Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Výroba, prodej, e-shop hotelových doplňků a kosmetiky - doplňky hotelových pokojů - ubrousky, rozety - menu karty - bagážní vozíky - koupelnové a WC doplňky - hotelový textil, ručníky, župany - mýdla, šampony, sprchové gely - kosmetika hračky pro děti.

Výroba a prodej kovových vláken - ocelévá vlákna. Velkoobchod, maloobchod se spojovacím materiálem - šrouby - matice - upevňovací technika. Mezinárodní kamionová doprava a spedice.

Velkoobchod: - nápoje - destiláty - pivo - nealkoholické nápoje

Činnost: - dovoz porcelánového střepu k dekorování užitkového porcelánu

Prodej, maloobchod, e-shop: - trofeje, - poháry, - medaile.

Maloobchod, prodej: - spojovací materiál - kotvící (kotevní) a upevňovací technika

Ranč: -jezdectví Restaurace. Maloobchod, prodej, e-shop: -biomaso

Prodej hraček a dětských potřeb. Kojenecké zboží, autosedačky, kočárky, hračky.

Sklárna, výroba: - zpracování plochého skla - zrcadla - celoskleněné dveře - skleněný nábytek

Autoservis: - kompletní servis všech značek - autoelektronika - autolakovna PPG, LESONAL, DE BEER - autoklempírna - prodej a montáž autoskel - pneuservis, prodej pneu - odtah vozidel - měření emisí

Velkoobchod s čalounickým materiálem - lepidla - netkané textilie - matracové damašky - vlnovcová pera - polyuretanové systémy - stříkací technika. Výroba čalounických polotovarů - šití čalounických potahů - řezání kartonových přířezů.

Internetový obchod, e-shop: -potřeby pro pěstování rostlin pod umělým osvětlením.

Služby: -vodorovné a svislé dopravní značení Pronájem, půjčovna: -dopravní značky a zařízení

Velkoobchod, maloobchod: - lamina, dřevotřísky - podlahové palubky, podlahovky - řezivo - kování, spojovací materiál - plovoucí podlahy - dveře venkovní, vnitřní E-shop: - nábytkové kování

Výroba: - obalový materiál - kartonové a papírové krabice - kartonplastové krabice - sáčky, pytle - fólie - lepící a vázací pásky

Výroba: -hydraulické tlakové hadice s koncovkami. Oprava: -hydraulické zvedáky a mailery. Prodej: -hadice všech druhů -příslušenství k hydraulice -šroubení, rychlospojky, těsnění.

Výroba: - kovová vlákenä z nízkouhlíkové oceli, mosazi, mědi a nerezového drátu - pro použití zejména v automobilovém průmyslu Výroba tažených drátů

Internetový obchod, prodej: -potřeby pro včelaře. -včelí produkty.

Půjčujeme šaty svatební, společenské, maturitní a zařizujeme svatby na klíč.Dokonalý servis.Značkové šaty se vyznačují kvalitou a proto nás přijďte navštívit. Příjemné a odborné poradenství je zde na místě.

Internetový prodej, e-shop: -hračky, hry LEGO

Maloobchod, e-shop: -dívčí a chlapecké oblečení -obuv -peněženky -šátky