Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Pohádková solná jeskyně. Využití soli z mrtvého moře: -relaxace -regenerace -léčba -prevence. Prodej kosmetika Seacare, Mineral Beauty System, Dr.Kawar.

Vývoj a konstrukce obalů z hladké a vlnité lepenky. Řezání obalů na plotru. Řezání reklamní a propagační polepy, materiály a šablony. Výroba: -výsekové nástroje řezané na CNC automatu, laseru -plošné výsekové nástroje pro vysekávání obalů z hladké a vlnité -rotační výsekové nástroje. Prodej: -polyuretanu, sloterových nožů, ...

Velkoobchod. Výroba, prodej obalové materiály: - plastové fólie, pytle, tašky, balící pásky, pěnový polyethylen - ofsetový potisk kartonových obalů, potisk reklamních předmětů Distribuce, internetový prodej: - LED osvětlení, LED technologie - LED žárovky, LED zářivky - ohebné LED pásky, stropní LED panely - e-shop.

Tiskové a reklamní služby Kompletní servis reklamy, tisku, vydavatelství. Služby, výroba: -reklamní a hobby předměty s potiskem -sazba, DTP, tisk -vydavatelství -knihařství -vazba -tisk a potisk -barevný digitální tisk a kopírování, formáty A4 - A3+ -černobílý digitální tisk a kopírování -velkoformátový černobílý tisk a kopírování, ...

Tiskové a reklamní služby, agentura. Kompletní servis reklamy, tisku, vydavatelství. Služby, výroba: -reklamní a hobby předměty s potiskem -sazba, DTP, tisk -vydavatelství -knihařství -vazba -tisk a potisk -barevný digitální tisk a kopírování, formáty A4 - A3+ -černobílý digitální tisk a kopírování -velkoformátový černobílý tisk a ...

Služby: -ladění a opravy piana, piána, piano, piáno -výkup a prodej pian -ladění a opravy cimbálů, cimbály -splátkový prodej -poradenská činnost.

Tradiční krajové pečivo z kynutého těsta navinutého na bukový válec a pečeného nad žárem. Čerstvé, teplé a voňavé a to s příchutí: -ořech -kokos -skořice -kakao -vanilka.

Vinařství. Výroba, prodej víno, vína, vín: -červené, bílé, růžové víno -suché odrůdové víno -zemské víno, pozdní sběr, výběr z hroznů, jakostní víno -archivní vína -lahvové víno, sudové víno.

Vinařství. Výroba, prodej: -víno -vinný sklep -vinařství.

- pneumatiky nové i mírně jeté - disky nové i mírně jeté

Prodej čajů: -zelené ochucené i neochucené -polozelené čaje -černé čaje čisté i ochucené, jednonálevové -PU-ERH (čínský penicilin) -ovocné a jiné čaje -kávy celého světa -další nevšední pochutiny -společenská zábava -dětský kout -wifi -výstavní prostory -prodej čajových surovin a nádobí -prodej elno oděvů.

Služby, prodej: -potisk hrnků -náplně do tiskáren -tiskařské služby.

Čalounictví. Oprava a výroba čalouněného nábytku: - židle - křesla - sedací soupravy - postele, postýlky - dveře, a jiné. - autočalounění - zakázková výroba matrací - výroba kožených řemenů - šití plachet - šití závěsy, opravy, ...

Bednářství, výroba dřevěné sudy: -dřevěný sud -dubové i akátové-velikosti, objem: 25, 50, 100, 150, 200, 300, 500 litrů -okrasné ve velikostech 5, 10 litrů včetně podstavce a dřevěné pípy -sudy BARRIQUE ve velikostech 225 litrů, vyrobeny z českého dubu. Sudy větší jak 500 l dle dohody. Stylové vybavení, interiéry vinárny, vinárna. Řezbářské ...

Opravy a servis: - hudební nástroje

Pracovní rukavice. Ochranné rukavice: -Terka z textilní tkaniny -kombinované -svářečské -celousňové Typ 4091 -PESh Slotera z textilního úpletu -rukavice pro včelaře -celokožené -svářečské. Pracovní zástěry, travnice.Prodej prac.obuvi a oděvů.

Služby: Kadeřnický salon, kadeřnictví -stříhání, barvení, melír, prodlužování vlasů. Prodej vlasové kosmetiky a eshop.

Kovovýroba. Výroba: -speciální výrobní zařízení a nářadí -nerezový materiál -barevné kovy

Výroba, prodej, služby: -nutriční poradce -zdravé stravování -5-ti chodové denní menu