Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Služby - výroba a opravy sklolaminátových dílů - renovace bazénů - povrchové úpravy různých materiálů. Prodej - potřeby a materiály pro laminování - ochrané pomůcky - brusivo.

Klenotnictví Présence. Síť maloobchodních prodej s klenoty a šperky - prodejny ve velkých obchodních centrech v ČR. Maloobchod, prodej: - hodinky Calvin Klein, Cerruti, Festina, Girl Only, Guess, Hanowa, IceWatch, Kenzo, Nautica, Obaku, Pierre Lannier, Police, Rodania, Rochet, Ted Lapidus, Thierry Mugler, Tissot - šperky ALTESSE, ...

Klempířství, klempířské práce: -klempířské profily, hraněné profily -ohýbání plechů na hydraulické ohýbačce -vysekávání a děrování plechů -CNC zpracování plechů -pásové světlíky, střešní světlíky, bodové světlíky -stříhání tabulí, dělení svitků.

Jihomoravský kraj, Břeclav, Vyškov, Blansko, Hodonín, Břeclav, Znojmo, Vyškov, Blansko, Hodonín, Vysočina, Žďár nad Sázavou, Jihlava - motocyklový olej Motul, Castrol - olejový filtr Hiflo Filtro - řetězové sady Tsubaki - motobaterie Exide - brzdové destičky - zrcátka - blinkry, světla - kožené a textilní rukavice - motokrosové ...

Studená kuchyně, výroba, výrobna, prodej, dodávka, distribuce lahůdek, lahůdky. Výrobky studené kuchyně. Saláty: vážené, balené (vlašský salát, paříž, ševcovský mls, feferonový, rybí, hermelínový, bramborový, vajíčkový, šopský, zelný, těstovinový). Pomazánky: vážené, balené (selská, budapešť, tvarohová, česneková, nivová, křenová, ...

Zahradní architekt Simona Burešová nabízí profesionální zahradnické služby a zahrady na klíč. Provádíme také rekonstrukce starých zahrad, interiéry zimních zahrad, zahradní úpravy v okolí firem, údržbu. V našem zahradnictví najdete vše pro vaši zahradu: Prodej, služby: -pokojové a venkovní rostliny -svatební a smuteční vazby -ovoce a ...

Velkoobchod, velkosklad, internetový prodej, e-shop, kancelářské potřeby: -kancelářský papír -tiskopisy pro výpočetní techniku -pořadače -výrobky z plastových fólií -obálky -archivační, psací potřeby -hygienický program -obalový materiál -drobná kancelářská technika.

Výroba, prodej, e-shop: - sušené maso - sušené hovězí maso - sušené krůtí maso.

Vinařství, výroba, prodej: -vína vlastní výroby -vína jakostní, odrůdová a výběry místních výrobců -degustace dle dohody od 8 do 20 osob -studená i teplá kuchyně, rauty a něco sladkého z naší cukrárny -káva, nealkoholické nápoje.

Velkoobchod, prodej: -svatební a společenská obuv

Zámečnictví, nástrojářství Obráběčství -Výroba strojů a zařízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Velkoobchod a maloobchod

Velkoobchod, rozvoz: - gastro sortiment - potraviny pro gastronomické provozy.

Internetový obchod, e-shop: - kojenecké oblečení - dětské oblečení.

Činnost: - sestavování počítačů na zakázku

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop - domácí potřeby - sklo, porcelán, keramika.

Internetový obchod, e-shop: - dárkové zboží - plechové dózy

Služby: - tvorba webových stránek - e-shopy - bezpečnostní řešení, bezpečné ukládání dat

Prodej: - pracovní listy Učíme se společně pro 1.stupeň ZŠ.

E-shop: - pražená káva - mlýnky na kávu - koření - kávovary Pražírna.

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží. Pohostinství: -soukromé večírky, narozeninové akce (35 osob) -posezení na terase (45 osob)

Prodej materiálů pro kompletaci a výrobu nábytku.

Prodejna květin. Nabízíme moderní květinové vazby, květiny pro ženy, květiny pro muže, smuteční kytice, dárky i možnost sestavit si vlastní kytici.