Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vše pro hubnutí a fitness. internetový obchod, e-shop: -přípravky na hubnutí -sportovní výživa -vitamíny a minerály -fitness centrum.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ambulantní zdravotní péče

Cukrovinky.net Dovoz a distribuce cukrovinek na území České a Slovenské republiky.

Výroba, distribuce, e-shop: - utěrky z mikrovlákna - ručníky z mikrovlákna.

Výroba, e-shop: - dámská, pánská trička, nátělníky - dětské body, čepičky. E-shop: - dětské boty - dětské punčocháče - dětské spací pytle.

Cukrárna, cukrářská výroba: - dorty - zákusky.

Umělecké medailérsví. Vyrábíme přesné repliky vzácných antických a středověkých mincí, stylově přesné, ručně ražené repliky historických mincí z obecných kovů (hliník, mosaz, měď, cín) i ze zlata a stříbra.

Eshop, internetový obchod, prodej: - certifikovaná outdoorová obuv - certifikovaná pracovní, bezpečnostní obuv - motorkáři - motorkářské bundy, kalhoty, obuv, rukavice - rukavice - celokožené, kombinované, svářečské - příslušenství - šněrovadla, stélky, impregnace, krémy.

Zakázková výroba: - potravinové doplňky - doplňky stravy - kosmetické přípravky, kosmetika - veterinární přípravky.

Vinařství: - vinný sklípek - degustace vín - prodej vína, e-shop.

Prodej: -zahrádkářské a zahradnické potřeby -chovatelské potřeby -vinařské potřeby -zahradní technika -elektrické ruční nářadí -autobaterie.

Internetový obchod, e-shop: - materiál pro kreativní tvoření - korálky.

Sdružení VINET. Soukromý vinař.

Specializovaný prodej kynologických a chovatelských potřeb, elektronické výcvikové pomůcky zn. DogTrace, krmiva pro psy a kočky zn CD. Delikan, Happy Dog, K9, výcvik psů, poradenství, psí salón

Prodej, maloobchod: -obuv -kožená galanterie -punčochové zboží.

- Monitorovací systém pro sledování výrobních strojů -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Velkoobchod a maloobchod -Překladatelská a tlumočnická činnost -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Zprostředkování obchodu a služeb

Drogerie - kosmetické přípravky - čistící prostředky - drogistické zboží.

Velkoobchod s textilem - dámská a pánská konfekce.