Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Dodavatel kompletního sortimentu nových i použitých palet: -palety-paleta EUR (A, B, C) nové i použité -paleta atyp 120x100. Poradenství v oblasti paletového hospodářství. Nákup, výkup palet, prodej a dodávky palet včetně dopravy. Provozovna, výkup palet, sklad: -Holubice 298 -U Svitavy 1077/2, Brno-Černovice -Sokolova 706/2h, Brno.

Salon a půjčovna společenských a svatebních šatů pro Vyškov, Brno, Prostějov. Dámské plesové a společenské a svatební šaty, boty, kabelky, rukavičky, doplňky.

Nonstop servis. Naše firma se zabývá nonstop pomoci řidičům na cestách.Poskytujeme nonstop odtahovou službu, nonstop autoservis, nonstop pneuservis.Dále prodejem náhradních dílů na všechny vozy a prodej pneu také na všechny vozy.

-Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Pronájem a půjčování věcí movitých -Zprostředkování obchodu a služeb Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Výrobce a dodavatel hygienické a ochranné jednorázové prostředky: -zdravotnické a hygienické pomůcky z netkaných textilií -jednorázové výrobky pro zdravotnictví -ochranné pracovní pomůcky: -pokrývky hlavy -filtrační ústenky -návleky -sterilní operační pláště -rukavice -roušky -jednorázové operační krytí -operační ...

Prodej: -ovocné stromky -keře -semena, přísady, sazenice jahod -balkonové květiny, muškáty -okrasné dřeviny -skalničky, trvalky -hnojiva, hnojivo -substráty -přípravky na ochranu rostlin -truhlíky, plasty, keramiku -pokojové květiny -rododendrony, azalky -zahrádkářské potřeby -vánoční stromky -dekorace. Možnost platit kreditní ...

Pneuservis: -po-pá 6-18, so 8-13 -tel: 517350629, 606748117 -pneumatiky pro osobní, nákladní automobily -okamžitá oprava formou zapůjčení -protektory -speciální pneumatiky -při nákupu 4 pneumatik montáž zdarma. Likvidace: -papírové dutinky a papírový odpad -dřevěné odpady -nákup dřevního odpadu, piliny, odřezky. Výroba, prodej ...

Výroba: - dudy - šalmaje - chalumeau

Šlechtění, pěstování: - řepka

Výroba, prodej: - sklo - skleničky se jménem, logem, obrázkem - dárkové skleničky

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -steliva pro kočky, těstoviny, rýže a jiné přílohy -misky -obojky, vodítka, postroje, uvazovací lanka a řetězy -hračky -hřebeny, stříhací strojky -průchozí dvířka, toalety, klece -náhubky -oblečky, botičky, hára kalhotky -pelíšky, přepravky -sušené pochoutky a rozmanitý žvýkací artikl.

Výroba a montáž upevňovací techniky Technologie třískového obrábění a vstřikování plastů Nástrojárna

Výroba, prodej, maloobchod: - díly pro modeláře - sportovní poháry a trofeje.

Výroba: -textilie -textilní výrobky -oděvy a oděvní doplňky. Pronájem a půjčování věcí movitých.

Provádíme úpravu srsti psů všech plemen, stříhání a trimování. Prodej oblečků pro psy, hraček a pamlsků.

Výroba, maloobchod: -dřevo -palubky -stavební řezivo. Dřevoobchod: -jehličnaté řezivo, stavební, truhlářské a hoblované. Listnaté řezivo, palubky obkladové, podhlahové lišty. OSB, dřevěné obaly, přípravky na ochranu dřeva, lazury na dřevo.

Prodej westernových oděvů. Prodej - westernová sedla - jezdecké potřeby - krmiva a vitamíny pro koně - deky pod sedla.

Výroba plastových výrobků: -lisování termoplastů, plastů -hromadná, velkoseriová i zakázková výroba -náhradní díly pro automobilový průmysl (volanty, rukojeti dveří...) -lišty, vpustě, ucpávky, spojky pro stavebnictví -hračky: dětské obrázkové kostky, stavebnice -spotřební zboží: plastové kelímky, krabičky držadla nástrojů, ...

E-shop - Gothic, Metal, Steampunk a Punk zboží a oblečení - dámské a pánské bundky, mikiny, trika, kalhoty.

Prodej a půjčování: - svatební šaty, šaty pro družičky - společenské šaty - šaty do tanečních - pánské obleky, košile, vesty - maturitní šaty - bižuterie, vlasové ozdoby, prádlo - svatební oznámení - snubní prsteny - ozdoby na auta, stoly.

Taneční škola: - kurzy tance a společenské výchovy pro mládež, začátečníky, pokročilé - pořádání tanečních soutěží. Svatební salon Vivien: - půjčujeme svatební šaty, společenské šaty, pánské obleky, šaty pro družičky, svatební ozdoby.

Prodej přírodních potravinových doplňků a kosmetiky.

Činnost: - organizace zážitkových akcí (pod názvem Roadgasm) - blog - focení aut