Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Prodej: -pneu všech rozměrů -akumulátory -autopotřeby.

Jsme dodavatelé a provozovatelé velkoobchodu s elektronickými cigaretami a příslusenstvím.

Velkoobchod a maloobchod: -konfekce -pánská -dámská -dětská. Provozovny: -Karlovy Vary, T.G.Masaryka 11 353225118 -Mariánské Lázně, Hlavní 146 354623013 -Cheb, třída Svobody 2 354422096.

Výroba: -čalouněný nábytek -matrace -dětské matrace.

Velkoobchod, maloobchod: -sádrokartonové desky LAFARGE, KNAUF -profily stropní -příčkové (CW, UW, CD, UD) -spojovací prvky, šrouby, hmoždinky -tepelná izolace URSA, ISOVER -spárovací tmely UNIFLOT, PLANFIX -bandážovací pásky, rohové lišty -dřevotříska, sololit, překližka -OSB desky -polystyren -fasádní zateplovací systém ...

Cukrárna. Výroba, prodej: -cukrářské výrobky.

Cukrárna. Výroba: -dorty -drobné pečivo.

Řeznictví, uzenářstsví. Prodej: -maso -uzeniny.

Prodej, zakázková výroba, opravy: -šperky.

Pekařství. Výroba, prodej: -pečivo.

Obchodní centrum. Maloobchod, prodej: -potraviny.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -VF** technika, konektory, antény -elektroinstalační materiál -kabely, vodiče a příslušenství -komponenty pro zakončování a spojování vodičů -výkonové jističe -průmyslové spínače, zásuvky a vidlice -domovní spínače -úložní materiál -přístrojové a řadové svorkovnice -pojistky, pojistkové ...

Prodej: -klenoty -minerály -šperky, bižuterie. Výroba: -plastové krabičky a stojánky pro zlatníky, šperkaře, obchodníky s minerály a sběratele.

Naše firma se zabývá prodejem streetwearového oblečení. V současné době jsme partnery značek Pit Bull, Thor Steinar, Grobschlaechter, Ansgar Aryan, Pretorian, Hooligan, Troublemaker, La Vida Loca, Everlast, Lonsdale, Benlee, Hardcore united!

Oprava: -obuv. Výroba: -vkládací stelky do obuvi.

Mléčná jídelna. Cukrářská výroba. Výrobna lahůdek: -Cheb, Křížovnická 12 telefon 354422769.

Velkoobchod, prodej: -drogistické zboží.