Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Zdeněk Šedrla provozuje drogerii.

Vinařství Pekárek se zaměřuje na výrobu jakostních a přívlastkových vín a provádí degustace vín v prostorách sklepa s kapacitou 20 osob.

Zabývá se prodejem ručně vyráběných kožených doplňků. Prodáváme dámské kabelky a batohy, pánské kožené peněženky. Používáme kůži Crazy Horse, která nevyžaduje zvláštní péči.

E-shop a kamenná prodejna s jezdeckými potřebami. Prodáváme stájové potřeby, potřeby pro koně, vybavení a potřeby pro jezdce, veterinární přípravky a krmiva.

Vinařství Soška s.r.o. se zaměřuje na výrobu jakostního vína, provozuje vinný sklep, zajišťuje degustace a k dispozici má i penzion k ubytování. Sídlo firmy: Olomouc, Slovenská 538/3, PSČ 779 00

Nově zbudovaný hotel se nachází téměř na půli cesty mezi Brnem a Znojmem. Vinařství Hanzel představuje jedinečný koncept propojení tradičního vinařství s moderním hotelovým provozem, který vznikl citlivou rekonstrukcí přilehlých prostor. Romantické prostředí tak vybízí k odpočinku ve dvou nebo příjemně stráveným chvílím mezi obchodními jednáními. ...

Společnost Distribuo Group s.r.o. provozuje e-shop, nabízený sortiment: - firemní dárky - káva, čaj - alkoholické nápoje - pralinky, ochucené nápoje - nádobí

Rodinné vinařství prodej vín přes e-shop

Penzion Černý Sklep - ubytování, služby: -kapacita 34 lůžek (možnost přistýlky) -společenská místnost – 40 míst, sklepní chodba s ideálními podmínkami ke skladování vína -cykloturistika -prezentace, ochutnávky i prodej vína -úschovna kol se samostatnými uzamykatelnými stáními -místo přizpůsobené k umývání kol -nářadí na opravu kol v ...

Marjana Lopucjaková provozuje internetový obchod, kde nabízí: - veganská jídla - raw dorty - veganské, mlaskavé dorty - dezerty bez mouky

Penzion, ubytování. Penzion je v centru vinařské obce Hnanice 8 km od Znojma, na jihovýchodním okraji NP Podyjí. Penzion Vinice Hnanice má 4 apartmány-vybavené kuchyně, samostatné koupelny s WC, TV, připojení na internet. 2x společenská místnost s krbem a dětskou hernou. Možnost snídaně či polopenze. Apartmány mají vybavenou kuchyni s ...

Lucie Fučíková provozuje e-shop Simira, ve kterém je možné si zakoupit designových a handmade výrobky jako například šperky, keramika, drátěné dekorace, kabelky a peněženky.

Tasovické vinařství: -výroba, prodej, distribuce, dodávka vína, víno, vín.

Vinný sklep. Prodej, ochutnávka: -Veltlínské zelené -Ryzlink Rýnský -Chardonnay -Sauvignon Blanc -Pinot Noir -Frankovka.

-Cash&Carry 1. Heineken Česká republika, a.s. Distribuce piv : Krušovice, Zlatopramen, Starobrno, Březňák, Heineken, Hostan, Zlatý Bažant, Desperados, Louny, Lišácké Jablko. 2. Zásobení pivem (restaurace, hospody, maloobchod a velkoobchod). 3. Heineken Česká republika (www.heinekenceskarepublika.cz)

Prodej domácích potřeb, dekorací pro dům i zahradu, elektrospotřebičů, elektromateriálu, spojovacího materiálu, nářadí, zahradních potřeb.

Internetový prodej korálků a komponentů pro výrobu náramků a dalších šperků a hotové šperky. Prodáváme pryskyřice, polymerové hmoty, návlekový materiál.

Pěstování, zpracování: -vinná réva, hrozny z vlastních vinic. Výroba, prodej, distribuce, dodávka: -víno, vína, vín. Vinný sklep, nabídka, prodej, e-shop: -možnost uskladnění vín k archivaci ve vinných kójích (pronájem archivu) -posezení Šatov-sklep (25 osob), vinárna (lisovna) s krbem (25 osob), ubytování v podkroví (11 ...

Květinářství. Prodej: -řezané a hrnkové květiny -svíčky -dekorativní keramika -květináče a obaly Vazba: -kytice. - svatební kytice a výzdoba - smuteční vazba

Prodej výživových doplňků značky Masahu pro psy.

Přírodní kosmetika a ekodrogerie: - aromaterapie - pleť (odličování a čištění, peeling, masky) - deodoranty, repelenty, menstruační potřeby, opalování, přírodní mýdla, péče o vlasy) - prací prostředky, mytí nádobí, osvěžovače vzduchu, svíčky - zdraví a z dravá výživa - líčení.

Víno z rodinného vinařství (vína tradičních odrůd (Ryzlink vlašský, Veltlínské zelené, Chardonnay, Müller Thurgau, Muškát moravský, Zweigeltrebe, Rulandské šedé a Ryzlink rýnský).

Vinařství. degustace v tradičním pískovcovém sklepě ve Vrbovecké sklepní uličce. Vrbovec č. ev. 88 (sklep)