Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Cukrářství. Výroba dortů, zákusků na zakázku.

Prodej smíšené a tabákového zboží.

Internetový prodej koření, omáčky, pasty.

Studio bytového textilu. Prodej - tapety na stěny - bytová kosmetika - stínící technika - rolety i římské - japonské stěny - vertikální žaluzie - garnýže a závěsné systémy (včetně úpravy na míru) - bytové dekorace - bytový textil - záclony.

Výroba - pergoly - přístřešky pro auta - skříně - komody - postele s úložným prostorem - psací stoly - dětské pokoje - kuchyně - budky pro chovatele ptactva - kuchyně včetně vybavení. Chov Mníšků.

Velkoobchod, e-shop: - bižuterie - vlasové doplňky - drobná drogerie

Výroba a prodej - krmné směsi - chovatelské potřeby krmítka pro hlodavce sádrová, žebříčky pro hlodavce a ptactvo, domečky pro hlodavce a ptactvo.

TRUCK - RC MODELS. Prodej RC modelů.

Prodejna smíšeného zboží: - drogerie - kosmetika - potraviny.

Velkoobchod, maloobchod: - použitý textil, - secondhand.

Výroba: - pekařská, - cukrářská.

Maloobchod, prodej: -vážené ořechy -sušené ovoce -čaje -dia výrobky -výrobky ze sóji. -bezlepkové výrobky -chladírenské zboží ze sóji (jogurty, salámy, paštiky, sýry, tofu).

Provádíme topenářské práce, včetně průmyslových rozvodů propan-butan, opravy a montáže topenářských zařízení, jako jsou kotle, radiátory, rozvody plynu. V naší prodejně Feromat prodáváme hutní, spojovací, topenářský, instalatérský materiál a částečně i železářské zboží.

Prodej, maloobchod: -těhotenská móda pro budoucí maminky -veškeré kojenecké zboží -papučky, botičky, capáčky -zimní kombinézy, bundičky -kočárky

Technická služba požární ochrany: - požární ochrana a bezpečnost práce. Oprava, revize: -hasící přístroje -požární hydranty. Prodej: - hasící přístroje - požární hadice - tlakové spojky. Projektování k bezpečnosti staveb.

Výroba, šití: -oděvy.

Galvanické pokovování - galvanizace: -zinkování -dekorativní chromování -niklování -cínování -fosfátování -černění -mědění -omílání. Elektrochemické leštění nerez oceli. Velkoobchod, maloobchod: -spojovací materiál -čepy, kolíky, hřeby -matice, napínače, pera, podložky, podložka -šrouby, vruty, zátky, zátka -stavěcí pojístné ...

Výroba: -dřevěné hračky (Sluník, Lunáček, Duháček, Opička, Šplhounek, Telefounek, Tulipánci, Kočárek, Ryboušek, Autík)

Velkoobchod: -kadeřnické potřeby -vlasová kosmetika značky Schwartzkopf, Vitality's, Revlon, Wella, Goldwell, Ewald, Indola, Selective Matuschka International, Londa, Gestil, Bellazi, Joanna-Viki -nábytek Bellazi -nůžky Solingen, Jaguar -vysoušeče Valera, Velecta -stříhací strojky Oster -kosmetika Revital Ryor, Queen Hellen, Medin ...

Výroba, instalace, servis, export, vývoz: -průmyslové hodiny - systémy jednotného času, jednotný čas -věžní a fasádní hodiny -městské pouliční hodiny -docházkové a kontrolní hodiny, kontrolní hodiny pro strážné (píchačky) -časové razítko -elektrické pohony kostelních zvonů -interiérové a exteriérové hodiny -analogové a digitální ...