Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Internetový obchod s květinami. Prodáváme Pokojové rostliny, balkonovky, letničky a trvalky. Příprava dárkových, svatebních i smutečních květinových vazeb.

Internetový obchod a kamenná prodejna zahradnických potřeb a květin. Prodáváme květináče, truhlíky, substráty pro pěstování rostltin, osivo, hnojiva, přípravky na ochranu rostlin.

POZEMNÍ STAVBY s.r.o. se zaměřují na projektování a realizaci staveb.

Vinařství, výroba, prodej: - víno, vína - vinné želé, omáčky, hořčice Další služby: - ubytování - vinný sklep

Prodej oblečení a módních doplňků vyrobených z recyklovaných materiálů. Doplňkový prodej oblečení především z charitativních velkoobchodů a maloobchodních secondhand obchodů ze zahraničí. (Finsko, Švédsko, Švýcarsko a Německo).

Výroba a prodej: - autoklíče - ztracené klíče - generální klíč - netypické klíče - trezory. Oprava: - autozámky. Nouzové otvírání bytů.

Potřebujete kvalitní spaní? Navštivte náš internetový obchod spankove-studio.cz anebo novou kamennou prodejnu a určitě se změní Váš špatný spánek na dobrý spánek s našimi matracemi, postelemi, rošty, nebo jenom doplňků, co se spaní týče. Uděláme vše pro kvalitní spánek. Nabídku jsme NOVĚ rozšířili o bytové doplňky.

Prodej, e-shop: -ocelové šperky -hodinky

Hledáte kvalitní potraviny, osvěžující nápoje, nebo potřeby pro domácnost a školu? Potraviny JANUŠ GFBH s.r.o. jsou tu pro vás! Naše prodejna na Hrušovanské 57 v Hraběticích nabízí široký sortiment produktů, které uspokojí každého člena vaší rodiny. Od čerstvého pečiva, přes lahodné nápoje, až po drogerii a školní potřeby - u nás najdete vše pod ...

Vizážistka, poradkyně, prodej kosmetiky Mary Kay

Prodej - náhradní díly na motocykly Servis - motocykly Pneuservis - motocykly

Prodej, e-shop. -autodoplňky -autochemie -oleje -autobaterie -alternátory -startéry aj.

Miluše Sobotová se zaměřuje na prodej květin, věnců a doplňků.

E-shop a kamenná prodejna s jezdeckými potřebami. Prodáváme stájové potřeby, potřeby pro koně, vybavení a potřeby pro jezdce, veterinární přípravky a krmiva.

Velkoobchod, prodej vlnité lepenky, vlnitá lepenka, kartonáž, kartony prodej tabule, vlnité lepenky, lepenka třívrstvá, pětivrstvá strojová -lepenka mikrovlna -obaly, kartony, krabice -kartonové obaly.

Vinařství, výroba, prodej vín. Prodáváme moravská vína bílá, červená a růžová. Prodej odrůdová vína, pozdní sběr a ledová vína. Pořádáme degustace. Prodej, e-shop: -víno, víno Sauvignon, Ryzlink rýnský, Rulandské bílé -Tramín červený, Pálava, Rulandské modré a Zweigeltrebe.

Velkoobchod, prodej: -boty, obuv dámská, pánská, společenská (zahraniční i tuzemští výrobci) -zásobování více jak 150 maloobchodů po celé ČR, podmínkou je odběr minimálně 5-ti párů obuvi.

Zakázkový prodej: -klávesové nástroje CASIO, ROLAND, YAMAHA, AKAI, KURZWEIL, KORG, WALDORF, NOVATION -software EMAGIC pro platformy PC** i MAC* -skladby GEERDES, INTERPOHL -stojany a obaly áIBA, PROEL, ULTIMATE. Výuka hudby: -keyboard, akordeon, základy MIDI, základy programování sekvenceru. Poradenská činnost: -MIDI ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, oprava, servis pneumatiky osobní, nákladní, traktorové: -autodoplňky - náhradní díly - akumulátory AKUMA. BARUM, CONTINENTAL, MICHELIN, KLEBER, STOMIL, DUNLOP, SEMPERIT, GOODYEAR, PIRELLI Pneuservis: - osobní automobily - motocykly - bicykly, jízdní kola Výměna: - oleje CASTROL - ...

Maloobchod, prodej: -průmyslové zboží -domácí potřeby -stavební materiál -hospodářské potřeby -materiál-vodoinstalační, elektroinstalační -elektrospotřebiče -sklo, porcelán -sportovní potřeby-jízdní kola -šicí stroje -rybářské potřeby.

Levné ubytování pro firmy : - kapacita 19 míst ceny od 150-200Kč Pobočka : Maloobchod prodej - obuv, boty - textil, oděvy.

Internetová obchod s potřebami pro děti. Prodáváme textilní kapsáře, háčkované obrázky a polštáře, Koupíte u nás i polotovary pro šikovné ručičky a vybavení pro předškoláky - textilní domino, magnetky, prostíraní a hrací ubrusy.

Prodejna zdravé výživy. Najdete zde doplňky stravy, goji, chia, kokosového oleje, bio i nebio potravin, bezlepkovýé potraviny, ale také přírodní kosmetiku a čaje nebo bylinky.

Kosmetické studio: -základní ošetření-čištění pleti, masáže, masky, líčení, -speciální ošetření těla i obličeje- lymfodrenáže obličeje i těla, mikromasáž očního okolí, cytomasáž na zpevnění krku i dekoltu, trvalá na řasy. Prodej: -kosmetika (NINA RICCI, ORLANE, KEENWELL) -paruky, příčesky (nejaktuálnější střihy a ...

Vinný sklep: -řízená degustace -ochutnávka vína ve sklepě, ochutnávky vín. Výroba, prodej: -víno, vína.