Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 21.05.2012 do 31.12.2050 Dodávka akvaristických potřeb.

přerušení: od: 30.9.2014 Prodej kosmetiky ORIFLAME péče o pleť, parfémy

přerušení: od: 1.9.2013 Internetový prodej léčebné kosmetiky a doplňků stravy. E-shop.

PROVOZ ESHOPU POZASTAVEN NA DOBU NEURČITOU, Distributor vlasové kosmetiky BES. E-shop s vlasovou kosmetikou.

přerušení: od: 18.1.2008 Technické služby. Opravy, údržba veřejného osvětlení. Práce s vysokozdvižná plošina. Prodej zámečnické výrobky: -zámky, zámek -klíče, autoklíče -kování -vložky.

přerušení: od: 26.3.2014. Čalounictví: -opravy čalouněného nábytku (pohovky, křesla, lavice, židle, atd.) -čalounění dveří -opravy sedel na motocykly -výroba matrací na míru -po dohodě také jiné čalounické práce. Nezajišťujeme dopravu.

přerušení: od: 19.6.2013. Výroba a prodej vína: -klasický, přírodní a technologický proces -zemská víno bílé a čevené -sudová vína -rekreační a kulturní vyžittí - skanzen zemědělskýcn strojů, pergola s posezením, sprcha, toalety -pronájem posezení - 50 míst k sedění pod střechou, elektřina, sprcha, toalety, kuchyňka, možnost grilování.

přerušení: od: 26.8.2013. Zprostředkování obchodu a služeb

přerušení: od: 4.11.2009. Výkup, prodej: -inkoustové kazety -tonerové kazety. Renovace kazet. Na provedení renovace je nutné zaslat, přinést prázdnou kazetu.

přerušení: od: 21.6.2008. Cukrárna Výroba, prodej: -cukrářské výrobky -dorty, zákusky, rolády, cukroví.

přerušení: od: 31.8.2013. Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků

přerušení: od: 1.11.2013 Velkoobchod a maloobchod

přerušení: od: 13.5.2013. Výroba, prodej láhvového vína: -Rulandské bílé, Ryzlink vlašský, Ryzlink rýnský, Frankovka aj. Velkoobchod: -Irsai Oliver, Veltlínské zelené, Sauvignon, Dornfelder, Modrý Portugal, Rulandské modré. Nabízíme: -individuální přístup k zákazníkům -možnosti řízené degustace vín -víno opatřené Vaší či firemní ...

přerušení: od: 19.3.2012. Služby, výroba, prodej: VELKOMORAVSKÉ VINAŘSTVÍ -rodinné vinařství -sudová vína -jakostní vína -kvalitní přívlastková vína -degustace -vinný sklep. Odrůdy: Sauvignon, Veltlínské zelené, Müller Thurgau, Rulandské bílé, Chardonnay, Merlo, Modrý Portugal, Rulandské modré, Frankovka, Dornflelder a jiné.

přerušení: od: 1.5.2014. Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej

Internetový obchod dárkových předmětů.

přerušení: od: 31.10.2009. Internetový obchod - prací prášky - aviváže.

přerušení: od: 3.9.2010. Velkooobchod s POPCORNEM.

Provozovna ukončena. Prodej a montáž pneumatik. Provoz autoservisu. Výměna olejů, brzdových destiček. Diagnostika aut. Půjčování střešních boxů.

Přerušení činnosti od: 24.8.2012 Internetový obchod - hobby modely plastikové, kovové - modelářské potřeby -sady detailů pro modely letadel -produkty od výrobců ACADEMY, ALAN, DETAIL model, DRAGON, EDUARD, FUJIMI, HASEGAWA, HELLER, HUMA MODELL, ITALERI, MR HOBBY, Profesional, REVELL, RIGA, Squadron Tools, TAMIYA, TRUMPETER a ...

přerušení: od: 11.5.2009 Restaurace: Výroba: - zpracování a konzervování masa - z velkých hospodářských zvířat.

přerušení: od: 11.5.2009. Výroba, prodej: - cukrářské výrobky-dorty, zákusky - cukrárna.

Vinný sklep: -výroba a prodej vína lahvová -řízené degustace -možnost posezení na terase a zajištění občerstvení -kapacita 50 lidí. Ubytování: -přímo ve sklepě -kapacita 13 osob.

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Sklenářské ...