Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Sklenářské ...

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Přípravné práce pro stavby -Ubytovací služby -Zprostředkování služeb -Zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu -Dokončovací stavební práce Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Alužby: Ubytování pod vinohradem. -ubytování -3x2 lůžkový pokoj -společenská místnost -televize -minivěž -plně vybavený kuchyňský kout -venkovní posezení -každý pokoj má vlastní sociální zařízení a WC -vinný sklep -posezení v příjemném prostředí s možností "koštování" mutěnických vín. -vinařství -výroba, prodej vína.

přerušení: od: 1.1.2011. Ubytování: -penzion, pension -kapacita 6 osob -vlastní sociální zařízení, TV -masáže -prodej vína (víno, vín) -vinný sklep, sklípek -vlastní vchod -parkování před vchodem.

Vinařství. Výroba: - víno. Ubytování, penzion.

Výroba, prodej vína. Provoz vinného sklepa Pod Dubňansků horů. Ubytování, řízené degustace.

Hostinská činnost Řeznictví a uzenářství.

-Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím

-Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu -Zprostředkování obchodu a služeb

Květiny na všechny příležitosti včetně svatební i smuteční vazby, výroba: -věnců, kytic, dekoraci. Doručeni květin na adresu zákazníka po tel.domluvě nonstop.

Datum zániku:03.04.2013 Vinařství, výroba, prodej víno, vína.

Dřevovýroba, pila: -pořez kulatiny, dřeva -stolařské řezivo -stavební řezivo -vazby, pergoly. Výroba, prodej: -palety -palivové štípané dříví, dřevo.

datum zániku: 12.2.2010 Prádelna a čistírna. Sběrna prádla a šatstva. Prodej tekutých hygienických a čisticích přípravků.

Maloobchod, prodej: -chovatelské potřeby -akvaristika -teraristika -krmivo pro zvířata-psy, kočky, ryby a exoty -akvária na zakázku -zverimex -poradenský servis.

zánik poslední živnosti: 4.4.2012 Výhradní dovozcem pestrého italského drogistického a kosmetického zboží značek: -SOFT -SCANSA FATICHE -BAGNO MANIA -FLY FLOWERS -NEW FIX -FITNESS FOR MAN.

Drobná dřevovýroba, pila: -sušené řezivo -pořez dřeva, řezivo truhlářské -sušené nábytkářské přířezy (smrk, bor, topol, buk, dub, jasan) -palety-atypické, obaly -krovy, vazby na střechy, pergoly, ploty -zábrany k výkopovým pracím -sněhové zábrany.

zánik poslední živnosti: 25.11.2013 Prodej: -potravinové koření -kořenící směsi.

zánik poslední živnosti: 15.8.2013 Velkoobchod, maloobchod: -drogerie, drogistické zboží -hygienické potřeby, zboží -papírenské výrobky.

Maloobchod, prodej: - potraviny - drogerie - smíšené zboží.

datum zániku: 10.9.2012. Velkoobchod, prodej jednodruhových koření a směsí: -technologické přípravky pro řezníky -koření a kořenící směsi pro masnou výrobu a gastronomii, zpracovatele masa -paprika sladká, pálivá -bobkový list -pepř černý celý, mletý -majoránka -kmín celý, mletý -muškátový oříšek celý, mletý -skořice celá, ...

zánik poslední živnosti: 19.5.2012. Řeznictví, uzenářství, prodej, maloobchod: -maso, masa -uzeniny -konzervy -drůbeží výrobky

zánik poslední živnosti: 16.7.2014 Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené