Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Přímý dovoz od výrobce, velkoobchod, maloobchod, zastoupení SCHMID SCHRAUBEN HAINFELD Komplexní dodávky spojovacího materiálu pro dřevostavby: -spojovací materiál -turbošrouby -šrouby do dřevěných konstrukcí RAPID stavební vruty -univerzální vruty -vruty do dřeva -vruty do dřeva 6-ti hrannou hlavou -šrouby na výrobu oken, okna -šrouby ...

Cukrářství. Pečeme zakázky na různé oslavy, svatby, narozeniny, křtiny, rozvážíme do cukráren a obchodů. Výroba dortů, zákusků, čajové pečivo.

Velkoobchod: -oleje -plastická maziva -víceúčelová maziva -autochemie -autokosmetika -aditiva -autodoplňky -elekromateriál -filtry -výfuky -autobaterie -mycí systém VIKAN.

Prodej, velkoobchod: -PAD vlákno, vlákna -polyamidový materiál.

Svatební agentura. Půjčovna svatební šaty, svatebních šatů: -zahraniční svatební šaty-čtvrtletní kolekce -velký výběr doplňků, závojů a ozdob do vlasů -šaty na svaté přijímání a pro družičky -společenské šaty do tanečních a na polonézu -pánské obleky, košile, vesty a doplňky -snubní prsteny-450 druhů-možnost rytiny ...

Prodej výrobků z kůže a kožešin – králík, bizam, liška, norek, nutrie. Prodej kožešinové konfekce a doplňků - kožešiny, pláště, paleta, bundy, deky, předložky a další.

Veterinární ordinace. Služby: -preventivní péče a poradenství v chovu -diagnostika a terapie onemocnění u malých zvířat -chirurgie měkkých tkání -stomatologická ošetření -sonografická vyšetření -rentgenologická vyšetření -reprodukce malých zvířat + určování optimální doby krytí -tetování štěňat, vystavování mezinárodního pasu, ...

Velkoobchod, maloobchod, rozvoz: -náhradní díly, potřeby, vybavení pro pneuservisy, pneuservisů -duše do osobních a nákladních automobilů, motocyklů i pro zemědělské stroje -materiály pro opravy duší, pneumatik, ventily a diskové matice -zahradní technika STIGA, WOLFGARTEN, OREGON -prodej + servis březen-září.

Strojírenská výroba: -obráběné rotační díly (šneky pro extrudery, hřídele, čepy..) -ozubené díly (ozubená kola, převody..) -frézované díly -ocelové válce pro gumárenský, textilní a papírenský průmysl -soustružení, broušení, frézování, vrtání. Nestrojírenská výroba: -výroba extrudované pryže -vytlačované pryžové profily a těsnění včetně ...

Pivovar. Prodej piva. Pivo dodáváme v sudech o objemu 15, 30 a 50 litrů, v PET lahvích o objemu 1, 5 litru.

Prodej, maloobchod: - textil - oděvy.

Trafika. Prodej: -tisk, noviny, časopisy.

Prodej, nákup: -víno, vína. Dovozy vína z EU např. Slovensko, Španělsko, Itálie, Maďarsko tak i ze států mimo EU např. Rumunsko, Moldávie, Makedonie

Pekárna a cukrárna Zdena. Pekárna, výroba a prodej: -jemné pečivo -čajové pečivo -zákusky -dorty. -svatební koláče s máslovou krájenou posypkou, domácí koláčky, regionální jemné pečivo, dorty, mini řezy, výslužky.

Prodej smíšeného zboží

Autoservis, Pneuservis: -geometrie, brzdy, tlumiče, výfuky, oleje, klimatizace, fitry, světa, autobaterie, chladící kapalina, podvozek. -secur pneus - plynová směs k plnění pneu. Prodej: -osobní a dodávkové pneu, značek -Continental, Uniroyal, Semperit, Barum, Matador. -disky, autobaterie a náhradní díly na osobní a dodávková vozidla.

Tiskárna: -TISK OFSETOVÝ-reklamní, brožury, katalogy, letáky, vizitky, svatební oznámení-široký sortiment více jak 500 návrhů, hospodářské tiskopisy, viněty, parte -TISK DIGITÁLNÍ-barevný plnobarevní, do formátu A3 v množství od 1ks -LAMINOVÁNÍ-lesklé, matné, do formátu A3 -ČÍSLOVÁNÍ tiskopisů -VÝSEK-vysekávání různých tvarů např. vinět, ...

Maloobchod, prodej: -záclony, plyše, bytový textil-doplňky.

Prodej: -zimní pneumatiky -montáž tažná zařízení -náhradní díly na evropské i Japonské automobily -prodej autokosmetiky, doplňků. Diagnostika elektroniky a brzd automobilů.

Hudební nakladatelství, vydavatelství. Hudební kapela (skupina). Produkce hudby (dechová hudba).

Výroba, prodej, velkoobchod, maloobchod, šití: -plavky, plážové a fitness oblečení -BEACHWEAR -sportovní oblečení pro cyklistiku, triathlon, atletiku a gymnastiku -SPORTSWEAR -prádlo (prádla). Obchodní dům. Prodej: -obuv, boty -drogerie -barvy, laky -domácí potřeby -sportovní potřeby.

Restaurace. Pohostinství. Hotová jídla po celý den, minutky, oslavy rodinné i firemní 20 - 200 osob, zajištění ubytování a vinného sklípku.

Velkoobchod, velkoobchodní sklad, e-shop. - užitkový porcelán, ozdobný porcelán a hotelový porcelán - značky Haas & Czjzek, Český porcelán, Starorolský porcelán, THUN 1794, MD porcelán. Další výrobky: - džbány, karafy (karafa), dárkové předměty, sklenice, kávomlýnky (kávomlýnek), cibulákové příbory, klasické příbory (klasický ...