Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Výroba, prodej: -lupenkové pily -řezné kotouče. Dřevořezba, řezbářství: -cedule -domovní čísla.

Výroba, dodávka, distribuce, prodej, velkoobchod: -50 typů těstovin -produkce kolem tisíce tun těstovin ročně -vyrábíme širokou řadu těstovin pro každodenní domácí využití, pro potřeby jídelen a restaurací -kompletní sortiment těstovin -vaječné přílohové těstoviny -vaječné zavářkové těstoviny -bezvaječné těstoviny (na ...

Pneuservis, služby: -montáž, demontáž-pneumatiky moto, velo, osobní, nákladní, traktory -vyvažování, vyvážení pneumatik moto -osobní, nákladní pneuservis Prodej: -pneumatiky všechny značky a rozměry -protektory, duše, vložky. Oprava, servis: -pneumatiky, duše -opravy průrazů, průrazy -lepení a výměna ventilů, duší, lokální opravy ...

Pavlík Pavlíková s.r.o. provozuje Můj obchod, který je maloobchodní prodejnou fungující pod záštitou Makro ČR. V prodejně naleznete široký sortiment spotřebního zboží, potravin a nápojů.

Velkoobchod, maloobchod, distribuce, dodávka, prodej, pronájem, bezplatné umisťování. zajištění provozu: -na kusové zboží -cukrovniky -nápoje -bagety -na teplé a studené nápoje -značky Rhea Vendors -výdejníky vody -prodej i repasované -voda balená v barlech 18, 9 l -přírodní pramenitá -minerální -vodní ochlazovač ...

Internetový prodej dámského oblečení. V našem sortimentu naleznete letní i zimní sukně nebo dlouhé i krátké šaty.

Prodáváme a rozvážíme čerstvá vejce z českých a moravských chovů. Prodej rostlinných olejů a palmových tuků.

Prodej, internetový obchod, e-shop: -dámské, pánské, dětské oblečení -módní doplňky -značkové a sportovní oblečení -značkové a sportovní obuv, boty.

Výroba a prodej dětské, dámské a pánské domácí obuvi.

Prodej: -šperky ze stříbra, zlata i oceli -hodinky značek Seiko, Pulsar, Nike, Esprit, Lorus aj.

Prodej, e-shop: -bonsaje, TOP bonsaje -polotovary a zapěstovaný materiál -keramické misky, doplňky -nářadí na bonsaje -misky z netradičních materiálů -hnojivo na bonsaje -chemická ochrana, substráty -mykorhizní přípravky, bambusové doplňky -bonsajové výstavní stolky -knihy o bonsajích -časopisy o bonsajích -suiseki -zahradní ...

Prodej, velkoobchod: -vejce tříděné L - nad 73g, L - 63 - 73g, M - 53 - 63g, S - 43 - 53g -rostlinný olej po 10 L, 50 L a 100 L. Působnost: Moravské Budějovice, Znojmo, Třebíč, Moravský Krumlov, Hodonín, Břeclav, Jihlava, Žďár nad Sázavou.

Maloobchod, velkoobchod, prodej, distribuce: -bytový textil, dekorační látky a záclony. Prodej: -různé polštářky, potažené sedáky -bytové doplňky, ručníky, osušky. Dále zajišťuje kompletní vybavení hotelů.

Rodinné vinařství s roční produkcí 60 000 l vín. Hrozny se rodí na 12 ha vlastních vinohradů a 7 ha pronajatých. Vinařství, vinohradnictví. Výroba, prodej vína, víno, vín. Sudové, lahvové víno. Červené, bílé odrůdy vín. Odrůdy vín: Frankovka, André.. Ochutnávka, degustace vín.

Výroba, prodej: -víno-lahvové, sudové.

Velkoobchod, maloobchod: -zelenina

Maloobchod, prodej: -značkové spodní prádlo, noční prádlo -plavky -pánské prádlo DIM*, FAVAB -dámské prádlo TRIUMPH, SARIANA, DIM*, FELINA, LORMAR, LILLY, COMET, AFRA.

Koňská farma, jízdárna: -ubytování, penzion -prázdninové apartmány -pro ubytované k dispozici stylová restaurace -možnost sváteční tabule -vyjížďky v sedle, projížďky na koních -ustájení koní -obchod s jezdeckými potřebami.

Vinařství Konitz, které se nachází ve vinařské znojemské oblasti, poskytuje posezení s řízenou degustací a gastronomickým zážitkem v pískovcovém sklepě. vybrat si můžete některé z našich degustačních menu, které zahrnují ochutnávku/degustaci vína a teplý nebo studený pokrm dle výběru. Možnost ubytování v našem penzionu.

Zabýváme se výrobou prádelních košů, tzv. laviček se sedacím víkem. Víko je polstrované a potažené koženkou, nebo látkou. Dřevěná kostra, opletená přírodním materiálem, proutí, pedig, bambus, nebo bužírkou. Zakázková práce na míru, podle potřeb zákazníka. Prodáváme proutěné výrobky, koše zahradní, nákupní, krbové, nůše na záda s koženými popruhy, ...