Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Výroba: -zámky, kování -zámečnické práce.

Prodej, e-shop: -moderní dámské kabelky značek Baci & Abbracci, Pepe Moll, Grosso, LYDC London a LS Fashion za dostupné ceny!

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - distribuce švédská obuv

Pneuservis, oprava, servis, montáž, výměna pneumatik, pneu. Opravy, servis průrazy, defekty pneumatik: -výměna pneu-letní, zimní a disků -prodej pneumatik na osobní vozidla, dodávky, motocykly i zemědělské stroje -prodej olejů -oprava vozidel, vozidla, auta, vozy.

Prodej: -zlato -stříbro -ocelové šperky -hodinky -budíky aj.

Prodej: -květiny -keramika -dárkové zboží aj.

Prodej, distribuce: -mrazuvzdorné teplonosné kapaliny PEKASOL -neglykolové, glykolové a speciální kapaliny -přípravek WD-40 -chladicí a nemrznoucí teplonosné kapaliny (PEKASOL, COOLSTAR, NGL) -mazací a antikorozní spreje, maziva. Další výrazy: -etylenglykol, propylenglykol.

Obchod, velkoobchod, prodej: -nerezový hutní materiál (nerez): -nerezové trubky kruhové podélně svařované, bezešvé, silnostěnné, metrické, ISO, ANSI -duté profily čtvercové, obdélníkové -nerezové potrubní dílce-kolena, závitové fitinky, T kusy, redukce, lemové kroužky, příruby -potrubní armatury-klapky, šroubení, ...

Maloobchod, prodej: -dětský a kojenecký textil, kojenecké zboží od 0-10 let. Kojenecké zboží: -dupačky, body, pyžama, komplety, zavinovačky. České, kvalitní, atestové dětské oblečení a móda: -boty, papuče, ponožky, punčocháče, kalhoty, tepláky (i soupravy), kabátky, halenky, košilky, svetry, mikiny, zimní bundy, kombinézy. Vaničky, ...

Služby, poradenství, projekce, revize, obchod, montáž, prodej materiálu: -vodoinstalační a topenářský materiál -voda, topení, plyn, kanalizace vnitřní, venkovní -kotle a příslušenství Thermona, BAXI, kondenzační kotle aj. -vodovodní materiál RAF, ZTI, WC mísy LYRA, bidety, výlevky, vany, sprchové kouty RAVAK -vodoměry (i výměny), dřezy ...

Firmám nabízíme: -pracovní oděvy -pracovní obuv -pracovní rukavice -ochranné pomůcky -svářecí materiály a techniku -technické plyny -brusné a řezné kotouče. Autodoprava.

Zahraniční zastoupení firmy BLASER SWISSLUBE A.G.. Výroba, prodej, distribuce: -chladící a mazací kapaliny pro strojírenský průmysl, směšovatelné, nesměšovatelné s vodou -přístroje a pomůcky pro ošetřování emulze -pomocné kapaliny -ochrané pomůcky -vodou mísitelné emulzní oleje BLASOCUT, VLASCOMILL -řezné, brusné, tvářecí oleje ...

Pálenice. Výroba: -pálenka a destiláty z dodaného ovoce. Advokátní kancelář.

Soukromá pěstitelská pálenice s rektifikační kolonou: -palírna ovoce -výroba dle norem EU -plynové vytápění -pálení již od 60 litrů kvasu.

Naše společnost je výhradním distributorem značek SplashAbout, EarBandIt a RKS pro ČR, SR a Maďarsko. Jsme specializovaný velko i malo obchod s dětskými plaveckými potřebami a oblečením. V našem sortimentu nabízíme plavací vesty, kojenecké a dětské plavky, neoprény, boty do vody, plavecké i sluneční brýle, neoprénové čelenky a plovoucí špunty na ...

Výhradní dovozce a velkoobchod kosmetiky z Bulharska pro ČR a SR firmy Rosa Impex a AROMA PCL.

Květinářství. Maloobchod, prodej: -zahradnické potřeby -květiny -pokojové -řezané.

Výroba: - potahové látky Velkoochod, maloobchod, prodej: - nábytkové mikroplyše - imitace kůže - nábytkové mikrofáze - gobelínové žakarské tkaniny - potisknuté bavlněné tkaniny.

Výroba: - popruhy brašnářské čalounické - gumotextilní popruhy - brašnářské popruhy - vodítkové popruhy - opaskové popruhy - pevnostní popruhy - speciální popruhy - upínací pásy.

Dekorace, oblékání oken Šití záclon a závěsů Šití na míru Zakázkové zpracování textilií Řešení celých interiérů Dekorace atypických oken (oblouky, arkýře, trojúhelníky, atd.) Montáže, údržbu, žehlení a praní záclon a závěsů v Brně a okolí

Dovozce, distributor Café Britt. Poradenství, prodej při zařizování gastrozařízení - kavárna, restaurace: -prodej kávy, káva -čaj -horká čokoláda -kávovary, mlýnky, mlýnek -kontrola kávovaru -reklamní materiál Café Britt -šálky, sklo, popelníky, -reklamní větelný panel, slunečníky, vše s logem café Britt.