Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Výroba, maloobchod, prodej: -dámská úpletová móda. -zpracování výrobku z kvalitních, příjemných a snadno udržovatelných materiálu.

Sortiment: -bílé zboží (lednice, mrazničky, sporáky, trouby, pračky, vestavné spotřebiče, ohřívače vody, drobné kuchyňské spotřebiče, osobní hygiena.. ) -černé zboží (televizory, videa, DVD, RmgCD, RCD, domácí kina, satelitní technika, telekomunikační technika, rádia, osobní přehrávače a ostatní.) -elektroinstalační materiál (široký sortiment ...

Autoservis. -servis všech typů kol a pneumatik na osobní a dodávková vozidla -prodej autokosmetiky a půjčování přívěsných vozíků.

Prodej pneu pro osobní auta, offroad 4x4 a lehké užitkové. Profesionální vyhledávání pneu vč. info o dostupnosti, letní pneumatiky za skvělé ceny od předních výrobců. Doprava ZDARMA po celé ČR. Rychlé dodání. Speciální AKCE a výrazné SLEVY. Vlastní pneuservis v Brně.

Obchod, prodej, výroba, poradenství: -těsnění, těsnící materiály. Těsnění: -vysokotlaká spiratem, camprofil, econgraph, expandovaný teflon, grafit -na zakázku z materiálu TEMAC (ISO* 9001). Těsnící desky: -bezazbestové -izolační. Ucpávkové, těsnící šňůry: -kemafilové (sklo) -keramické -bavlněné. Nehořlavé textilie: ...

Prodejna, maloobchod: -čerstvé, trvanlivé pečivo (denně až 3 závozy -doplňkový sortiment ostatních potravin -možnost objednávek čerstvých cukrářských výrobků a výrobků studené kuchyně.

Velkoobchod, prodej: -stroje na výrobu PE obalů -obalová technika.

Pneuservis, oprava, servis pneumatiky. Pneu.Velkoobchod, maloobchod. Autorizovaný dealer Barum. Výkup pneumatik, pneumatiky. Montáže a demontáže pneumatik z automobilů, vyvažování kol, ekologická likvidace ojetých pneumatik, ekologická likvidace baterie staré, kontrola podvozku vozu. Prodej, servis: -pneu -osobní, nákladní, traktory ...

Zemědělství, zemědelské družstvo. Pěstování, prodej: -rostlinná výroba: -pšenice -vinná réva, vinohradnictví -ovocnářství, ovoce.

Zámečnické práce: -svařování Al, litiny a barevných kovů -ocelové konstrukce, vrata, mříže kontejnery -speciální nadstavby na nákladní automobily -renovace hasičských vozů -broušení odlitků pro automobilový průmysl, fitinky -otryskávání kovových součástí -montáž, opravy, rekonstrukce, revize a zkoušky vyhrazených ...

Zahradnictví: -prodej rostlin -zahradnické potřeby.

Výroba, prodej: -pracovní oděvy -potisk textilu a triček -oprava oděvů a obuvi -čištění peří, šití polštářů a dek. -šití přikrývek z mikrovláken. -čistírna oděvů. -oprava deštníků -čistírna a oprava koberců. -výroba vizitek, PF, svatebních oznámení a pod. -vyvolání fotografií. Další provozovny: Brno - Líšeň ...

Vývoz, export českých výrobků do arabských zemí. Obchodní činnost. Dovoz, import: -orientální zboží -vodní dýmky a tabáky do vodních dýmek. Zastoupení firmy NAKHLA TOBACCO - nejlepší světový výrobce tabáků do vodních dýmek. Výhradní zástupce pro ČR*, SR* a PL*.

AUTOBAZAR Prodej, servis, opravy: -pneumatiky -protektory -doplňkový sortiment. PNEUSERVIS Velkoobchod, maloobchod: -všechny druhy pneumatik -plechové a alu* disky, duše -opravy duší, bezdušových pneu a bočních průrazů technologií Thermopres -oleje, autokosmetika, sněhové řetězy.

Maloobchod, prodej: -potraviny.

Výroba, prodej: -kojenecké a dětské oblečení.

Prodej: -akvaristika -malá zvířata -doplňky, strava, příslušenství.

Prodej - modely auta, lodě, letadla a vrtulníky

Výroba - díly modelů letadel

Fotoateliér - fotografování na zakázku - portréty - svatby - produktové fotografie Výroba - šperky z křišťálové pryskyřice i s vlastními grafickými motivy

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží.