Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Nabídka, prodej, obchod (hedvábí): -ručně malované hedvábné doplňky: -hedvábné šátky, šály 55x55, 90x90, 40x150, 45x180, 90x180 cm -hedvábné kravaty -topy -kapesníky -halenky -hedvábné šály -autorská malba na hedvábí rámovaná v obrazu (obrazy). Služba: -dodávka dobírkou.

Internetový prodej dortů, cukroví, chlebíčků, květin, vína, dobrého pití, plantážní a fair trade kávy, sypaných a dárkových čajů, dárků, hraček, kosmetiky, čokolády a ručně vyráběných pralinek. Velkoobchodní prodej. Objednáte na jediných stránkách a vše Vám dovezeme až domů, do kanceláře, či zaměstnání.

Výroba - osvěžovače vzduchu do aut ve formě stromečků a různých vonítek Ofsetový tiskknihtisk - výsek - tisk z fólie

Deštníky pro dospělé, dětské deštníky a pláštěnky Disney, deštníky pro nevěsty, svatební paraplíčka a vějíře. Módní doplňky, šály, šátky, kosmetické kabelky. Velkoobchod i maloobchod.

Autolakovna. Autolaky a průmyslové laky - autolaky DUPONT - průmyslové laky - brusiva - leštění - ochrané pomůcky - maskování Prodej produktů a vybavení pro autolakovny. Nabídka brusných prostředků Norton. Brusné a řezné prostředky. Pracovní oděvy.

prodej slovenských lihovin e-shop Prodej skleničky, dárkové balení, tašky, likéry Hořec a Demänovku. Pravé destiláty v luxusním balení, ultra prémiové Slovenské, Ukrajinské a Ruské vodky. Vše skladem. Expedice do 24 hodin

Velkoobchod - bižuterie náramky, naušnice, řetízky, prsteny, brože Internetový obchod - bižuterie náramky, naušnice, řetízky, prsteny, brože.

Výroba a prodej - ručně malované velikonoční kraslice.

Výroba, prodej: -likéry -lihoviny -alkoholické nápoj. Dovoz, vývoz, export zboží: -Ukrajina -Rusko -Bulharsko.

Výroba, zakázky, prodej, oprava i hodinářské: -klenotnické zboží -klenoty -zlaté, stříbrné šperky. Služby: -zakázková výroba -individuální návrhy na osazení a dodání drahých kamenů.

Zahradnictví, květinářství: -květiny, balkonové -sadba, pěstování zeleniny -vodní a bahenní rostliny -výsadba truhlíků -letničky -trvalky -skalničky -výsadba a stříhání živých plotů -rostliny pro podzimní výsadbu hrobů a truhlíků -prodej nádoby všech velikostítruhlíky (samozavlažovací) květináče, sadbovače, závěsné květináče -substráty

Rozmnožování drůbeže nosného typu. Chov, šlechtění, prodej: -kuřata, drůbež. Produkce, výroba, prodej: -drůbeží maso.

Výroba: - konfekční oděvy.

Výroba, prodej, distribuce, dodávka, velkoobchod: -korunkové uzávěry. Korunkové uzávěry, PRY-OFF: -těsnění PVC free (polyetylen) -těsnění PVC. Korunkové uzávěry TWIST-OFF -těsnění PVC free (polyetylen) Speciální vysokokapacitní lis vyrábí ve velmi přesných tolerancích korunkové uzávěry s maximálním využitím tabulí potravinářského ...

E-shop, eshop, prodej, distribuce: -krmiva pro psy a kočky HI -Hi-tec, JOSERA -pamlsky a doplňky stravy.

Velkoobchod, second hand, prodej, distribuce, dodávka: -luxusní, módní a značkové zboží z Anglie -velký výběr dětského a kojeneckého zboží -značkový sport -dámská a pánská móda -mikiny -společenská móda -trika dlouhý a kátký rukáv -rifle -fleece -dětská riflovina -dospělé a dětské ...

Prodej italských kabelek, šperků, bižuterie a doplňků.

Prodej potřeb značky WÜRTH: -Divize Auto: -autoelektrika -lepení autoskel -karoserie -karosářské spony a příchytky -přípravky pro údržbu a čištění -motor, výfuk -brzdy, podvozek -ORSY-sortimenty -spojovací díly -ruční nářadí -elektrické a pneumatické nářadí -dílenské vozíky -Divize Metal: -elektro ...

Společnost je držitelem certifikátu ISO 9001:2009. Stavební, zemní a elektromontážní práce: -montáž, opravy a údržba elektrických zařízení, přípojky nn -kabelové vedení do 22 kV -provádění a rekonstrukce staveb -odstraňování staveb, demolice, likvidace suti -zemní práce -zednictví -práce prováděné hornickým způsobem. Montáž ...

Půjčovna nářadí: -Hilti, Bosch, Narex. Prodej: -spojovací technika: -brusné kotouče -šrouby, nýty -hmoždinky, kotvy -tmely, vruty -vrtáky kotevní technika: -vrtací a bourací -elektrická -zahradní -brousící -řezací. Zámečnická výroba, zábradlí 602 931 419.

Projekce: -v investiční výstavbě -architektonické a inženýrské služby. Výroba: -zámky, kování.

Pivovar: -výroba 3 druhy kvasnicového piva -výroba nepasterovaných piv českého typu dle originálních receptur -možnost vyrobit pivo i na zakázku pod značkou objednatele.