Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Internetový obchod, prodej: -potřeby pro včelaře. -včelí produkty.

Půjčujeme šaty svatební, společenské, maturitní a zařizujeme svatby na klíč.Dokonalý servis.Značkové šaty se vyznačují kvalitou a proto nás přijďte navštívit. Příjemné a odborné poradenství je zde na místě.

Internetový prodej, e-shop: -hračky, hry LEGO

Maloobchod, e-shop: -dívčí a chlapecké oblečení -obuv -peněženky -šátky

Služby: - vyhledávání optimálního vedení nových cyklotras - optimalizace značených cyklotras - zpracování projektů značení cyklistických tras - zajištění potřebných povolení pro vyznačení cyklotras - vyžádání čísel nových cyklotras - realizace vyznačení schválených cyklotras - zajištění údržby a oprav stávajících ...

Radek Horčička se zabývá výrobou osmihranných i kulatých smyčců podle vlastního modelu pro housle, violu a violoncello. Dle individuálních požadavků a přání zákazníků lze použít různé materiály, přizpůsobit váhu, délku i těžiště smyčce. Žabku je možno zhotovit z ebenu, rohoviny, želvoviny, slonoviny a hadího dřeva s garniturou ze stříbra nebo ...

Výroba kožené galanterie. Velkoobchodní prodej galanterního kování. Velkoobchod s kůží a koženkou. Opravna kožených výrobků a zavazadel. Výroba a opravy přepravních vaků a plachet.

Prodej, maloobchod: -vše od dudlíku po kočárek, než se miminko narodí.

Firma s tradicí přepravního balení, exportního balení, ložení a fixace zboží. Velkoobchod, maloobchod-obalový materiál a technika: -obaly, balení, fixace, ložení -plastové a umělohmotné pásky -polyesterové vázací pásky PES náhrada ocelové pásky a vázacího drátu pevnost 190-5000kg -polypropylenové vázací PP pásky nejlevnější v ČR šíře ...

Řeznictví a zpracování vepřového, drůbežího a hovězího masa.

Výroba dárků a pozorností z ručníků a plenek. Z textilií vytvářím vkusné: - truhly a knihy - dorty svatební, dvoupatrové, třípatrové, nízké, z plenek - bonbónové kytice. Všechna textilie je nová. Vaše objednávka dorazí do dvou dnů. Vhodný a atypický dárek pro rodiče, novopečené maminky či na narozeniny a svatby.

Služby: -autoservis, autoopravna -odtahová služba Maloobchod, prodej: -náhradní díly -pneumatiky Likvidace vozidel

Prodej, maloobchod: -šperky -zlaté, stříbrné, granátové -snubní a zásnubní prsteny -perly -korále -hodinky

Maloobchod, prodej, e-shop: -šperky -naušnice -náhrdelníky -přívesky -náramky -prsteny

Houslař. Výroba, oprava: -strunné hudební nástroje. -smyčcové hudební nástroje. Maloobchod: -pouzdra, povlaky na hudební nástroje. -housle, mandolíny.

Výroba, e-shop: -dřevěné skládací kostky s potiskem vlastní fotografií. -fotokostky.