Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Výroba, velkoobchod a e-shop chovatelských potřeb výhradně pro psy. Nabízíme psí oblečky, obojky, vodítka, pelíšky, granule, kosmetiku a další chovatelské potřeby. Jsme výrobcem produktů značky Tlapka a výhradním prodejcem značky PetDesign pro ČR.

Kovovýroba, zámečnictví, kovoobrábění, obrábění, frézování. Výroba spojovacího materiálu, výroba matic. Výroba, prodej, export: -matice, pojišťovací matice, matice s osazením pro nápravy, korunkové matice, závitové kroužky -výkresové součástky -matice se zářezy podle DIN 1804 M 6 x 0, 5 - M 200 x 3 -matice s pojišťovacími otvory podle DIN ...

Výroba, prodej: -domečky, domeček pro panenky BETY, JUNIOR a NATUR. Domečky jsou vyráběny z kvalitních MDF desek, překližky a tvrdého masivního dřeva. Mosazné díly jsou opatřeny lakem.

Prodej obalové materiály: -tašky, sáčky, pytle, přířezy -balící a pečící papír -kotoučky, etikety, kleště -kelímky, talířky, příbory (plastové nádobí).

Prodej: -hnojiva -zahradnické potřeby -zahradní potřeby.

Květiny, květinářství. Nabídka: -vazby (svatební, adventní, velikonoční, valentýnská, jubilejní, dušičkové, smuteční) -aranžmá -živé, suché a umělé květiny -výzdoba místností -dárkové koše -rozvoz kytic.

E-shop, velkoobchod: -dodáváme zboží také do obchodů -výhradní dovozce zn. ANTONY do ČR. -oblečení miminka, tak pro předškoláky -body klasická, zavinovací, roláková, tílková -dupačky, polodupačky, košilky -soupravičky do porodnice, overaly, pyžama, trička, tílka, nátělníky -kalhoty, tepláky, kraťasy -šaty, svetry, bryndáčky, pirátky a ...

Maloobchod, prodej: -dětské zboží -textil, oděvy.

Prodej, maloobchod, velkoobchod: -dětské oblečení -textil -dámské, pánské, dětské oblečení -e-shop.

Prodej: - potraviny - nápoje.

Prodej, velkoobchod drogerie: -čistící a mycí prostředky - aviváže, škroby, prací gely, běliče, tekutá mýdla, šampony, pěny do koupele - dezinfekční prostředky - mycí a oplachové kapaliny do myček na nádobí - směs do ostřikovačů automobilů. Prodejna chovatelských potřeb, vinařských a zahrádkářských potřeb.

Opravy, výměny, prodej: -pneumatiky pro osobní automobily -drobných servisních prací. Prodej: -ocelová i litá hliníková kola.

Knihkupectví. Kniha. Prodej: -knihy, CD**, MC**, devocionálie -videokazety -učebnice -turistické průvodce a časopisy -mapy ajiné.

Truhlářská činnost Fotografické práceumělecký fotograf - krajiny - portréty - svatby - průmyslové objekty - interiéry - exteriéry - výstavy Opravy a renovace - starý nábytek Výroba - krmítka

Stavební chemie MAPEI. Velkoobchod,maloobchod: -lepící tmely na obklady a dlažby -barevné spárovací hmoty -lepící hmoty na podlahové krytiny -beton-sanace -nářadí pro obkladače. Poradenství: -použití dodávaných materiálů.

Velkoobchod,velkosklad: -drogerie -parfumerie.

Velkoobchod a maloobchod: - malospotřebitelského balení přípravků na ochranu a výživu rostlin (pesticidů, hnojiv) pro zahrádkáře a zemědělce. Poradenství v oblasti: - vinohradnictví, ovocnářství, zelinářství a zahradnictví.

Rodinné inařství,výroba,dodávka,prodej, distribuce vína,víno,vín. Lahvové víno. Červené,bílé,růžové víno. Výroba jakostní,přívlastková,speciální růžové vína,ledové vína,slámová,výběry z bobulí a botritické výběry. Odrůdy vín: -Veltlínské zelené,Tramín,Ryzlink rýnský,Sauvignon,Ryzlink vlašský, Hibernal,Modrý ...

Výroba - ponožky - punčochové zboží

Dodávka - tabákové výrobky - kuřácké potřeby

Prodej - smíšené zboží