Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Přímý dovoz textilu a látek ze Spojených Arabských Emirátů: - klasické kostýmové materiály - exkluzivní látky v podobě šifonů, hedvábí, krajek, krajka, sametů, saténů a vyšívaných tylů - velký výběr elastických materiálů: - zhotovení trik, halenek, tunik, šatů - indické šifónové trojkombinace. - omezeném množství zhotovujeme i ...

Zlatnictví, hodinářství. Výroba, prodej: - klenoty - šperky. Maloobchod, prodej, oprava: - klenoty - šperky - hodiny - hodinky.

Výroba, prodej: -ovocné a kynuté knedlíky, (knedle) Bramborové. Restaurace. Pohostinství, pivnice. Kapacita cca 60 osob. Nevaří se.

AKTUÁLNÍ KONTAKTY NEDOHLEDÁNY! Výroba - hudební nástroje

AKTUÁLNÍ KONTAKTY NEDOHLEDÁNY! Pneuservis. Prodej, montáž, oprava: -pneumatiky.

AKTUÁLNÍ KONTAKTY NEDOHLEDÁNY! Výroba plastových výrobků

Salon Siesta Služby, prodej: -kosmetické ošetření ultrazvukem, žehlením -lymfodrenáž -lifting a depigmentační ošetření -depilace obličeje -prodej dekorativní kosmetiky etre belle. Fakturační adresa: -Lipová alej 14, Hodonín.

Moravské vinné sklepy, Mikroregion VITIS. Nabízíme ochutnávku jakostních i přívlastkových vín ve stylovém prostředí typických moravských sklepů. K pohoštění můžete vybírat z tradičních i jiných pochutin. Naše prostory jsou vhodné jak pro posezení s přáteli, oslavám, tak i pro firemní večírky. Na přání můžeme zajistit cimbálovou muziku.

Prodej, maloobchod: - oděvy pro volný čas Wrangler. Big-Rey, Cars jeans...

Výroba a prodej ručně modelovaných výrobků z mléčného marcipánu: -ozdoby na svatební a narozeninové dorty -zvířátka a postavičky pro děti i dospělé -růžičky a jiné květiny na zdobení dortů -modelovací hmota pro tvořivé cukráře -trvanlivé dorty z mléčného marcipánu a čokolády -potahování klasických pečených dortů a jejich dekorace podle ...

Provoz, prodej a pronájem automatů: -nápojové -cukrovinkové -jídelní. Servis. Prodej surovin: -instantních směsí -kávy a kelímků.

Maloobchod - e-shop: - dárkové zboží - netradiční nejmodernější a originální dárky - úžasné dárky pro vaše blízké i známé

Výroba, šití: -oděvy -prádlo -módní doplňky.

Dodávka nových originálních kazet za výhodnou cenu. Bezplatná likvidace prázdných inkoustových a tonerových kazet. Kompletní firemní outsorcing na míru.

Prodej, maloobchod: - spodní značkové prádlo zn. Triumph

Maloobchod, prodej: -papír -hračky -sport.

Prodej: - použitý textil, oděvy z dovozu. Second hand.

Maloobchod, prodej: -dárkové a jiné drobné zboží.

Regenerační a kosmetické studio. Prodej, maloobchod: - bylinné přípravky DIOCHI - pro detoxikaci a regeneraci organismu - poradenství a masáže

Novinový stánek. Trafika. Maloobchod, prodej: - noviny - časopisy - cigarety, tabák.

Veterinární ambulance, veterina. Prodej krmiv.

Maloobchod, prodej: -originální umělecká i užitková keramika -zahradní plastiky -obrazy -drobné dárkové předměty. Galerie: -pořádání výstav uměleckých děl.