Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Výroba a prodej pracovních oděvů a ochranných pracovních pomůcek: -oděvy -obuv -rukavice -ochrany zraku, sluchu, hlavy -doplňkový sortiment.

Velkoobchod, maloobchod, servis, prodej: -nástroje, přístroje a držáky na řezání a tváření závitu -vrtáky do kovu, kamene, dřeva, plechu a skla -výhrubníky, výstružníky, záhlubníky, sukovníky, zátkovníky, dlabací vrtáky -pilové kotouče, pásy a listy na dělení kovu, dřeva a plastu -kotoučové pily, listy, pásy -elektrické a pneumatické ruční ...

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží.

Brašnářství. Výroba: -na zakázku provádíme výrobu tzv. kabelů - obšití el. vodičů do koženky pro potřeby divadel, kulturních domů a televizních studií. -šijeme vlastní sortiment nákupních tašek z koženky a textilií. -dle požadavků zákazníků zhotovujeme různé druhy plachet a travnic na pícniny. Prodej: -peněženky -pouzdra na brýle ...

Zverimex. Maloobchod, prodej: - krmiva - chovatelské potřeby.

Prodej, výkup, likvidace, revize, opravy: -suché a olejové transformátory. Prodej, výkup, filtrace, regenerace: -transformátorové oleje. Prodej, montáž: -VN kabely a VN koncovky.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Velkoobchod a maloobchod Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru

Velkoobchod, prodej: -alkoholické nápoje, lihoviny, pivo, víno -nealkoholické, limonády, limonáda, minerálky, minerálka. -pivo sudové, pivo lahvové -potraviny, drogerie -výčepní zařízení, tabákové výrobky.

Květinová síň. Prodej: -květiny, doplňkové a dekorační zboží -vážeme dárkové a svatební kytice, smuteční vazbu -aranžujeme oslavy, interiéry -na přání zákazníka objednávku doručíme. Květinová síň Ivanovice, Komenského 648/15, Ivanovice na Hané, 724 592 357

Prodej nábytku, nábytek: -nábytek -masivní nábytek -obývací stěny -jídelní sety, sestavy -ložnice, postele -matrace, rošty -bytové doplňky -podlahové krytiny -sololit, sololak -dřevovlkáknité desky, deska.

Pěstitelské pálení: -ovocný lihovar.

Maloobchod, prodej: - chlazená, mražená drůbež - chlazená, mražená zelenina.

Autoopravna, oprava vozidel: -ŠKODA, VAZ*, FAVORIT: -generální opravy motorů, převodovek, rozvodovek -promazání celého vozu, výměny olejů v zastoupení firmy CASTROL -běžné a střední opravy -příprava a provedení STK* -seřízení motorů na paltestu -měření-emise (benzín) -oprava karburátorů -značková opravna: -JIKOV ...

Prodej: -potraviny -zboží denní potřeby.

Internetový obchod s chovatelskými potřebami pro papoušky, Chovatelská stanice - papoušci.

Profesionální přístrojová pedikůra vhodná a bezpečná nejen pro diabetiky, lidi s poruchou srážlivosti krve a těhotné ženy. Rovnání zarůstajících a zhuštělých nehtů. Nehtová rovnátka- ortonyxie. Modeláž nehtů na nohou gel lakem. Prodej přírodní kosmetiky, potravinové doplňky Finclub, CaliVita.

Maloobchod, prodej: -sportovní potřeby NIKE, ADIDAS, WILSON, ALPINE: -oblečení, oděvy -obuv, boty, kopačky -sportovní soupravy -trička, mikiny, bundy -trička na tenis, aerobic, fitness, fotbal.

Maloobchodní prodej drogérie, barev, barva, laků.

Dovozce, distributor v ČR, internetový obchod, eshop, prodej: - káva Chicco d´Oro: - pražená zrnková - mletá - pody, kapsle - ledová - kávový energetický nápoj - bezkofeinová - rozpustná - profesionální kávovary: - pákové - automatické. Výstavba: - tenisového dvorce. Rekonstrukce, úprava, údržba, sanace: ...

Prodej, eshop: -kadeřnické potřeby. -vlasová kosmetika. -žehličky, kulmy, nůžky na vlasy.

Kosmetikarna je e-shop nabízející produkty na prodlužování řas (umělé řasy, lepidla na řasy, atd.), péče o řasy a obočí. Zboží na permanentní make up a to zejména kvalitní barvy na permanent. Dále je to kvalitní kosmetika (na vrásky a stárnoucí pleť).

Masérské služby: - sportovní a rekondiční masáže - medová masáž - Breussova masáž. Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - přírodní bio kosmetika Salus/Saloos: - balzámy, peelingy - tělové a masážní oleje, sprchové a koupelové oleje - mateřská a dětská péče - aromaterapie - aroma roll-on.