Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Rodinné vinařství. Výroba,prodej vín (víno,vína): -stolní,odrůdová -vlastní produkce,dovoz z těchto zemí: -FRANCIE,CHILE,NOVÝ ZÉLAND,AUSTRÁLIE, JAR*,ARGENTINA,PORTUGALSKO.

Keramika a výroba hudebních nástrojů: -čajová keramika -dýmky -figurky -hudební nástroje -lampy -nádoby -různé -malby.

Výroba: -platiny, platina do pletacích strojů, stroje -střižné, stříhací nástroje pro stříhací lisy (razníky) -vystřihování (lisování) dílů z plechu a z kovové (železné) pásky do tloušťky 3mm. Kovovýroba, zámečnické práce.

AKTUÁLNÍ KONTAKTY NEDOHLEDÁNY! Velkoobchod, velkosklad, prodej: -kočárky COPART, PIERRE CARDIN, KAJTEX -hluboké -sportovní -pro dvojčata -kombinované -z tuzemska i ze zahraničí -autosedačka -doplňky-pláštěnky, síťky proti hmyzu, řemínky, bezpečnostní popruhy, tašky. Provozovna: -Slaný, Stehlíkova 1233, ...

Vývoj, výroba a prodej: - kosmetické přípravky - kyselina hyaluronová, kolagen - péče o pleť, vlasy, pokožka, bolesti kloubů, revma - čistící tonikum, hydratace, krém, ampule, regenerace - kosmetika, značky Acne, Face a Neoby pro různé typy pletí - distribuce do kosmetických salónů.

Výroba: - kotce pro psy (kotec, pes) - příslušenství pro chov zvířectva - stavebnicový systém - kovové části žárově zinkované - díl mřížový, dělící, krmící, střecha, kryt, nerez miska - speciální díly na míru a podle přání.

Velkoobchod, velkosklad: -drogerie-barvy, laky.

Velkoobchod, výroba, e-shop: - dětské punčochové kalhoty (bez šlí, se šlemi, s pružnými šlemi) - kamaše (punčochy bez šlapek) - dámské a pánské punčochové kalhoty - bavlněné ponožky (ponožky bavlna).

Velkoobchod s biomasou (biomasa): - prodej biomasy (biomasa) různého složení a frakcí - výkup palet a dřevního odpadu (dřevní odpad) např. dřevní štěpka, piliny (pilina), kůra, vláknina, odkory (odkor), odřezky (odřezek), staré palety (dřevěná paleta), stavební řezivo, pařezy. - provádí likvidaci (likvidace) sadů, alejí, potěžebních zbytků.

Distribuce (distributor) staročeského medovníku (staročeský medovník) pro ČR i Slovensko.

Dovozce, velkoobchod a výrobce, výroba hudební nástroje: -kytarový hardware – DaeHung, pražcový drát, korejský kyt -hardware ladíci mechaniky -plastové příslušenství -kufry a povlaky -silně polstrované BaCH povlaky -kytara, kytary - klasická, klasické, elektrická, elektrické, westernová, westernové, akustická, akustické, jumbo, španělka, ...

Velkoobchod, distribuční sklad, distribuce-rozvoz nápoje: -alkoholické -pivo Pivovar Černá Hora, Litovel, Zubr Přerov, Holba Hanušovice -nealkoholické. Hostinská činnost, pohostinství, bufet, restaurace.

Restaurace, vývařovna, jídelna: -pořádání svatební hostiny 30 osob -různé oslavy po domluvě -párty apod. Pohostinství. Potravinářská výroba, prodej: -knedlí (knedle), knedla -rozvážení jídel, obědů.

Čerpací stanice. Prodej pohonných hmot: -benzín -nafta -oleje.

Maloobchod, prodej: -nářadí všeho druhu, -spojovací materiál.

Výroba, prodej: - ponožky, ponožek.

Maloobchod, prodej: - pletené oděvy

Maloobchod, prodej: -textil -hračky -papír -spotřební zboží.

Maloobchod, prodej: - potraviny.

Prodej vajec, prasat a drůbežího masa z vlastní produkce.

Výroba, prodej: - pekárenské výrobky - rohlík - chleba spod. Pekařství.

Pekárna, pekařství. Výroba, prodej: - pekárenské výrobky - rohlík - pečivo - chleba apod.

Výroba modelů: - letadel - domů - lodí - železnic.