Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Pekárna. Pekařské výrobky, pečivo. Prodej a výroba. Prodejna potravin. Rozvoz pečiva na objednávku i do domácností.

Prodej: - matrace pro kvalitní spánek - různé rozměry dle požadavku zákazníka. Lze objednat i polštáře proti pocení v rozměrech 50x70 nebo 70x90. Rozvoz po celé ČR zdarma.

Vyrábíme a prodáváme přírodní doplňky stravy, kosmetiku a bylinné čaje.

Keramika, keramička: -užitková - hrníčky, hrníček, džbán, mísa, talíř, solnička -renesanční Italská, Habánská -volné zpracování -na zakázku. Fakturační adresa: -Anenská 2, Hodonín.

Prodej - zábavná pyrotechnikarealizace - ohňostroje všech druhů a velikostí.

Eshop s kadeřnickými potřebami a vlasovou kosmetikou Profivlasy Prodáváme šampony na vlasy, kondicionéry, balzámy a ampule na vlasy, vlasové kúry, masky na vlasy, oleje na vlasy, pěny na vlasy. Kadeřnické potřeby, nůžky na vlasy, břitvy, fény na vlasy, žehličky na vlasy, stříhací strojky. Barvy na vlasy a melíry. Hřebeny, kartáče, štětce, ...

Pekařství. Výroba, prodej: - pečivo

Dřevovýroba, stolařství a truhlářství: -reklamní dárkové zboží -kazety pro dárkové a průmyslové zboží -hračky -soustružené předměty Povrchová úprava dle přání zákazníka. Obaly na víno (dřevěné). Didaktické pomůcky.

Zemědělská výroba: -rostlinná -réva vinná na 80 hektarech vinic -sady-jabloně, jablka tel:518335618 -okrajově také živočišná-vepřové, skot. Výroba, prodej: -lahvová vína-jakostní, s přívlastkem, slámové víno -sudová vína. Prodejna vína ve vinném sklepě okraj Strážnice: -tel:518334775 Čerpací stanice, ...

Kožešnictví. Prodej, poradenství a oprava: -kožené oděvy -kožichy a kůže. Služby-čistírna -čištění a ošetření kožešinových oděvů.

Výroba, velkoobchod, maloobchod. Pánské košile vyšší třídy vyrobeny z kvalitních přírodních materiálů (nežehlivá úprava, snadné žehlení). Košile jsou večerní nebo společenské, pro volný čas, klasické, , CITY" košile. Na objednávku vyrobíme košile nadměrných velikostí, prodloužená délka a dále různé úpravy dle přání zákazníka- ...

Pěstitelská pálenice: -pálení kvasu -výrobu destilovaných alkoholických nápojů -slivovice a ovocné pálenky z ovocných kvasů -šrotování ovoce a uskladnění kvasu -nabízíme vlastní autodopravu na dovoz kvasu.

Výroba: -plastové výrobky. -pryžové výrobky.

Výroba šperků ze zlata, s granáty a perlami. Máme náušnice, prsteny, přívěsky, náhrdelníky a brože pro dívky i dámy.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: -dámské spodní prádlo, oblečení, plavky, korzety -dětské prádlo, papuče -pánské prádlo, plavky -ponožky a punčochové zboží -sluneční brýle -ložní povlečení -ručníky, osušky -župany -funkční prádlo.

Vinařství, výroba, prodej vína, víno: -suchá -polosladká -sladká -provedení: -lahvová -sudová. Vinný sklep: -pro 20 osob -řízené degustace -dárková balení vín -možnost ubytování -zajištění občerstvení. Fakturační adresa: Polní 931, Mutěnice

BETTY MODE Maloobchod, prodej, výroba: -dětský textil -dětské tepláky -pyžama -trička -kraťasy -šaty -sukně.

Výroba, prodej, maloobchod: -víno -révové sazenice -ovoce -zelenina.

Praní a šití krojů. Strojové a ruční vyšívání krojů. Šití dárkových předmětů. Církevní oděvy a textilie, peřinky a roušky ke křtu. Bytové doplňky.

Výroba: -kartonáž: -expediční obaly z lepenek strojních -mikrovlny -třívrstvé a pětivrstvé lepenky -výseky: -reklamní obálky -skládačky dle požadavku zákazníka -technicky náročné výseky -potahovaná kartonáž: -průmyslové výrobky -luxusní kartonáž, kazety na archivní vína, víno, společenské a dětské hry, puzzle -kazety z ...

Keramická dílna. Výroba a prodej užitková a dekorační keramika: -točená z volné ruky na hrnčířském kruhu -zdobená ruční malbou moravských lidových fajansí, na přání i volných kopií habánských fajansí -rukodělná keramika -tradiční, dárková, užitková -dekorační majolika Fajans -prodejní sklad.

Prodej smíšeného zboží.

Prodej: - izolační materiály - komponenty pro vzduchotechniku a klimatizační systémy - ohebné hadice - plechy