Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Oceňování majetku pro - věci nemovité, - nehmotný majetek, - finanční majetek Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Josef Molík se zaměřuje na oblasti ekonomiky, strojírenství a dopravy. Zpracovává technické posudky a oceňuje motorová vozidla.

-Poskytování software -Obchodní činnost - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej

- osobní trenér - redukce hmotnosti - nárůst svalové hmoty - poradenství - doplňky stravy

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - farmaceutické přípravky - homeopatika - potravinové doplňky, vitamíny - zdravotní kosmetika - dětská výživa.

Jana Modrová se zaměřuje na prodej dětského oblečení, hraček, autosedaček a kočárků.

Rodinné vinařství. E-shop - internetový prodej vín.

Roman Barták se zaměřuje na prodej láhvového a sudového piva a půjčování výčepního zařízení.

Maloobchod, prodej: -vzorková prodejna velkoobchodu EPEE -hračky -dárkové zboží -upomínkové předměty.

Josef Chrapek vyrábí pro děti učící věže, dětský nábytek a hračky.

Společnost Distribuo Group s.r.o. provozuje e-shop, nabízený sortiment: - firemní dárky - káva, čaj - alkoholické nápoje - pralinky, ochucené nápoje - nádobí

Vinařství. Sklípek. Ubytování.

Víno z rodinného vinařství (vína tradičních odrůd (Ryzlink vlašský, Veltlínské zelené, Chardonnay, Müller Thurgau, Muškát moravský, Zweigeltrebe, Rulandské šedé a Ryzlink rýnský).

Vinařství. degustace v tradičním pískovcovém sklepě ve Vrbovecké sklepní uličce. Vrbovec č. ev. 88 (sklep)

Vinařství Pekárek se zaměřuje na výrobu jakostních a přívlastkových vín a provádí degustace vín v prostorách sklepa s kapacitou 20 osob.

Internetový obchod s drogistickým zbožím. Prodej přípravků na úklid, praní prádla, kosmetické a hygienické zboží a pomůcky. Dětské zboží - pleny, olejíčky, vlhčené ubrousky, dětské pudry a zásypy.

Prodej přírodní a organické kosmetiky pro péči o tělo, pleť, vlasy pro muže a ženy. Přírodní dekorativní kosmetika. Internetový obchod s ekologickými úklidovými prostředky.

Specializovaná prodejna tapet ve Znojmě. Široký výběr až 16 000 vzorů a motivů kvalitních bytových tapet a fototapet. Prodej tapet na podlahy, dveře, lednice apod.

Michal Zajíček se zaměřuje na prodej značkových ALU a litých kol.

Služby: - pneuservis. Prodej: - pneumatiky.

Jan Vaněk provozuje obchod s potravinami a smíšeným zbožím.