Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Výroba a prodej obrazových rámů, clipů a fotorámečků - euroklipy (sklo, plexi - reflex i antireflex) v atypických rozměrech - pasparty, obrazové reprodukce.

Dekorace porcelánu tradičními dekoračními technikami včetně ruční malby. Sídlo: Adekor s.r.o. Sokolovská 578 357 33 Loket

Výroba a prodej - porcelán, lázeňské pohárky, suvenýry.

Pěstitelské pálení včetně přípravy a vedení kvasu.

Výroba: - jakostní tenkostěnný užitkový porcelán

Jatky Rudolec. Jatka. Výroba: - uzeniny - hovězí maso

E-shop: -hasící spreje -autochemie -čistící prostředky pro domácnost -kosmeticka (mýdla, tělová mléka) -opravné spreje na pneumatiky vozidel a motocyklů -čistící spreje klimatizačních systémů -župany -osušky -dávkovače mýdla -obouvací lžíce -napichovátka.

Prodej: -kosmetika -kosmetické výrobky Jeunesse -kosmetická péče o tělo, vlasy, pleť -dermo kosmetika -čistící produkty -bahenní kosmetika -léčivé a výživné masky -ošetřující masky -denní, noční, oční, antistresové krémy -tělová kosmetika -vlasová kosmetika.

Výroba, dekorace, prodej: -bílý porcelán -růžový porcelán -ozdobný i užitkový porcelán -porcelánové soupravy -talířky -cukřenky -vázy -karafy -mísy -kafáky -šálky, podšálky -dozy -košíky -čajové konvice -sošky -mlékovky -smetanovky.

Výroba vozembouchů a příslušenství. -hudební nástroje -xylofony -zvonkohry -tamburíny -kovové notové stojany -paličky -sady hudebních nástrojů pro základní školy -melodické hudební nástroje.

Věcičky pro dětičky. Prodáváme, oblečení, kočárky, autosedačky, hračky....a také přijímáme do komisního prodeje. Prodej: - kojenecké zboží.

Prodej bylin a zdravé výživy. Výroba: -čaje a minerály na odkyselení organismu, bylinné čaje, tinktury z pupenů -gemmoterapie a tinktury z bylin, práškové byliny, potravinové doplňky -poradenství alternativní medicíny, irisdiagnostiky a zdravé výživy.

Opravy hudebních nástrojů: -saxofony, klarinety, flétny. Prodej, e-shop a výkup: -hudební nástroje (saxofony, flétny, klarinety, xaphoony) -příslušenství k hudebním nástrojům. Prodej použitých hudebních nástrojů.

Palírna ovoce. Pěstitelské pálení ovoce. Drcení, moštování ovoce. Příjem ovoce. Výroba destilátu. Zpracování ovoce.

Prodej, e-shop: - kniha Velká encyklopedie měst a obcí ČR

Velkoobchod, maloobchod, e-shop - kosmetické přípravky a nástroje na pedikúru a manikúru.

Výroba, e-shop: - rašelinové produkty pro rehabilitace i lázeňství - výrobky pro wellness, fyzioterapii a rehabilitace - masážní oleje - zábalová terapie - cvičební pomůcky - lahátka