Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
PP NÁBYTEK. Prodej: -bytového nábytku -sedacích souprav -kuchyní -matrace, postele, rošty -dekorace, doplňky -umělé květiny -keramika. Fakturační adresa: -Ořechovka 1740, Strážnice.

Velkoobchod, maloobchod: - kožené oděvy - kožešinové oděvy. Sídlo na Slovensku.

Prodej: - kožené a kožešinoé oděvy.

Výroba oděvů a oděvních doplňků (kromě kožešinových)

Prodej: -plastové palubky -klínové řemeny -hnací techniku -hadice -průmyslové -řetězy a řetězová kola -spojky -ozubová kola a tyče -zemědělské podlahoviny.

Prodej - čistící prostředky - rostlinné oleje.

Výroba technické pryže, recyklací textilního a plastového odpadu. Poskytování úklidových služeb.

Prodej: -dárkové zboží - káva, čaj.

Prodej kočárků, autopásů pro těhotné, baby monitory a postýlky.

Prodej, opravy a servis: -výpočetní a kancelářská technika -počítače PC -registrační pokladna, pokladny, pokladen Sharp -počítačové sítě, počítačová síť -tiskárny, tiskárna -hardware, software -periperie, doplňky a příslušenství -repasovaná, použitá technika -kancelářské potřeby-papír.

Prodej potravin, novin, časopisů a tabákových výrobků.

Střešní program: -tesařství: -provádění tesařských konstrukcí klasických, styčníkových, hoblovaných včetně impregnace -pokrývačství: -dodávky a montáže krytin: -betonových a pálených -Cembrit -břidlice -bitumenové šindele -dodávky a montáže podstřešních folií: -difuzní, parotěsné -zednické práce: -realizace a rekonstrukce ...

Velkoobchod, maloobchod: -papírenské zboží -kancelářské potřeby -hygienické potřeby.

Kosmetické služby. Kosmetické ošetření pro ženy i muže, depilace, barvení obočí či řas. Prodej kosmetických přípravků.

Konzervárna. Výroba: - sterilizovaná zelenina. Sídlo: Na Drahách 814, 68604 Kunovice

Výroba a distribuce jedlých olejů. Výroba těstovin. Obchodní činnost: -zemědělské komodity, cukr a olej. Sídlo: -Divnice ev.č. 115, 763 21 Slavičín

Internetový prodej, e-shop: -oděvy -textilní výrobky -dětský textil -zakázkové a sériové šití.

Výroba, Velkoobchod. - koštýře, odměrné válce (odměrný válec) - moštoměry, cukroměry, lihoměry, zátky (zátka) - možnost výroby různých druhů skla - výroba koštýřů k životnímu jubileu - možnost výroby dle předloženého návrhu.

Výroba, šití, prodej: -dámské spodní prádlo -podprsenky -kalhotky -společenské pánské košile -dámská a pánská pyžama -volnočasový oděv.

Zahrádkářské potřeby. Hnojiva, postřiky, hlíny, semena, zemina.

Bazar - dětský nábytek - dětské sportovní potřeby - hračky - knížky - kojenecké potřeby - kočárky - autosedačky - dětské a kojenecké oblečení a obuv.

Velkoobchodní prodej - kosmetika - čistící prostředky.

Dodávka - potravinové doplňky Dodávka - suroviny do potravinářského průmyslu ingredience pro funkční potraviny a nápoje - konzervační a okyselující látky

Vinařství, vinařská výroba: - vysoce kvalitní víno (vína): - bílé (bílá), červené (červená) vína - jakostní, exkluzivní, výběrové, odrůdové. Značky vína: - Rulandské šedé, Rulandské bílé, Chardonnay, Ryzlink, Muller Thurgau, Savignon, Tramín, Muškát Moravský, Veltínské zelené, Cuvee, Irsai Oliver, Neuburské, Frankovka, ...