Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Maloobchod, prodej: - potraviny - drogerie - smíšené zboží.

Provozovna: -Dubňany – Větrná, po-pá 7-15hod. Vinotéky: -Hodonín, Brněnská 12 -Rohatec, Padělky 4. Vinařství: -sudová a lakovná vína vlastní produkce, jakostní a vína s přívlastkem -řízení degustace -možnost posezení ve sklepě, kapacita 25osob, na požádání zajištění občerstvení.

Internetový obchod, e-shop s hodinkami. Prodej dámských, pánských, dětských hodinek.

Prodej klíčů. Prodej nožů Victorinox. Prodej a velkoobchodní prodej žetonů do vozíků.

Výroba, prodej: -knedle -kynuté knedlíky. Provozovna areál AGROVITU.

Zámečnictví, nástrojářství.

Zlatnictví: -prodej šperky, klenoty -zakázková výroba šperků -oprava šperků -stříbrnictví. Hodinářství: -prodej a oprava hodiny, náramkových hodinek i budíků.

Velkoobchod, distribuce: -papír, školní a kancelářské potřeby, drogerie.

Prodej, výkup, renovace kazet do tiskáren. Pronájem vysokozdvižné plošiny do 14 metrů. Prodej mulčovací kůry. Velkoobchod i maloobchod vodo-topo a instalatérské práce.

Prodej, servis: -čerpadla, čerpadel, čerpadlo -sekačky, křovinořezy, motorové pily, sekačka, křovinořez, motorová pila -elektrické ruční nářadí -železářství -hospodářské, řemeslnické potřeby -krbová kamna, krbové vložky -interiérové a fasádní barvy, interiérová barva -zahradní technika -železářství -pracovní oděvy.

Výroba, prodej: -plastové obaly. Pronájem celních skladů.

Výroba: -papírové voštiny -palety -panely, obaly -pelety z odpadového papíru -zakázková výroba.

E - shop - autosedačky - kočárky - kojenecké potřeby - dětský textil - hračky.

Prodej prostředků požární ochrany a ochranných pracovních prostředků: -hasící přístroje-skříně-hasiva -hadice-boxy-pěnidla -savice-svítílny-baterie-akumulátory -redukce-oděvy pracovní a společenské -proudnice-zásahová výstroj opasky, lan-lano -žebříky-technické a absorbční prostředky -hydrantové systémy-akumulátory ...

Výroba, prodej pracovní oděvy: -montérkové soupravy -kalhoty s laclem, blůzy pánské, dámské -kalhoty do pasu -kombinézy letní i zimní -pláště pánské, dámské -potisk-sítotisk, flock. Vše v základním i barevném provedení. Zakázkové šiťí.

Prodej a distribuce knihařských potřeb a materiálů, potahový materiál, plátna a další potřeby a pomůcky knihařům, kartonážím, reklamním a paspartérským firmám a tiskárnám. Knihařská lepidla-disperzní, škrobová, dextrinová, želatinová, kostní klih. Knihařská literatura.

Výroba, prodej: -vína -mešní, přírodní víno -bílá, červená vína. Zemědělská výroba - rostlinná Pěstování: -réva vinná, vinice.

Výroba a prodej velikonočních kraslic.

Prodej: -kancelářské a školní potřeby -tapety -drogerie, kosmetika -barvy, laky -domácí, kuchyňské a zahrádkářské potřeby -umělé květiny -čepované přípravky -papír.

Velkoobchod: - obalový materiál - plastové obaly.

Prodej a distribuce: -kancelářské potřeby a stroje -xero papíry, kalendáře a diáře, tiskopisy -studio grafických papírů, grafické papíry firmy Grafilit a naší vlastní nabídky (vhodné pro tiskárny, reklamní agentury, copycentra, domácí a kancelářské tiskárny, výtvarníky, školy) -kancelářské a školní potřeby -kancelářské stroje, spotřební ...