Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Prodej ochranných pomůcek. Pracovní oděvy, obuv, rukavice. Ochranné pomůcky. Potisk.

Vinařství. Nákup, výroba a prodej, e-shop: -víno, vína -přívlastková vína -odrůdová vína. Degustace vína.

Prodej, e-shop, internetový prodej: - dámské a pánské spodní prádlo.

Prodej: -dětské a kojenecké zboží -dětský textil -mladá móda -kočárky -hračky -postýlky -autosedačky -dámské a pánské prádlo. E-shop, internetový obchod.

Velkoobchod: -suroviny a potřeby pro cukrárny a cukrářské výrobny, pekárny a catering. Pro tyto provozy nabízíme široký sortiment zboží. -tuky a oleje -polevy, náplně a marmelády -kompoty -posypy -cukr a sůl -aromata -mouka.

Výroba, prodej: -vinařství -vinná réva -víno červené, bílé -výběr z mnoha odrůd

Ofsetový tisk. Knihařské služby. Vázání dokumentů.

Prodej - knihy - časopisy - noviny.

přerušení: od: 10.6.2013. Velkoobchod, e - shop - vína.

Prodej zahradní a zemědělské techniky: -křovinořez (motorová kosa) -řetězová pila, pily -postřikovač, rosič -čerpadlo, čerpadla OLEO-MAC -kultivátor KULTI -traktor -sněhová fréza -sekačka TORO -motorová elektrická sekačka CASTELGARDEN s motory BRIGS&STRATON -bazén-nadzemní, kopaný-filtrace, bazénová chemie ...

Výroba pekařských směsí, zlepšujících přípravků na chleba, běžné pečivo, jemné pečivo.

Výroba, prodej: -odmašťovacích přípravků. Prodej: -průmyslových olejů -emulzních kapalin -filtry pro průmyslové automobily a stroje.

E-shop, internetový obchod her. Hry na herní konzole, XBOX, PS2, PS3.

Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - drogerie - kosmetika - barvy, laky - čistící a úklidové prostředky.

Mrazírny. Sklad, prodej CASH&CARRY : - hluboce zmražené potraviny. Pronájem: - chladírenských, mrazírenských a suchých skladů.

Internetový obchod pro sběratele kovových modelů.

Návrhy a realizace interiérů se zaměřením na textilní doplňky. Interiérové studio.

Společnost Florcentrum Foltýnová s.r.o. se již od roku 1990 zabývá prodejem širokého sortimentu květin, v současné době provozuje více než 20 prodejen a kamenných obchodů v rámci celé České republiky. V nabídce společnosti Florcentrum Foltýnová s.r.o. najdete: - řezané květiny - gratulační kytice - svatební floristika - smutební ...