Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Jatka. Výroba, prodej, maloobchod, velkoobchod: -řeznictví -maso, masné výrobky -uzeniny, klobásy, salámy -speciality -tři druhy klobás, cigáro, šunkovou sekanou královskou rolku, -polévky dršťková, gulášová -steaky, uzenou kýtu, -utopence a další uzené -grilované speciality včetně selátka na rožni. Zajistíme: -bufety -rychlé ...

Pneuservis. Maloobchod, prodej: -autopříslušenství -náhradní díly na automobily ŠKODA, LADA, BABETTA, PIONÝR -pneumatiky BARUM, MATADOR.

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží.

Rodinné vinařství s dlouholetou tradicí.

Prodej teologických, eschatologických, reformačních a historických knih. Možnost zakoupení přes e-shop nebo v kamenné prodejně ve Znojmě. Křesťanské knihkupectví a nakladatelství.

Prodej a výroba designových hodin z betonu a interiérových doplňků.

Nabízíme originální prostředí, moderní českou gastronomii s našim kreativním šéfkuchařem a dokonale ošetřené pivo přímo z pivovaru včetně možné exkurze a degustace. Obnovujeme výrobu piva ve městě Znojmo, na původním místě tradičního, historického pivovaru. Nabízíme výrobu kvalitních produktů tradiční metodou s využitím všech současných ...

On-line prodej obálek, kartonových krabic, lepicích pásek, stretch a bublinkových folií.

Výroba sterilovaných znojemských okurek.

K rozhodnutí vybudovat KRÁSNÝ SKLEP nás vedla především láska ke Znojmu a k celé jižní Moravě a touha poznat a předávat to, proč ji lidé mají rádi. A vlastně jsme nakonec poznali jen několik jednoduchých věcí, na jejichž základě KRÁSNÝ SKLEP stojí: Víme, že se na Znojemsku rodí i vína, která se vyrovnají světovým špičkám. Víme, že služby mohou ...

Prodej telekomunikační technika, fotoaparáty Nikon, počítačové sestavy Znojemsko, Moravský Krumlov, Moravské Budějovice: -mobilní telefony -faxová zařízení -baterie -foto, kino, optika, digitální fotoaparáty -PC, počítače (kompletní sestavy). Oprava, servis: -mobilní telefony. -Obalová technika, prodej kartónových obalů, krabic a ...

Vinařství, výroba, dodávka, distribuce víno, vín. Lahvové víno. Červené, bílé Vinařství zpracovává hrozny převážně ze svých vinic. Výroba je soustředěna ve sklepě ve Vrbovci. Víno je prodáváno sudové a láhvové. Láhvové Bílé-slámové Červené-výběr z hroznů (0, 75l) Bílé-pozdní sběr (0, 75l) Červené-pozdní sběr(0, 75l) Bílé-kabinetní ...

Maloobchod, prodej: - potraviny - maso, uzeniny - nápoje Provozování restaurace, bufetu.

Zemědělská výroba. Zemědělská činnost. Rostlinná výroba, živočišná výroba. Pěstování obilí a jiných kulturních plodin, chov hospodářských zvířat, výroba masa a mléka. Vinařství, výroba, prodej, dodávka: -víno, vína, vín odrůdové.

Prodej: -dětské hračky -dárkové zboží.

Maloobchod, prodej: -krmivo pro zvířata -granulované krmivo pro psy* a kočky -konzervy -mražené maso -krmivo pro exotické rybičky -potřeby pro psy*, kočky, exoty.

Velkoobchod, prodej: -umělé květiny -dárkové zboží -bytové doplňky -aranže ze sušiny -semena -keramika -obrázky -živé řezané květiny.

internetový obchod, e-shop s dětským oblečením. Šijeme z velmi kvalitních českých materiálů za super ceny a jsme ryze Česká firma! - kalhoty, sukně, šatičky, čepice, čelenky, nákrčníky, kojenecké body, mikiny, bundy, rukavičky, pleny, osušky a další.

Petr Bašta se zaměřuje na prodej a přezutí pneumatik u různých druhů vozidel a na služby autoservisu.

Firma KERAMIA ÚNANOV se zaměřuje na výrobu kachlí a doplňků pro krby a kamna, další námi vyráběné produkty jsou domovní čísla, korbely a sošky.

Autocentrum Ministr s.r.o. se zaměřuje na oblasti týkající se autofólií, ručního mytí a čištění, okenních fólií, pneuservisu a keramické úpravy laku.

Kvalitní květinářství, svatební kytice, dárková a smuteční vazba, rozvoz květin, dárky.

Hotel, ubytování - vinařský hotel, restaurace. Čtyř a půl hvězdičkový hotel, stojí ve druhé zóně ochranného pásma Národního parku Podyjí. Kapacita hotelu je celkem 46 lůžek v 21 pokojích, navíc je k dispozici až 11 přistýlek. Kromě dvou a čtyřlůžkových pokojů je připraveno 5 apartmánů s překrásnou vyhlídkou na vinice. Krásný hotelový ...

Prodej: - dámský, pánský, dětský použitý textil a oděvy

Prodej - med - medovina Prodej - včelařské potřeby - včelí produkty - chov včel