Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
E-shop: - prostěradla - povlečení, povlečení pro děti - psací potřeby, pouzdra - osušky - deky, polštáře - batohy

Prodej: - smíšené zboží - potraviny

Internetový obchod s outletovým módním oblečením. Dámská, pánská móda.

Výroba, prodej, e-shop: - modrotisk, prostírání, ubrusy, polštářky, metráž - konfekce, oděvy, halenky, košile.

Zabýváme se prodejem kvalitní elektroniky pro domácnost. Internetový prodej: -anténní a SAT techhnika -Audio-Video-TV -elektro spotřebiče -IT technologie -světla, osvětlení.

Prodej: -potřeby pro stavební klempíře a pokrývače

Internetový prodej pánských hodinek. Internetový prodej bazénové techniky a příslušenství.

Truhlářství - výroba, prodej. Naše výrobky: - dřevěné a papírové nosiče lahví, láhev na víno, vína, alkohol - nosič na jednu, dvě a více lahví - vinařské kazety na víno, alkohol Polystyrénový obal na víno, polystyrénové obaly vhodné pro tepelné i mechanické zabezpečení vína při dopravě v láhvích nebo při zasílání, přepravě PŘEPRAVNÍ - ...

Autorizovaný distributor švýcarských hodinek Tissot.

Prodej nábytku, nábytek: -nábytek -masivní nábytek -obývací stěny -jídelní sety, sestavy -ložnice, postele -matrace, rošty -bytové doplňky -podlahové krytiny -sololit, sololak -dřevovlkáknité desky, deska.

Zpracování skla. Pletení skleněného vlákna, polyamidu, čediče a možné kombinace těchto materiálů. Výroba: - skleněný úplet - využití při výrobě kompozitních materiálů a k laminátování. Truhlářství, truhlářské práce. Montáže nábytku a kuchyní.

Výroba a prodej ručně tkaného bytového textilu: - prostírání, dečky.

Prodej smíšeného zboží.

Výroba, prodej drátěný program: -vybavení kanceláří, obchodů, skladů, restaurací, nemocnic: -regály, police, obloukové stěny, košové stojany, otočné regály, věšáky, samoobslužné koše, síťoviny na zeď, různé typy háčků, paravany) -firemní stojany včetně reklamních poutačů -výroba interiérů na míru -nízká hmotnost, variabilita -povrchová ...

Prodej vína. Provoz vinného sklepa.

Velkoobchod kancelářské a školní potřeby: -kompletní sortiment kancelářské zboží pro firmy a prodejny. Výroba: -kartonáže rychlovazače, odkládací mapy, pořadače, spisové desky a další papírenské zboží -knihařské práce, výseky, kašírování a zakázkové práce -výseky papíru, lepenky do formátu B2 -balení do smršťovací fólie. Kooperační a ...

Výroba a prodej širokého sortimentu (autodoplňky): -přesné autopotahy, autokoberce gumové i textilní -brašny povinné výbavy vozidel, autolana, autolékárničky -výstražné trojúhelníky, signální vesty, rukavice -hasící přístroje, pneuměřiče, kanystry, upínáky, zvedáky -poklice, plastové vany do kufru, dětské autosedačky -autoplachty, sněhové ...

Výroba: - papírové tašky a krabice - kancelářské potřeby.

Dovoz, distribuce a prodej: -přírodní kosmetika s léčivými účinky z oblasti Mrtvého moře - Kozmetika IntensiveSpa -shodné pro všechny věkové skupiny -osoby s problematickou pletí -tělová, vlasová, pleťová kosmetika. E-shop, internetový obchod. Servis notebooků.

Prodej, internetový obchod, e-shop. Krmiva pro psy, kočky a jiné domácí mazlíčky. Masové konzervy. Krmivo pro ptactvo a hospodářská zvířata.

Služby, práce: autoservis: -lakování vozidel -karosářské opravy -diagnostika -čištění interiérů a exteriérů vozidel -výměny autoskel -tónování autoskel -laserová geometrie -renovace laků -montáž xenonů -montáž tažných zařízení -opravy vozidel -pojištění -STK, emise -odtah vozidel po havárii - prodej použitých náhradních dílů - ...

Pálenice, pěstitelské pálení ovoce.