Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Prodej: -zásilkový maloobchod. -výběr, rozesílání papírových přání, pohledů a blahopřání.

Výroba: -plastové jímky, nádrže, vodoměrné šachty, kádě -bazény -dárkové a dekorační výrobky -plastová koupací a zahradní jezírka -plastové truhlíky a květináče -nádoby na fontány, -plastové obaly - krabičky, dozy

Maloobchod, prodej: - matrace - lůžkoviny - rošty.

Prodej kojeneckých potřeb, příkrmy, přesnídávky, kaše, oblečení, plenky.

Prodej kosmetiky a parfémů

Sháníte topenáře? Potřebujete provést revizi nebo opravu kotle či radiátoru? Firma Jan Holešovský od roku 1992 působí v oboru voda, topení, plyn a nabízí tak dlouholetou praxi, zkušenosti a kvalitně odvedenou práci. Provádíme kompletní plynoinstalační a topenářské práce, servis a výměny plynových kotlů, výměny radiátorů ústředního topení, včetně ...

Internetový prodej chovatelských potřeb a krmiv. E-shop.

Nabízíme kosmetické služby a prodej kosmetických výrobků.

Specializovaný maloobchod s domácími potřebami.

Návrh, výroba, prodej, dodávka cukrovinek a hraček do celého světa, inovativních hraček s cukrovinkou.

Služby: -kosmetické ošetření, ultrazvukový přístroj, vizážistika, -prodej kosmetiky RYOR.

OBUV SEIBEL. Výroba, internetový obchod, e-shop, eshop, prodej: - komfortní kožené obuvi - dámská, pánská kožená obuv: - vycházková obuv, polobotky - letní obuv, sandále.

Výroba, prodej: - dřěvěné hračky, hry a stavebnice dle vlastních návrhů.

MajdaShop Internetový prodej, e-shop dětského oblečení s motivy: Batman, Spiderman, Hello Kitty, Minnie, Mickey, Medvídek Pú a další.

Výroba dětských tříkolek, koloběžek a koleček na písek.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej jednorázového zdravotnického materiálu a zdravotnických prostředků. Sterilizace a dezinfekce ve zdravotnictví. Nabízený sortiment: -obalový materiál pro sterilizaci Wipak Steriking -testy sterilizace Wipak, Browne, BAG -malé parní sterilizátory BETACLAV -svářečky sterilizačních obalů Wipak, ...

Velkoobchod, prodej, export, import: -nealkoholické, alkoholické -káva, kávy, cigarety, potřeby pro gastromoii.

Prodej - náhradní díly všechny typy vozů Servis - klimatizace Autoservis - osobní automobily - příprava na STK - opravy, diagnostika - výměna (brzdové destičky, tlumiče, výfuky, ložiska, motorové díly, ...) - laserová geometrie - smluvní servis a partner firmy ELIT - smluvní partner ČP uzavírání POV-HAV Pneuservis - přezouvání - ...

E-shop, Internetový prodej šperků z minerálů a stříbra.

KL Zahrady - služby pro Vaši zahradu: Návrh a realizace zahrad a veřejné zeleně, zavlažovacích systémů. Údržba zahrady, péče o trávník, zavláhové systémy, jezírka po celý rok. Prodej drobné mechanizace a nářadí pro práce na zahradě, dodávka automatických sekaček a systémů pro úsporu vody při závlaze.

Velkoobchodní prodej a skladování pohonných látek, maziv, chemikálií a autochemie včetně dovozu.

Krmivo pro psy. Prodej chovatelských potřeb a krmiv pro domácí mazlíčky.

Prodáváme potraviny, nápoje a tabákové výrobky.