Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Sklárna, sklárny-výroba obalového skla, sklo: -láhve skleněné -konzervové sklenice -skleněné obaly pro: -nápoje:víno, lihoviny, sekt, šampaňské víno, pivo (pivní) -nealkoholické nápoje, minerálka, ledový čaj -ovocná šťáva (zeleninová, sirup) -mléko -potraviny: -konzervované (ovoce, zelenina) -marmeláda, med, ...

Specializace na pískování skla a žuly. Výroba vitráží klasickou metodou i Tiffany.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -potřeby pro stavební klempíře a pokrývače -plechy (tabule, svitek, KOB*, trapéz, vlnovky, šablony) -plechy, výrobky (lakované, oplastované (LINDAB, SIBA, PLANNJA, RANNILA, SATJAM) -střešní fólie (DÖRKEN, JUTA, TYVEK) -hydroizolační fólie PARABIT -sklolaminátové vlnovky -klempířské výrobky -silikony, tmely, ...

Akvaristika. Prodej: -akvarijní ryby a rostliny včetně vybavení akvárií -teraristika -potřeby pro chovatele -exotické ptactvo, hlodavci -maso pro kočky a psy (kočka, pes) -odborná literatura.

Prodej, dodávka, distribuce, maloobchod plastových obalů značky Wolf Plastics. Plastové kbelíky: -kulaté, oválné, potravinářské, pro domácnost, UN i stavební kbelíky Eurokanystry, stohovatelné kanystry, kosmetické, plastové dózy a ostatní obaly. Květináče, truhlíky, samozavlažovací truhlíky, podmisky, kropicí konve a hospodářské nádoby.

-Výroba dalších výrobků zpracovatelského průmyslu -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Výroba chemických látek, vláken a přípravků a kosmetických prostředků

Výroba, prodej, eshop: -luxusní ložní prádlo -ložní povlečení se zipem -prostěradlo, prostěradla do gumy -přehozy -letní deky a přikrývky, přikrývka -župany -materiál 100% bavlna -provedení satén, jersey, krep, kreton -zdravotní nezávadnost a vysoká kvalita s certifikátem TZÚ v Brně. Podniková prodejna otevřena od 8-16hod.

Prodejna, eshop. Včelařské potřeby. Pro včelaře. -medomety, včelí úly, krmení včel, včelařské rámky -mezistěny "Stražisko" -potřeby pro práce s medem, práce se včelami, práce s voskem -pomůcky chov včelích matek, ochranné pomůcky -včelařské pomůcky -včelí produkty -propolis, med, medovina, mateří kašička, víčky ze včelího vosku, kosmetika ...

Prodej, e-shop: -dětské oblečení, obuv, boty pro děti -kojenecký, dětský textil -hračky.

Výroba, velkoobchod, prodej, eshop: -bytový, hotelový textil pod chráněnou originální značkou DADKA: -bavlna -krep -flanel -damašek -satén. Prostěradla: -bavlněné plachty -jersey prostěradla -froté prostěradla. Prošívaný program: -polštáře -kapny -soupravy -foto polštářky -ostatní polštářky. Koupelnový program: -žínky ...

Logistika. Možnost pronájem skladové prostory, výrobní haly. Usnadňuje firmám výběr dopravy pro jejich firmu. Prodej: -sýry, máslo, čerstvé vejce -kečup, hořtice -omáčky, víno a cukrovinky.

Velkoobchod, e-shop: -kancelářské potřeby -tiskopisy -archivační, psací potřeby -obalový materiál -drobná kancelářská technika ad.

Maloobchod, e-shop: -motorové a převodové oleje -profesionální autochemie -startéry a alternátory -napínací a vodící kladky -řemeny a hadice -těsnění motoru -elektrosoučástky, snímače -díly zapalování a elektropříslušenství.

-Provozování čerpacích stanic s palivy a mazivy -Zprostředkování obchodu a služeb -Technické činnosti v dopravě -Specializovaný maloobchod

Služby, práce: Pneuservis: -osobní a nákladní pneuservis -pneu a protektory všech rozměrů -oleje, tlumiče, výfuky, autobaterie -tažná zařízení - prodej a montáž -autoskla -desinfekce klimatizace Prodej, servis -elektrokola, elektortříkolka -skůtry, skútry pro důchodce a seniory -náhradní baterie a díly.

Zdravé stravování: -krabičková dieta. Rozvoz zdarma: -Veselí nad Moravou -Kyjov -Hodonín -Uherské Hradiště -Uherský Brod -Zlín.

E-shop, internetový obchod: - hrnky s vlastním potiskem. Úprava fotografií.

Prodej, eshop drogistické, hygienické zboží či dekorativní kosmetika, kosmetika pro děti, prací prostředky a chemie. Nabízíme dárkové kazety, parfémy.

Prodej, eshop širokého sortimentu výrobků ze skla, porcelánu, keramiky, dárkového zboží a kuchyňských potřeb.

Internetový prodej přírodních doplňků stravy.

Úklidová služba: -specializace mytí oken pomocí speciální technologie purewindows -úklid prostor: domácnosti, pracoviště, kancelářské i průmyslové objekty -čištění koberců -čištění podlah a obkladů -čištění exteriéru a interiéru automobilů. Velkoobchod, prodej a dodávka, internetový obchod, e-shop osvědčené čistící a úklidové prostředky ...

E-shop, internetový obchod: - povlečení - prostěradla - přehozy na postel - přikrývky - deky - polštáře - ručníky, osušky - pyžama, noční košile - ponožky.

Velkoobchod - spojovací materiál - šrouby, matice, podložky, závitové tyče, nýty, napínače - kotevní technika.

Truhlářství. Výroba, prodej: -dřevěné dárkové kazety na víno pro jednu i více láhví (vinařské kazety, vinařská kazeta) -krabiček, krabička, obalů, obaly - na víno, vína -reklamní krabičky -dřevěný kufřík -dřevěná truhla -kazety pro nástroje -dárkové kazety speciální -šuplíky -stojany na víno -krabičky na čaje, čajové. Stolařství, ...

Šicí dílna: -oděv pro zdravotně postižené. Ušijeme vše z úpletů (100% bavlna, BA/lycra, BA/PES, fleece apod.) Zpracováváme pouze kvalitní materiály české výroby. Crafter 1500 kg Citroen jumper 1500kg. Autodoprava.