Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Květinářství IRIS. Maloobchod, prodej: -květiny -květinářtsví -vazba řezaných květin -rozvoz květin -dárkové předměty. Výroba: -krejčovství -šití a úprava oděvů. Další provozovna: Kostelec 143, Kostelec u Kyjova 69651, tel: 518615518

Internetový obchod: -chovatelské potřeby -prodej a rozvoz -rozesílka -krmivo pro psy a kočky -granule pro psy -granule pro kočky -konzervy, krmné doplňky -pamlsky, postroje, obojky, vodítka, pelíšky. Prodej a rozvoz po Brně, Kyjově a Uherském Hradišti zdarma. Nabízíme krmiva značek Acana, Pro Plan, Eukanuba, Royal Canin, Calibra, ...

Výroba, prodej: -výrobky z technické pryže: -pryžová kolečka, kolečko na manipulační techniku, pro svářečky, míchačky, rudly, kompresory, kontejnery (disk-plast, kov) -těsnění, zarážky, kroužky, rohože, ucpávky, ručky, dlažba k bazénu a jiné. Firma je schopna zajistit i výrobu lisovacích nástrojů-forem.

Výroba, prodej: -velikonoční kraslice, kraslice zdobené slámou, vánoční ozdoby, ozdoba, zdobení baněk, baňka, panenky, panenka ze šustí.

Maloobchod, prodej, e-shop: -hračky značek LEGO, Mattel, Hasbro, Zapf Creation, Ravensburger, Simba, John, Nikko a další.

Vinařství, víno, vínný sklípek: -prodej vína -posezení ve vinném sklepě. Degustace vín. Prohlídka vinného sklípku. Provozovna: Spojovací 257 69611 Mutěnice - Bůdy

Výroba, prodej langoše: -jako polotovar -ve zmrazeném stavu -hmotnost 100 gramů Provozovna: -Tvarožná Lhota-Lučina.

Pěstitelská pálenice. Výroba, prodej: -lihoviny.

Výroba: - technická pryž - lisovací formy - přesné výrobky z pryže, určené především do automobilového průmyslu

Výroba, prodej: export -import -mražené, chlazené maso.

Prodej, výroba: -záclony, závěsy -bytový textil -bytové doplňky -tapety -interiérové návrhy -realizace.

Vinařství, výroba, prodej, dodávka, distribuce víno, vína, vín. Pěstování réva vinná, hrozny, 8 hektarů vinic. Vína lahvová, sudová. Vyrábíme vína stolní, jakostní, přívlastková i speciální-vína ledová, slámová, botrytická, portská a další U vybraných partií používáme moderní metody řízeného kvašení. Sortiment pěstovaných odrůd je poměrně ...

Výroba, prodej: -studená i teplá kuchyně, lahůdky -zákusky -saláty -hotová jídla Mléčňák.

Vinařství. Výroba, prodej: -vína, víno. -prodej hroznů -posezení ve sklípku pro 20 osob -řízené degustace.

Autodoprava. Fakturace a administrativa: -tel:518370347-Ing.Mráz Výroba, nákup, prodej: -vína (víno, vín*) -tuzemsko -Itálie, Maďarsko, Rakousko. Přeprava vlastními cisternami. Vinařství Mutěnice, s r.o., Provozovna: Mutěnice, údolní 1174.

Prodej smíšeného zboží. - potraviny

Knihkupectví. Maloobchod, prodej: -kniha, knihy.

Výroba, Prodej, Služby: Ateliér: -originální modelová tvorba, šaty od nás jsou jediné na světě - precizní zpracování - využití přírodního hedvábí - disponujeme šaty různých střihů a velikostí - nabízíme šaty pro všechny druhy společenských událostí výroba a půjčovna společenských šatů, oděvů..

Maloobchod, prodej, e-shop: - pneumatiky - alu kola - plechové disky - bazar - příslušenství.

Vinařství, výroba a prodej vína, víno. Zemědělská výroba- rostlinná, 2 ha vinice.

Nabídka moravských a zahraničních vín: -archívní vína -výroba -prodej -vína ve sklípku -historická osada vinných sklepů -areál Plže -kapacita 50 osob -degustace -firemní akce -oslavy -občerstvení -cimbálová muzika -objednávky na tel., mail. -GEWINN s.r.o.

Vinařství, výroba, prodej: -vína, víno, vín -vlastní vinice -posezení ve vinném sklípku -degustace -velký výběr odrůd.

Výroba, prodej: - textil - trička, mikiny - noční košile - sportovní oděvy