Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Prodej záclon, bytového textilu. Nabízíme ortopedické matrace a molitany.

Opravy silničních vozidel. Prodej pneumatik a disků.

Velkoobchod a maloobchod: -dekorační látky.

Autodoprava. Mezinárodní autobusová doprava. Silniční osobní autobusová doprava, přeprava osob. Prodej a servis pneu pro osobní, offroad, užitkové, nákladní automobily a motocykly.

Pneuservis: -prodej a montáž pneumatik BARUM, GOODYEAR, MICHELIN -osobní, náhradní a užitková vozidla, motocykly, čtyřkolky.

Prodej: Specializovaná prodejna: -spodní prádlo -značky TIMO, DIM*, JANE, ANDRIE, LINIE.

Pneuservis-Autoservis Autoservis, pneuservis: -nákladní, osobní a moto, užitková -diagnostika, geometrie -servis klimatizací -opravy a výměny autoskel -prodej ND.

Prodej: -náhradní díly. Služby: -lepení autoplastů, autoskel (spolupráce s pojišťovnami) -opravy osobních automobilů všech značek -mechanické práce -diagnostika vozidel -měření geometrií nejnovější 3D technologií -měření emisí benzinových motorů -provedení a příprava na STK Kompletní pneuservis - prodej pneu - prodej Alu a ...

Autoopravna, autoservis: - mechanické práce - autoelektrika - karosářské práce - autolakovna - pneuservis - měření emisí.

Služby: -autoservis -opravy motorových vozidel -autoservis -diagnostika řídících jednotek -drobné karosářské práce -GO motorů -geometrie -opravy startérů a alternátorů -pneuservis a uskladnění pneu -prodej a montáž tažných zařízení -prodej náhradních dílů a pneumatik

Prodej kvalitních vín zejména ze slovácké vinařské podoblasti. V nabídce najdete široký sortiment vín od středních, ale i malých vinařů ze srdce moravského vinařství.

Výroba kuchyní a veškerého nábytku. Montáže sádrokartonových konstrukcí. Truhlářská výroba. Kvalitní masivní dřevo, lamino, dýha a exotické dřeviny. Provádíme také sádrokartony, suché stavby, stavební i nábytková výroba na zakázku (dveře, okna, kuchyně, pergoly, vestavěné skříně, obklady, schodiště..) Výrobky na míru, dle Vašich požadavků, ...

Velkoobchod: - vína. Pěstitelská pálenice.

Dodávka - tabákové výrobky.

Prodej - domácí potřeby - železářské zboží.

Prodej a distribuce - kosmetika MARY KAY Kosmetika - líčení svatebí, denní, večerní, maturitní plesy, tabla, přehlídky, doprovodné - proměny - vizážista Kurzy - líčení.

Výroba, prodej: -marinované zeleninové směsi -marinovaná jednodruhová zelenina, zeleniny -uplatnění, použití jako: -příloha k jídlům -v rámci studené kuchyně -polotovary pro výrobu lahůdkové saláty, rybí lahůdky, apod.

Opravy, výroba: - smyčcové hudební nástroje.

Výroba, prodej, oblečení pro psy. Internetový prodej. Nabídka mikin, roláků, triček, bundiček, pláštěnek i pelíšků.

Velkosklad - sudové a lahvové pivo TAS, PÁTER, LEŽÁK, KERN, GRANÁT, KVASAR, VELEN, MORAVSKÉ SKLEPNÍ a nealko pivo FORMAN - limonády GRENA, KOALA, KOMBAJNÉRKA, ADRAKA a PAMPA, NIKOLA - energy drinky - limetková piva Půjčovna - přenosná chladící výčepní zařízení - párty pípy.