Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Kvalitní a moderní povlečení Matějovský, povlečení s dětskými motivy nebo z mikroflanelu, Provence kolekce s jemnými pastelovými tóny, ložní soupravy a deky - to vše nakoupíte na e-shopu nebo v kamenné prodejně firmy MOBYTEX ze Znojma. Zabývá se velkoobchodním a maloobchodním prodejem lůžkovin všeho druhu, ale také koupelnových a bytových doplňků ...

Veškeré potřebné nářadí a techniku pro dům a zahradu zakoupíte v okolí Znojma a Hrušovan nad Jevišovkou v Železářství u Přemy. V prodejně pořídíte zahradní techniku, mimo jiné i produkty značky Husquarna, ale také ruční i elektrické nářadí. .

Výrobou damaškových nožů a šperků z damašku (damascénské oceli) se zabývá dílna uměleckého kovářství a nožířství Jiří Čurda. Nožířství provádí i broušení veškerých nožů. Nože a šperky z damascénské oceli vyrábí na zakázku nejen pro zákazníky v České republice, ale i ze zahraničí.

Naše firma se specializuje na výrobu BIG BAGů, velkoobjemových vaků a kontejnerových vložek, které najdou uplatnění v různých odvětvích průmyslu (stavební, potravinářský, chemický) a zemědělství. Mezi naše hlavní produkty patří standardní vaky - BIG BAGy, tvarově stálé vaky a speciální vaky. Jsou vhodné především k přepravě a skladování všech ...

Výkup zvěře od myslivců a následným zpracováním až do kuchyňské podoby. Zpracování zvěřiny běžně lovenou v ČR, tj. srnčí, daňčí, jelení, mufloní, divočáky, bažanty, kachny a zajíce. Veškerý sortiment dodáváme vakuově balený. Zboží máme celoročně skladem v mraženém stavu, v lovecké sezoně (od května do ledna) i chlazené. Velkoobchodní, ...

Specialista na výrobu skelných rohoží KOBEMAT®, přírodních vláken, konopné izolace, na které používáme sklovláknité prameny. Rohože jsou prošité rouny ze sklovláknitých pramenů. Naše výrobky se používají jako izolace vysokoteplotních prvků v různých průmyslových odvětvích.

Výroba, prodej: -klopové krabice -víkové krabice -tvarové výseky -proklady -proložky.

Moravol, s.r.o. se zaměřuje na výrobu olejů, krmiv, kosmetiky a pěstování léčivých rostlin. .

Diskontní prodej módní dámské, pánské a dětské konfekce a doplňků. Ve většině prodejen je nabídka oddělení dámských nadměrných velikostí.

Maloobchod, diskontní prodej: -módní konfekce, oděvy-dámské, pánské, dětské -dámské nadměrné velikosti -módní doplňky.

Společnost Urbania - jih, s.r.o. se již od roku 2004 zaměřuje na pronájem, prodej a instalaci dopravního značení. Dále do našeho sortimentu také patří městský mobiliář. Zpracujeme grafický návrh dle vašich požadavků, vyřídíme vše potřebné na úřadech a samozřejmě nainstalujeme.

Firma se zabývá výrobou a prodejem konopných produktů.

Výroba, prodej: -skleněná vlákna. Výrobky: -příze-jednoduché, objemové, tvarované -roving-pro tkaní, stříkání, vinutí, sekání, pultruzi -sekaná vlákna. Provozovna: -Hodonice, starý závod, tel.: 515234214.

Prodej, maloobchod: -nábytek, válendy, kuchyně, dvoulůžka, obývací stěny, dětské pokoje, postýlky, židle, sedací soupravy -ratanový nábytek (přímý dovoz z Asie) -nábytek z bambusu (přímý dovoz) -kancelářský nábytek -podlahové krytiny, koberce -záclony, metráž -průmyslové zboží -drogerie, hračky.

Firma Rybárna Matau s.r.o. je rodinný podnik nabízející čerstvé ryby a mořské plody.

Nechejte se okouzlit opojnou medovou vůní svíček z včelí vosku, které si vyberete na e-shopu firmy Včelařství Zdeněk Řezanina. Zákazníci u nás mohou zakoupit kromě ručně vyráběných svíček nejrůznějších tvarů i vánoční ozdoby a další produkty z vosku, jako je sada na domácí výrobu stáčených svíček nebo voskované ubrousky na svačinu.

Výrobou, prodejem, dodávkou a montáží oplocení se zabývá společnost GAVES-DM s.r.o. V našem sortimentu naleznete různé druhy pletiva a oplocení - jednak pozinkované a poplastované pletivo, ale také plotové panely 2 D nebo 3D. Veškeré námi vyráběné produkty jsme schopni dodat a také namontovat v oblasti Jihomoravského kraje, respektive v okolí ...

Jsme rodinná firmu s dlouholetou tradicí, která funguje na trhu právě pod jménem CSP+ se sídlem ve Znojmě a zabývá se nejen digitálními grafickými tisky, ale i další spoustou produktů ve světě reklamy, nejen v České republice, ale rozšiřuje své služby na okruh klientů do sousedního Rakouska, či na Slovensko. Hlavní předností je osobní a zcela ...

Společnost DEMA DEKOR, která se v lednu 2023 přejmenovala na floorcolor s.r.o. se specializuje na čištění, ošetřování, sanace a renovace všech typů podlahovin a povrchů a dezinfekci podlah. Dodáváme vysoce kvalitní produkty pro čištění, ošetřování a renovace všech typů podlahovin a povrchů.

Internetový obchod, e-shop: -dámské kabelky -šátky -peněženky -opasky, pásky -ruční šperky.

Internetový obchod, e-shop: - papíry, čtvrtky, fotoalba, razítka, inkousty, raznice, ozdoby.

Kavárnu Káva na Knopp najdete ve Znojmě, máme také pražírnu s vlastní výběrovou transparentní kávou. Poskytujeme i cateringové služby.