Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Výroba, prodej: - ochranné pracovní pomůcky - pracovní oděvy

PIANO-FORTE Prodej, ladění, oprava, doprava a stěhování -použitá a repasovaná pianina (pianino) -klavírové židličky -metronomy a notový materiál. Služby: -poradenství -ladění (ladič) pianin a klavírů -doprava a stěhování. (Hudební nástroje, piano, piana). Zapůjčení (půjčovna) piana na kulturní akce.

Prodej - módní doplňky - dámské, pánské oblečení - prádlo - dětské oblečení - punčochové zboží.

Česká výroba oděvů i na míru, prodej: - dětské oblečení pro volný čas-jeans, soft schel, manšester, outdor... - kalhoty pro style-Punk, Ska, Rok, Rokoko... - pracovní oděvy-základní, s reflexním zdobením.

Prodej - módní doplňky - dámské, pánské oblečení - prádlo - dětské oblečení - punčochové zboží.

Vydavatelství a nakladatelství fungující na principu Partnerského programu. Eshop, internetový obchod, prodej: - knihy - romány - kalendáře. Nákupem podporujete nemocné a postižené děti, jsme partnery nadace Dobrý anděl.

Prodejna, e-shop: - dětské zboží - kočárky - hračky - autosedačky - postýlky - pulty.

Služby, maloobchod: -pneuservis -plnění a desinfekce klimatizací aut -čištění interiéru automobilů -prodej pneumatik všech značek za internetové ceny. -leštění a voskování autolaků -prodej a půjčovna střešních boxů

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 08.04.2013 do 31.12.2020 Zprostředkování obchodu a služeb Velkoobchod a maloobchod

Prodejna s průmyslovým zboží.

Eshop, prodej: - tmely, lepidla a pěny SIMSON - sluneční brýle Nannini - motocyklové brýle - brýle na lyžování - sportovní brýle

Internetový prodej, e-shop: -elektrická autíčka pro děti. -elektrické motorky pro děti.

E-shop - stuhy - polotovary k tvorbě dekorací a šperků - kovová galanterie, pinzety, nůžky, lepidla - organzy - svíčky

Internetový velkoobchod, maloobchod, e-shop. Zboží: -malířské -zednické -zahradnické -železářské -plynové a svářečské hadice -pračkové hadice -průmyslové hadice -sací hadice -příslušenství a bazénová chemie -demižony a příslušenství -krmiva, doplňky -krby, kamna, příslušenství -sáčky do vysavačů JOLLY -koše, popelnice -kuchyňské ...

Prodej, e-shop: - dárkové zboží a bytové dekorativní doplňky - vkusné a estetické předměty, které mají svoji duši a příběh Francouzská kosmetika Levadule z Provence - kolekce Willow Tree, Most Sincerely, Silhouettes, Journey of Grace, Enlightenments, Catalandia Ewe and Me.

Velkoobchod a maloobchod, prodej: - tělová, pleťová kosmetika - dekorativní kosmetika - vlasové přípravky - domácí a školní potřeby - úklidové prostředky: - čistící přípravky - mycí přípravky.

Cukrárna. Výroba: -zákusky, dorty -studená kuchyně

Internetový obchod -dárky pro děti -hračky -dětské oblečení.