Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Pěstitelská pálenice

Výroba - svatební dorty - cukroví na zakázku - svatební koláče - cukrovinky.

Prodej a internetový obchod - čárové lasery na pily, katry a nůžky - laserová ukazovátka - bodové a křížové lasery - ukazovátka - laserové moduly.

Bazar - kojenecké potřeby kočárky, chodítka, postýlky.

Výroba, zámečnictví, nástrojářství: - zámky - kování.

Nabízíme: -pohonné hmoty -oleje -maziva pro osobní i nákladní automobily. Prodej: -průmyslová a letecká paliva, maziva.

Internetový prodej stříbrných šperků s krystaly Swarovski.

Služby: - pneuservis Prodej pneumatik

Kamenná a internetová prodejna dětské obuvi.

Velkosklad, maloobchod: -knihy, kniha. Distribuční centrum.

Truhlářství, stolařství. Výroba, prodej: -nábytek na zakázku -materiál masiv i lamino -vybavení: -knihoven (knihovna)-regály s atestem, regál na knihy, regál na šanony, výpůjční pult do knihovny -mateřských škol (mateřská škola): -včetně hraček (hračka, hračky) -stolička, polička (stoličky, poličky) -stolek, lavice (stolky) ...

Autodoprava. Silniční motorová doprava: -nákladní. Pronájem, půjčovna, prodej: -dopravní značení, značky. Zemní a výkopové práce: -terénní úpravy. -veškeré zemní práce -výkopy pro inženýrské sítě (vodovod, plynovod, kanalizace) -výkopy a úpravy terénu -rekultivace -cesty -hřiště -demoliční práce -doprava materiálu.

Specializace, specialisté na produkci upomínkových a dárkových předmětů, sportovních trofejí, kancelářských potřeb a plaket z optického skla za využití 3D laserové technologie. Produkty: -klíčenky -ocenění a poháry -plakety, sportovní, uiverzální trofeje -speciální tvary -popelníky, svícny, kancelářské doplňky.

Výroba. Čokoláda (výhradně belgická) a jiné sladkosti s reklamním potiskem. Čokoláda v privátním balení: - gramáže 4g, 5g, 20g, 35g, 50g, 85g a nejžádanější tabulka 250g - hmota mléčná, hořká, bílá, Extra hořká 70% - čokoládové bonbóny - skořicovo-karamelové biskvity, belgické Lotusky v privátním balení/zakázkový potisk obalu/ - ...

Výroba, prodej: -kouřová kolena a roury: -z materiálu ocel síly 0, 4mm-0, 5mm -bez povrchové úpravy -výměníky tepla (GAJA) -uhláky hranaté černě lakované -uhlák pozinkovaný násypný kulatý -komínová zděř.

Autoservis: -diagnostika Renault -diagnostika Škoda, VW, Seat a Audi -servisní prohlídky -servis klimatizací -pneuservis -prodej značkových pneumatik -možnost zapůjčení náhradního vozidla po dobu opravy.

Výroba, distribuce, prodej: -kečupy -majonéza a tatarská omáčka -sirupy -od 10 palet -chipsy.

Prodej a výkup: -palety EUR nové i použité -jednorázové palety 1200x800 a 1200 x 1000 nebo dle Vašich požadavků -paletové přířezy pro výrobu euro- i jednorázových palet -řezivo -tepelné ošetření palet/řeziva dle ISPM 15 - IPPC -pravidelné dodávky obalových materiálů dle Vašich požadavků. Zajistíme dodávku palet přímo k Vám.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, import: -plastové sítě, síťoviny -zahradní -plotoviny, ploty, pletiva, opěry, větrolam, chovatelské a voliérové, -ochranné proti ptákům, mřížky do okapů, chráničky kmenů, mřížky na stromky, stínící, proti hmyzu, -balící-pletené, extrudované, uzenářské -průmyslové-ochranné, speciální, prokládací, ...

Prodej, distribuce, služby: -potraviny -drogerie -byty, chalupy -kancelářské prostory. Balené potraviny: -rýže -cukr -olej - slunečnicový olej. Prodej, pronájem bytů přímo od majitele.

Ruční výroba předmětů z parafínu.