nějaký originální doplněk.

Propagace: - firmy - výrobky - internetový marketing - public relations (PR). E-shop, prodej: - ekologické lahve Tvorba, správa: - webové stránky, web, webové aplikace - hosting, domény.

Interiéry - realizace - 2D + 3D návrhy - konzultace vybaveníslužby bytového designera E - shop - sedací vaky - dekorace - květináče - tapety na zdi - dětské pokoje.

Výroba - drobné kovové reklamní předměty -medaile -přívěsky na klíče -opaskové spony.

Toppik.cz je velkoobchod s vlasovou kosmetikou značky Toppik. Vlasová kosmetika vysoké kvality Vám umožní profesionální péči o Vaše vlasy. Sortiment značky zaměřující se na vypadávání vlasů. Snížení vypadávání vlasů a podpora přirozeného růstového cyklu vlasů.

Distributor Radio Flyer pro CZ & SK: U.S. ORIGINÁL OD ROKU 1917 Výroba, velkoobchod, prodej: Hračky: -dětská kola -dětské vozíky -tříkolky -koloběžky -vozítka -hopsadla -šlapadla -odrážedla Internetové hračkářství: www.hrackyahracky.cz Zn: Radio Flyer

Pečeme pro vás cukrovinky všeho druhu z pouze přírodních ingrediencí a to již 14 let.

Služby: - tampónový potisk - lakování - recyklace ředidel. Výroba: - laboratorní sklo - obaly - krabice.

Montáž: -okna -dveře -zimní zahrady -terasy WPC -interiéry -kuchyně -nábytek.

Sortiment: -dárkové balení Jakostního vína -dárkové balení Modrá řada -dárkové balení Zlatá řada.

Provádíme zasklívání v celé České republice, Slovensku a Rakousku. Provádíme práce ve výškách, stísněných prostorech -usazujeme skla různých hmotností, rozměrů i obloukové - konkávní -splňujeme normu DIN EN 13155.

Veškerou dopravu zajistíme: -vlastními vozidly dle potřeby a užitečného zatížení -disponujeme vozy s hydraulickým ramenem v provedení valník, dále dodávkou, furgonem a pickupem. Zajišťujeme zásobování staveb, stěhování strojů. ISO kontejnery kancelářské a skladové (pronájem, prodej).

Provádíme: -manipulace -usazování -montáže -zasklívání -údržbu (nejen) oken. Využití tam, kde je omezený přístup, ve stísněných prostorách a omezených staveništích -šířka stroje v jízdním režimu je 75cm -gumové pásy -dieslový motor nebo elektrický agregát (pro práci v uzavřeném prostoru uvnitř objektu).

Naše infračervené topné panely se vyrábí podle nejpřísnějších norem pro zajištění kvality. Pro výrobu používáme pouze prověřené a vysoce kvalitní materiály. Všechny skleněné a zrcadlové prvky jsou vyrobeny ze zpevněného bezpečnostního skla (ESG).

E-shop, eshop: - pěstící a dekorativní kosmetika - přírodní kosmetika - sůl z Mrtvého moře - parfémy - čístící prostředky na nádobí, na praní.

Polygrafická výroba. Knihařské práce: - vazba - laminování - lakování - rylování - snášení.

Výroba, prodej: - indiánské výrobky - materiál pro výrobu indiánských předmětů.

Dětský secondhand - levné dětské oblečení z Anglie - trička, mikiny, košile, rifle, tepláky, kalhoty, sukně, šaty, kraťasy, legíny, svetry, bundy. Najdete u nás i plastové obálky a potřeby pro tvoření - knoflíky, korálky, filcové archy, chlupaté drátky a další. Nově otevřená také kamenná prodejna v Brně na Veslařské 103 (po-čt 10-17 hod, pá 9-15 ...

Výroba a prodej: -hydraulické hadice, koncovky, šroubení, rychlospojky, příchytky na trubky a prodej hydraulických prvků a doplňkového sortimentu. -renovace spojkových lamel, brzdových čelistí -přetěsňování hydraulických válců a opravy pístnic.

Kompletní vybavení interiéru rodinných domů, bytů, kanceláří za ceny přímo od výrobce: -zdravotní matrace ortopedické obyčejné i polohovací -nábytek z masivu (dub*, buk*, smrk, aj.), ložnice-postele, skříně, komody -ohýbaný nábytek (buk*), kuchyňské stoly, sedací soupravy, křesla -obývací stěny-masiv, dýha, lamino -kuchyně na ...

Maloobchod: - drogistické zboží - toaletní potřeby - kosmetika.

Ruční výroba, prodej: - dárková, užitná a dekorativní keramika.

Maloobchod, prodej, e-shop, eshop: - bytový textil, záclony, závěsy, voály, prostěradla, přehozy, ubrusy, dekorační polštáře - dětský textil, kojenecké zboží.

Internetový prodej, e-shop, eshop: - zlaté dětské náušnice.