Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Maloobchod, prodej: -ovoce -zelenina.

Oprava: -obuv, obuvi, boty.

Výroba: -krmiva -chovatelské potřeby.

Import, dovozce, zastoupení předních výrobců komponentů strojů pro ČR a SR, obchod, prodej pro oblast strojírenského, gumárenského, plastikářského a papírenského průmyslu: -broušené kuličkové šrouby -rotační přívody parní hlavy, mechanické ucpávky -široký modulární systém LOSMA na odsávání a filtraci vzduchu a průmyslových kapalin pro ...

Pneuservis. Oprava, prodej, uskladnění: -pneumatiky -všechny značky.

Maloobchod, prodej: -maso -uzeniny -mražené maso -drůbež.

Zlatnictví, klenotnictví. Výroba, maloobchod, prodej: -zlato -šperky, klenoty.

Výroba, maloobchod, prodej: -teplá, studená jídla -lahůdky.

Výroba, prodej: -prošívané přikrývky.

Mlýn. Výroba: -mlýnské výrobky.

Největší dovozce a distributor dýmek a luxusních doutníků v České a Slovenské republice. Nejrozšířenější sortiment dýmkového tabáku. Velkoobchod, prodej, dovoz, vývoz, import, export: -dýmkové tabáky -cigaretové tabáky -doutníky -cigaretové filtry, papírky -tabákové výrobky -doplňky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -nápoje alkoholické, nealkoholické -lihoviny.

Vydavatelství, nakladatelství: -hlavní náplň edičního plánu tituly v edicích "Myslivost, Vysočina, Brunensia" a řada turistických průvodců "Poznej svou vlast" -knihy pro obce a města -poradenství při tvorbě a stylizaci textu reklamních materiálů, letáků, katalogů apod. -jazykové korektury, jazyková korektura -vydávání knih a dalších publikací ...

Maloobchod, prodej: -zemědělské potřeby -domácí potřeby -železářství.

Výroba, prodej, šití: -oděvní doplňky -textilní galanterie -pracovní oděvy -pracovní oděvy včetně loga objednatele.

Maloobchod, prodej, e-shop: -hračky značek LEGO, Mattel, Hasbro, Zapf Creation, Ravensburger, Simba, John, Nikko a další.

Vedení účetnictví, účetní práce, daňová evidence, daně, mzdy, daňové poradenství, překlady a tlumočení. Prodej, dodávka, distribuce: -hygienické potřeby.

Nabízíme: -zámky -vložky na centrální klíč -trezory -dveře nouzového otevírání -gravírování a rytí -elektronické zabezpečení.

Nákup, prodej, velkoobchod, maloobchod: -vepřové, hovězí maso, droby. Výroba uzenářská: -klasická udírna na dřevo. Výsekové maso: -hovězí (přední s kostí, kližka, krk*, zadní, roštěná, svíčková, svíčková pravá, plec loupaná, pérko) -vepřové (pečeně, krkovice, bok*, koleno, plec, kýta, panenská svíčková, půlka s plstí ...